Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

akıntın yoğunmu geldi berk demek sağlam, katı demektir canım

evet canim kati geliyor cok yogun diyilde amma kuruluk yok iste mutlaka geliyorta adet gunune kadar gelir bazen az az geliyor ve kati halinde iste o ne anlama geliyor ne demek nese bir sorunmu acaba bilemiyorum herkesdemi boyle olur acaba ? :26:

bir kere yaptım soğan kürünü ... okadar midem bulandıki 2 hafta soğanlı yemek yemedim soğan doğramadım.. çok midem bulandı.. birdaha asla yapamam ..

canim herkesde boyle bendede ilk oyle olmusdu amma ne yapican ucun da cocuk varsa yapicam ben yine sadece burnunu tika ic cok etkisi var ilacdan ki iyi tati ilac zehir gibi neden iciyoruz peki yinede sen bilirsin Allah kursuz filan niyyetine ulasdirsin :16:

simdiki zamanda dokyorlar tembel canim bakma sen onlara bence hersey iyi sende eyer birsey olsaydi bir eksiklik cikardi cikmadigina gore hersey iyi yinede git icin rahatlar unutdum bagisla kur yaptinmi kac ve kac aydir evlisin 1-2ay dir deniyoruz demissin belliki yeni evlisin...insallah tez bir zamanda aliriz guzel haberlerini burdan :16:

Haziranda 2 yıl olucak evliliğim.Adetlerim günü gününe gelmezdi ama çok uzun sürelerde olmazdı takip etmezdim aslında.Nezaman çocuk düşündüm adetimde gecikmişti 4 ay önce doktora gittim ilk defa Prolaktin 37 olduğunu öğrendim sağ yumurtalıktada ufak bir kist var demişti onun dışında herşey normal. Sonra Adet söktrücü ve dostinex kullandım bir sonraki ay parlodel kullandım ve prolaktinim en fazla 25 değerlerine cıktı.Adet olduğum için kist yok olmuştu.LH:7.33 FSH:4.92 E2:19.35 çıktı ilk tahlilim.Bir adet gecikmesi daha yaşadığım için geçen ay gittim tekrar doktora söktürücü kullandım yine ve Fsh 4.52 Lh 5.11 E2 15.69 bu seferki tahlillerimde bu.Bu sefer kist falan yoktu.İşte yumurtalıkta tembellik olabilir dedi.Soğan kürüne başladım 4 gündür umarım bir faydası olur daha akıntı falan olmadı bende eşimede neolur ne olmaz keçi boynuzu yapıcam:)Uzun oldu ama benimde hikaye budur:)

evet canim kati geliyor cok yogun diyilde amma kuruluk yok iste mutlaka geliyorta adet gunune kadar gelir bazen az az geliyor ve kati halinde iste o ne anlama geliyor ne demek nese bir sorunmu acaba bilemiyorum herkesdemi boyle olur acaba ? :26:[/
bendede öyle oluyodu bazen önemli bişey olduğunu sanmıyorum arkadaşım

toplancaaz ALLAH ın izniyle arkadaşım 4-5 gün daha geçsin mybabay neden yok acaba özledik[/QUOT

vallahi bilemiyorum merak etmeye basladim yapalim canim en guzel duayi okuyalim benim aklimda bir sey var amma yinede sizlerin fikirlerini dinliyip sonra soyliyicem

birazdaha bekliyelim eski arkadaşl
arda gelsin kirazağacım,medne, mybaby,nukra,byzblt,ssirin,ferideei, nerde bu kızlar? sadece 2miz kaldık belki yeni arkadaşlarda katılır suprizz var şuan galiba duaya katılmak isteyen toplanalım başlayalım ALLAH ın izniyle.Benim aklımda bi dua yok senin aklındaki ne var canım?

Haziranda 2 yıl olucak evliliğim.Adetlerim günü gününe gelmezdi ama çok uzun sürelerde olmazdı takip etmezdim aslında.Nezaman çocuk düşündüm adetimde gecikmişti 4 ay önce doktora gittim ilk defa Prolaktin 37 olduğunu öğrendim sağ yumurtalıktada ufak bir kist var demişti onun dışında herşey normal. Sonra Adet söktrücü ve dostinex kullandım bir sonraki ay parlodel kullandım ve prolaktinim en fazla 25 değerlerine cıktı.Adet olduğum için kist yok olmuştu.LH:7.33 FSH:4.92 E2:19.35 çıktı ilk tahlilim.Bir adet gecikmesi daha yaşadığım için geçen ay gittim tekrar doktora söktürücü kullandım yine ve Fsh 4.52 Lh 5.11 E2 15.69 bu seferki tahlillerimde bu.Bu sefer kist falan yoktu.İşte yumurtalıkta tembellik olabilir dedi.Soğan kürüne başladım 4 gündür umarım bir faydası olur daha akıntı falan olmadı bende eşimede neolur ne olmaz keçi boynuzu yapıcam:)Uzun oldu ama benimde hikaye budur:)

canim benim sen kuru yap ihmalede verme amma prolaktinin biraz daha dusmeli bence cunki 25 biraz cok yani bende 22di yuksek dediler sende salmaya calis ben yeni birsey duydum xurma yememeye calis o cok yukseltiyormus birde dere otu qazli sulardan uzak dur tamammi canim...yumurtanin aktivlesmesini sogan mutlaka yardimci olucak buna inaniyorum.. eyer hayit tohumu bulsan mutlaka kullan derim amma sogannan sonra hormonlarina cok iyi gelicek adet gecikmesi ilaclardanda oluyor bunu ben proloktinimi mualice ederken anladim ilaca basladigim ay adetim gecikmisdi bende bu yasima geldim adet gecikmesi gormemisdim neyse bendede uzun oldu ama bir faydam olursa sevinirim Allah tez zamanda bebis hediyyeni gonderir tatlim :16: insallah

birazdaha bekliyelim eski arkadaşl
arda gelsin kirazağacım,medne, mybaby,nukra,byzblt,ssirin,ferideei, nerde bu kızlar? sadece 2miz kaldık belki yeni arkadaşlarda katılır suprizz var şuan galiba duaya katılmak isteyen toplanalım başlayalım ALLAH ın izniyle.Benim aklımda bi dua yok senin aklındaki ne var canım?

ya burda agac olduk siz hala yoksunuz :119:

kızlar benim de 2 gündür yaşadığım tuhaf bir durum var, adetime daha 9 gün var, ve biz bebiş çalışması yapalı 4-5 gün oldu, dünden beri karnım aralıksız ağrıyor, adet sancısına benzer bir ağrı, ve ağrıdıkça akıntım geliyor,

iltihap mı var desem mümkün değil, çünkü doktor baktı yok dedi,

adet öncesi hazırlık mı desem, 10 günönceden ara ara ağrı girer çıkardı, ama bu aralıksız devam ediyor?

bebek hazırlığı mı desem? ama daha 4-5 gün oldu yapalı, çok erken değil mi? bilemedim bu nedir yaaaaaa?

1,5 yıllık evliyiz ilk baslarda dusunmuyorduk ama 5 6 aydır istiyoruz gebelik ön muayne ıcın gıttıgımde kan tahlılı yapıldı. toxoplazma yazıyodu sonucta hepatite kızamıkcıga bagısıklık varmı yokmu ona bakılmıs bırde smear alında ondada rahım agzında yara cıktı onun tedavısını goruyorum suan. LH, FHS felan bakılmadı bunları hangi durumlarda istiyor drlar. benimmi söylemem lazım su testleri yaptırmak ıstıyorum diye.bebek istiyorum olmuyo diye gitmişim sonucta.folıkasıt verip gönderdi.

hormon testini doktor direk verdi bana, ben istemedim, sanırım evlilik yılı ve kadının yaşı da önemli bu testi istemesinde, mesela ben 1 yıldır bebek deniyoruz olmuyor diye durumu abartmıştım, oysa sadece nisan ayında geçtiğimiz ay denemiştik:9::9: gördüğüm doğruysa sen henüz 1,5 yıllık evlisin, bu nedenle gerekli görmmeiştir, ben ilk bebişime hamile kalmadan önce de ön muayene için kadın doğumcuya gitmiştim, o da seninki gibi davranıp sadece folik asit verip geçmişti.yani durumu biraz abartmak gerekiyor sanırım, ne bileyim yaşın uygunsa 4 yıllık evliyiz vs. gibi

kızlar benim de 2 gündür yaşadığım tuhaf bir durum var, adetime daha 9 gün var, ve biz bebiş çalışması yapalı 4-5 gün oldu, dünden beri karnım aralıksız ağrıyor, adet sancısına benzer bir ağrı, ve ağrıdıkça akıntım geliyor,

iltihap mı var desem mümkün değil, çünkü doktor baktı yok dedi,

adet öncesi hazırlık mı desem, 10 günönceden ara ara ağrı girer çıkardı, ama bu aralıksız devam ediyor?

bebek hazırlığı mı desem? ama daha 4-5 gün oldu yapalı, çok erken değil mi? bilemedim bu nedir yaaaaaa?

canim o agrilar bendede oluyor bende anlayamiyorum zaten fikri olan bir sey soylerse iyi olur

hormon testini doktor direk verdi bana, ben istemedim, sanırım evlilik yılı ve kadının yaşı da önemli bu testi istemesinde, mesela ben 1 yıldır bebek deniyoruz olmuyor diye durumu abartmıştım, oysa sadece nisan ayında geçtiğimiz ay denemiştik:9::9: gördüğüm doğruysa sen henüz 1,5 yıllık evlisin, bu nedenle gerekli görmmeiştir, ben ilk bebişime hamile kalmadan önce de ön muayene için kadın doğumcuya gitmiştim, o da seninki gibi davranıp sadece folik asit verip geçmişti.yani durumu biraz abartmak gerekiyor sanırım, ne bileyim yaşın uygunsa 4 yıllık evliyiz vs. gibi

bende abarttım aslında muayneye gittiğimde ,1,5 yıllık evlıyım basından beride korunmuyoruz bebek istiyoruz dedim.sogan suyu ve folıkasıtle devam edıyorum bakalım yara iyileşsinde tekrar gidicem ovulasyon testi felan alsammı dıye dusunuyorum bırde.

ayrıca sogan acayıp gaz yapıyor bende akıntıdan ziyade ıcenlerde varmı boyle bısey araba egzosu gibim oldum ben yaa :9:

Kod:

göbeğin alt ısmında vajinaya dogru bendede oluyor agrı sogandan kaynaklı sanırım düm düz yattımmı felan rahatsız oluyorum yan yatıp dizleri karna cektımmı rahatlıyorum.

bende abarttım aslında muayneye gittiğimde ,1,5 yıllık evlıyım basından beride korunmuyoruz bebek istiyoruz dedim.sogan suyu ve folıkasıtle devam edıyorum bakalım yara iyileşsinde tekrar gidicem ovulasyon testi felan alsammı dıye dusunuyorum bırde.

ayrıca sogan acayıp gaz yapıyor bende akıntıdan ziyade ıcenlerde varmı boyle bısey araba egzosu gibim oldum ben yaa :9:

evet canim bendede olmusdu qaz :9: ama akintim az oldu bende bu ay folik asit iciyorum doktor yazdi ama basqa hicbirsey yapmadim soganida 2cisini gelen ay yaparim insallah ihtiyac kalmazda hamile kalirim ama bu ay hic umudum yok iste :26:

Back
X