Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

bende abarttım aslında muayneye gittiğimde ,1,5 yıllık evlıyım basından beride korunmuyoruz bebek istiyoruz dedim.sogan suyu ve folıkasıtle devam edıyorum bakalım yara iyileşsinde tekrar gidicem ovulasyon testi felan alsammı dıye dusunuyorum bırde.

ayrıca sogan acayıp gaz yapıyor bende akıntıdan ziyade ıcenlerde varmı boyle bısey araba egzosu gibim oldum ben yaa :9:

ben o yumurtlama testini aldım, kullanmayı beceremedim, strese girdim, yumurtlama gününü bekleyeceğim derken çok gerildim, en iyisi bu ay kullanmayayım dedim, ama sen de dene, kullanıp ta memnun kalanlar çok var, soğan ben de gaz yapmadı yaa

evet canim bendede olmusdu qaz :9: ama akintim az oldu bende bu ay folik asit iciyorum doktor yazdi ama basqa hicbirsey yapmadim soganida 2cisini gelen ay yaparim insallah ihtiyac kalmazda hamile kalirim ama bu ay hic umudum yok iste :26:

Akıntı yok bendede sanırım yara ıcın kullandıgım ılaclarında etkısı var.zaten ilişki ilac kullanırken yasaktı benimde umudum yok. gider aylara yatırım olsun dıye ıcıyorum soganıda 3 kür uygulucam bakalım ınsallah gerek kalmaz ama :) ilk kürdeyim ben daha. daha önce basladım ılk kurden sonra devam etmemıstım busefer tamamlıcam ınsallah.sizin içinde insallah ıhtıyac kalmaz bellimi olur :)

ben o yumurtlama testini aldım, kullanmayı beceremedim, strese girdim, yumurtlama gününü bekleyeceğim derken çok gerildim, en iyisi bu ay kullanmayayım dedim, ama sen de dene, kullanıp ta memnun kalanlar çok var, soğan ben de gaz yapmadı yaa

Alıp almama konusunda cok emin degilim forumdakı yazılanlara bakınca bi gaza geliyorum ama moda mod sevişmekte tuhaf geliyor kulaga gonkk sesiyle çiftleşmeye başlayın der gibi :9: ınternettekı hesaplamalara göre bile yaptıgımda geriliyorum dediğin gibi. bilmiyorum insallah gerek kalmadan nasip eder Rabbim hepimize.

arkadaşlar yumurta en fazla ne kadar büyüo bilginiz var mı?????ben salı yani dün doktora gittim yumurta takibine.3 santim olş dedi.ve bi hafta sonra gel dedi.ya ben ne anladım bu işden:26:yumurta kaç santimlik çatlyo ki:26::26::26::26:

Bi topikte 17 mm kadar buyuyunce catlıyo diye duymustum sanırım tam emın degılım ama daha net bilen arkadaslar cvblarlar umarım

arkadaşlar yumurta en fazla ne kadar büyüo bilginiz var mı?????ben salı yani dün doktora gittim yumurta takibine.3 santim olş dedi.ve bi hafta sonra gel dedi.ya ben ne anladım bu işden:26:yumurta kaç santimlik çatlyo ki:26::26::26::26:

benim bildiğim de 16- 18 mm arası yumurta çatlıyor, hatta ben yumurta takibine gittim bu ay, doktorum 11 mm büüymüş dedi 3 gün süre verdi, 3 gün sonra ilişki dedi, neden diye sorduğumda tahiminen o zaman yumurtluyorsun dedi

doktor ilaç verdi adet olunca gel goonophene veriyim dedi verdiği ilaçda 21 drajelik ilacı kullanırken hamile kalma ihtimalimde var
kararsız kaldım soğanı içsemmi içmesemmi

arkadaşlar hayıt çayı ile soğan kürünü aynı günler kullanırsam bi zararı olurmu? 2 gündür 2sini birden içiyorum

3mm demek istemiştir o yada ALLAH korusun kist olması o gördüğü? 3 cm ise

kızlar ben bişey duydum sizinle paylaşmak ve fikrinizi almak istedim 1 lt suya 1 tatlı kaşığı karbonatı atıp iyice karıştırıyosun ilişkiden önce vajinanı yıkıyosun hatta rahmini bile yıkayanlar varmış sonra hamile kalınıyormuş vajinadaki asiti filan öldürüyomuş spermlere yol açıyomuş falan ne diyosunuz?:27::28:

bendede gaz yaptı

canim benim sen kuru yap ihmalede verme amma prolaktinin biraz daha dusmeli bence cunki 25 biraz cok yani bende 22di yuksek dediler sende salmaya calis ben yeni birsey duydum xurma yememeye calis o cok yukseltiyormus birde dere otu qazli sulardan uzak dur tamammi canim...yumurtanin aktivlesmesini sogan mutlaka yardimci olucak buna inaniyorum.. eyer hayit tohumu bulsan mutlaka kullan derim amma sogannan sonra hormonlarina cok iyi gelicek adet gecikmesi ilaclardanda oluyor bunu ben proloktinimi mualice ederken anladim ilaca basladigim ay adetim gecikmisdi bende bu yasima geldim adet gecikmesi gormemisdim neyse bendede uzun oldu ama bir faydam olursa sevinirim Allah tez zamanda bebis hediyyeni gonderir tatlim :16: insallah

soğanla hayıt aynı anda uygulanmazmı arkadaşım ben 2 gündür ikisinide içiyorum amaaa bişey olmasın eyvaaah:18::18::18:

kızlar ben bişey duydum sizinle paylaşmak ve fikrinizi almak istedim 1 lt suya 1 tatlı kaşığı karbonatı atıp iyice karıştırıyosun ilişkiden önce vajinanı yıkıyosun hatta rahmini bile yıkayanlar varmış sonra hamile kalınıyormuş vajinadaki asiti filan öldürüyomuş spermlere yol açıyomuş falan ne diyosunuz?:27::28:

hiç duymadım bunu ama sirkeli suyla yıkayanı duydum mantar enfeksiyon yara vs durumlar içindi sanırım. vajinanın florası bozuldugu zamanlarda ph ı dengelemek için felanmı yapılıyor acaba.hamile kalmaktan ziyade hamile kalmak için ortamı hazırlıyordur bence ya. karbonatta etkili bir temizleyici sonucta lavobalarda felan limonla kullanıyoruz.yakında domestos dökücem vajinaya kökten halledicem ben bu işi :1:

slm bende yeni üyeyim karbonatlı suyu birde vücut.daki yağı böbreklerden kolay atılmasını sağlıyormuş zayıflamak için kullanıyorlar .hatta bende 1 haftadır içiyorum ama şimdilik herhangi bir değişiklik fark etmedim.sık sık wc,ye gidiyorum. Bu arada intihabım için maydanoz suyu içtim 15 gün içtim 7 gün ara verdim tekrar başladım. gerçekten maydanoz suyunun faydasını gördüm.İntihabım baya vardı. soğan kürü,nüde kullanayım diyorum içini temizliyormuş işe yararmı acaba ? Sizlerede ALLAH en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin ..

hiç duymadım bunu ama sirkeli suyla yıkayanı duydum mantar enfeksiyon yara vs durumlar içindi sanırım. vajinanın florası bozuldugu zamanlarda ph ı dengelemek için felanmı yapılıyor acaba.hamile kalmaktan ziyade hamile kalmak için ortamı hazırlıyordur bence ya. karbonatta etkili bir temizleyici sonucta lavobalarda felan limonla kullanıyoruz.yakında domestos dökücem vajinaya kökten halledicem ben bu işi :1:

:9::9::9::9: :9::9: sonumuz öyle olurmuş:9: ALLAH korusun ben bunu duydum hatta bi arkadaşımda yapmıştı bunu dr.söylemişşiringayla sıkıyomuş falan sonra 1 er sene arayla çocuğu oldu offffffff :37:

Back
X