Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sercemim ben burdayım tatlım uzun zamandır nete giremiyorum bu ayda adet oldum saracoglu hocamız kürlerimi yeniledi gelince size yazarım dua grubu ayarlarsanız bende varım özlemişim hepinizi![]()
canım saraçoglu sana nasıl bir kür yollamıstı
arkadaşlar kuzenimin 8 yıldır çocuğu olmuyordu soğan kürünü yaptı şimdi 4 aylık hamile.bende 24 Kasımda regl oldum ve 3.günü klomene ilk kez başladım ayrıca bal tarçın çörek otuda kullanıyorum 7.günümden itibaren soğan kürüne başlayacam 15 gün yapacam zaten reglimin 14.günü doktora kontrole gidecem nasıl bir gelişme olacağını göreceğiz ben bu soğan kürüne çok güveniyorum
arkadaslar pazartesi 2. sogana baslıyorum
soğanla hayıt aynı anda uygulanmazmı arkadaşım ben 2 gündür ikisinide içiyorum amaaa bişey olmasın eyvaaah:18::18::18:
canım saraçoglu sana nasıl bir kür yollamıstı
bizede anlatin lutfen biran once yapalim gelsin yavrular
tüm islam aleminin regaip kandili mübarek olsun.AIIah ım bizlere bugünlerde dua etmeyi tekrar tekrar nasip etsin inşallah.
dua için not alıyorum şimdilik gördüklerim;
beybisim nukra sercem hisarbuselik folicasitika supriz meryem_19 varmı başka dua etmek isteyen ?
herkese sırayla dua okunacak katılmak isteyenler isimlerini burdan alıntı yapıp altına yazsın lütfen.
soğanla hayıt aynı anda uygulanmazmı arkadaşım ben 2 gündür ikisinide içiyorum amaaa bişey olmasın eyvaaah:18::18::18:
Ben geldim. Kusura bakmayin giremedim siparis yogundu kizçelere dogumgunu tutusu yaptik.herkesinde dogumgunu denk mi gelmis anlamadim tütüledim kizlari geldim burdayim iste. Gecmisi okudum karbonatli soda ve yogurt coj ilginc.oldu olcak azcik salatalik rendeleyelim olsun sana cacikk :)) DUA icin katilacaklar yarin yazsin ben listelerim.ancak hangi dua olsub fikirlerinizi de yazin. Ayhh ozlemisim sizi.sercemcik berk dedigin nasil bisey cnm yumurta beyazi gibi mi? Yrn 6 7 burda olmaya cliscam konusuruz bol bol.
ben de salı gün başlıyorum inşallah 2.ye![]()
canim hayirli ugurlu olsun kurun tez zamanda sifa versin bebisin gelsin![]()
erkek bebek isteyenler bu yöntemi kullanıyorlar, ben daha önceden duymuştum, fakat riskli bir durum, çünkü düşüğe sebep olduğu söyleniyor, ben o riski göze alamadım, boşver bence
Kızlar benim vücudumda minik minik sivilceler cıktı gögsümde etrafında her yerim fısır fısır kabardı bugunde yüzümde aynı şekilde sogan iltihabı dısarı vurdugu ıcınmı öyle oldu acaba. daha önceki kullanısımda bı tane koca bı sıvılce cıkmıstı yuzumde okadar busefer heryerimi sardısizdede böyle bir durum varmı lütfen acil cvb istiyorum :18:
Cnm noldu senin bu ayki durumun belli mi? aradım geçmişe baktım ama bişey göremedim, beklemede misin daha??? Ben bu ay oyun dışıyım malesef.. dün ateşim düşüşe geçmişti zaten, bu sabah da 36.4 oldu, yataktan kalktım ve malum sonuç işte..üzülmedim desem yalan olur..
ateşti, ovü. testiydi, tabloyd hesaptı derken daraldım valla biliyosunuz buraya ara vermiştim. eşim tura yolladı hatta açılayım diye..
2 ay sonra kısmetse Türkiyeye gelince aşılama ya da tüp bebeğe başvuralım diyoruz. yani o zmana kadar eşim de bi gelişme beklemiyo artık anlayacağınız. rotamızı böyle belirledik işte artık. Bu arada duaya eklerseniz sevinirim.
hiçbir kürün aynı anda uygulanması doğru değil. etkileşim, yan etki ya da beklenmedik durumlar olmaması açısından en uygunu sırayla uygulamaktır.
aaah canım bana neler oldu neler tam yumurtlama günlerimde ben adet oldum hemen dr.a gittim rahim duvarın incelmiş bu adet dedi yani geçen ay 2 defa adet oldum bana hormon testi yaptı lh çok yüksek çıktı pko olabilirim yumutlama takibane aldı beni orda tam belli olurmuş böyle yani bayaa değişik şeyler yaşadım. ooh sen en iisini yapmışsın gez valla nereye gittin? bende 2-3 ay sonra aşılama yaptırcam nasipse
saol arkadaşım dün 2sini birden içtim sanki başım ağırlaştı gibi oldu yada psikolojikmi oldum bilmiyorum artık soğan iççem 20sinde bitiyo soğan 21inde başlayayım hayıta dimi canım?
Sağ ol, küçük bir Almatı turuaşılama konusunu araştırmaya başladım bile
bu rahim duvarı incelmesi soğandan olmasın?? aşırı kullanımda olabiliyormuş, sen düzenli ve özenli uygulamıştın inşallah, deil mi?? Ayrıca iki kür arasında 7 gün olması en güzeli. bak rahatsızlanmışsın da zaten, geçmiş olsun, ama fazla yüklenip yorma vücudunu derim
ara ver bi kendi ritmini yakalasın vücudun, dengeyi bozma
![]()