- 23 Nisan 2011
- 8.306
- 2.457
- 248
ozledik vallahi kiz nerdesin diyer arkadaslar sizde nukra sende hosgeldin canim buralari cok ihmale vermeyin sizsiz olmazafedersiniz birsey sorucam karbohidrat ne oluyor rengi ne banada anlatin lutfeeeeeen.... yoqurtuda ilk sizden duydum vallahi
neler varmis ya biz uyumusuq bende yapmak istiyorum ne varsa hepsini.. birde bir sey sorucam bugun bayram sizlerde bu hangi bayram ve anlami ne bilmek isterdim ve hepinizin bayrami kutlu olsun
![]()
geldimm canımm burdayımm diyorum ya yogun geçiyor günlerim malum yaz ayı düğün dernek yılsonu gösterileri falan derken işten başımı kaldıramıyorum...senin kızın olunca ona da dikeriz tütü takımı sercemcik :))) bende varım listede tabiki unutmuşum kendimi yazmayı canım. bugün regaip kandili derler. Bu geceye Regaib gecesi ismini melekler vermişlerdir. Her Cuma gecesi kıymetlidir. Bu iki kıymetli gece bir araya gelince, daha kıymetli oluyor. Allahü teâlâ, bu gecede, müminlere, ihsanlar, ikramlar yapar. Bu geceye hürmet edenleri affeder. Bu gece yapılan dua kabul olur, namaz, oruç, sadaka gibi ibadetlere, sayısız sevaplar verilir.. işte böyle canım bu gece bol bol dua etmek gerekiyor ben sabahlarım bu gece artık rabbim dualarımızı kabul etsin.
o ol derse olur rabbim herşeye kadir.
bu son msj ımı yazdıktan sonra başım öyle bi dönüp ağırdı ki anlatamam miğdem bulandı kustum hatta allahtan annemler yanımda girdim yıkandım falan biraz daha durcam daha kötü olursam acile gitçem artık hayıtla soğandan zehirlenmem inşallah
canımm nasıl oldunn sen? ne oldu öyle birden ki kızz hamiş olmayasın bi de