Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Canım 1.asamadaki kullandıgım kürler sogankürü aslanpençesi ve keçiboynuzu pekmeziydi

Sana gelen kürler nelerdi arkadaşım bende pko yok sadece prolaktin birazcık yüksek e2hormonumda biraz düşük okadar eşimin tahlilleri normal ama onada destek amaçlı pekmez gönderdi

canim ben iki gundur ovi testi kulaniyorum silik cikiyor adetimede2-3 gun var birde sen fikirlerini soyle bana neden silik ola bilir? :26:

Canım ben ovi testi hic kullanmadım ama mantık yürütürsek yumurtlama döneminde hormonların yogun salgılanmıs olabilir kafana takma biz bu mevzuya yogunlaştıkca beynimiz hormonları alt üst ediyor

Canım ben ovi testi hic kullanmadım ama mantık yürütürsek yumurtlama döneminde hormonların yogun salgılanmıs olabilir kafana takma biz bu mevzuya yogunlaştıkca beynimiz hormonları alt üst ediyor

bazi arkadaslar hamilelikde ola bilir diyorlar anlamadim gitdi yani... bis sey sorucam bu kurleri rusyaya gondermezlermi acaba istesek?

Bende burdayım:) nasılsınız ,,ben bayadır gıremıyorum :( tayınımız cılktı tasınıyoruz ...bır telastır gıdıyor :)ıns tez elden hamıle kalırız ..bnm adetıme 1 hafta var bakalım hayırlısı olsun ...

eyer sen ulasiyorsan hocamiza bir sor lutfen parasi neyse gonderirim burda yok yok bulamiyom ne yapacagimi sasirdim kaldim iste buralarda :43:

Canım benim saraçoglu hocamıza ulaşmak kolay olmuyor mealesef 2saate yakın telefonu düşürmek için ugrasmak gerekiyor ben arasam bile sana ne tavsiye eder bilemeyiz ki çünkü eşinle senin tahlillerinizi sorar ona göre yönlendirir :-(

Canım benim saraçoglu hocamıza ulaşmak kolay olmuyor mealesef 2saate yakın telefonu düşürmek için ugrasmak gerekiyor ben arasam bile sana ne tavsiye eder bilemeyiz ki çünkü eşinle senin tahlillerinizi sorar ona göre yönlendirir :-(

Kıyamam sana aglama:-(

Bende burdayım:) nasılsınız ,,ben bayadır gıremıyorum :( tayınımız cılktı tasınıyoruz ...bır telastır gıdıyor :)ıns tez elden hamıle kalırız ..bnm adetıme 1 hafta var bakalım hayırlısı olsun ...

Hoşgeldin arkadaşım kolay gelsin hepimizin hakkında hayirlısi olur inşaallah saglık huzur mutluluk olsunda gerisi gelir inşaallah:-)

anladim canim tamam tum hepsini Allaha havele edicem demekki kismet bu bulamiyosam Allah boyle istemisdir... canim arkadasim sende hos geldin ferideee

Rabbim kolaylik versin tasinmak zor is. Hakkimizda hayirlisi olsun canim bende 24 25mys gibi olucam olmayizz insallahh 9ay adet olmasakkk poffff....

arkadaslar ep eyi zaman oldu kimse yazmiyor hamileyim :49: gelsin artik yavrular noooolluuuur :43:

anladim canim tamam tum hepsini Allaha havele edicem demekki kismet bu bulamiyosam Allah boyle istemisdir... canim arkadasim sende hos geldin ferideee
Oyy oyyy fistik sıkma canini yahuu. Rabbim buyuk canim vardir bi hal caresi.ovi testini sormussun canim hamilelik belirtisimidir bilgim yok ama insallah oyledir. Sen takma kafana test Niye silik cikti diye ztn varsa bi kac gune ogrencez stres olma canim simiden sen stres yaptikca adetinde gecikr.benn artikk oyle rahatimkii hic dusunmiyorum ve adet olucagima eminimm niye umutlanayim ki :(((

Sana gelen kürler nelerdi arkadaşım bende pko yok sadece prolaktin birazcık yüksek e2hormonumda biraz düşük okadar eşimin tahlilleri normal ama onada destek amaçlı pekmez gönderdi

Canim benim once sogan kuru aslanpencesi tekrar sogan kuru civanpercemi en sob brokoli kuru yazmis benimde fsh yuksek esimde birseg cikmadi esimede keciboynuzu kuru yapiyorum

Back
X