Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

benim kocisde teslli veriyo ama olucak diyo sen her seyi kafana takiyosun diyor hayit bulalim birilerinnen isteyelim turkiyeden bize getirsin diyorum ben gerek gormuyorum diyo delirtiyo beni iste istese cok tanisi var birine soyler hem kecibuynuzu hemde hayit bular ama nerdeeee istemiyo iste olucak diyo bebis bunlarin hicbirine gerek yok akilli iste ne yapayim

Canim bosver sikma canini ins esinin dedugi gibi bunlara gerem kalmadan olur

canim insallah oyle olur... yumurta buyutuyormu sormussun bende bilmiyorum bekleyelim belki bilen vardir bu arada benimde bilgim olmus olur

Kızlar ben bi topikte okumustum klomen + sogankürü yapanlar sadece klomen kullananlardan daha iyi sonuc almış yani sogan kürü icenlerin yumurtaları daha saglıklı gelismis

canim insallah oyle olur... yumurta buyutuyormu sormussun bende bilmiyorum bekleyelim belki bilen vardir bu arada benimde bilgim olmus olur

Sercemim sen bu durumu kafana çok takıyorsun kafanı beynini rahat bırak odaklanmamaya çalıs ben 6senedir istiyorum sorun yok bebekte yok ama inan bana umudumu kaybetmedim her adet olmamda daha çok umutlanıyorum üzülmenin bir faydası yok biz elimizden geleni yapalım sonrada tevekkül edelim hakkımızda hayırlı olanı en iyi bilen bizi Yaratan içini ferah tut :-)

Sercemim sen bu durumu kafana çok takıyorsun kafanı beynini rahat bırak odaklanmamaya çalıs ben 6senedir istiyorum sorun yok bebekte yok ama inan bana umudumu kaybetmedim her adet olmamda daha çok umutlanıyorum üzülmenin bir faydası yok biz elimizden geleni yapalım sonrada tevekkül edelim hakkımızda hayırlı olanı en iyi bilen bizi Yaratan içini ferah tut :-)

canim vallah bana kalsa hic kafama takmam her kesin gozu uzerimde her kes soruyo bende kotu oluyorum bende iste hamileyim demek istiyorum ama olmuyor yok diyincede dunyam yikiliyor sanki bide utaniyorum herkesden zaten yaradanim dan istiyorum bana kimse cocuk veremez bunuda iyi biliyorum ne dooktor ne biliciler ne de kimse ancak Allah verir biliyorum ondan diliyorum zaten.. olucak biliyorum duyar tanrim benimde sesimi

Kızlar ben bi topikte okumustum klomen + sogankürü yapanlar sadece klomen kullananlardan daha iyi sonuc almış yani sogan kürü icenlerin yumurtaları daha saglıklı gelismis

canım ben de klomen+soğankürü birlkte aynı gün adetin 5.günü başlyrm hep.süper şekilde yumurtam gelşyo çatlyo.klomen tek başına kullandığımda ise ya gelşmyo ya da gelşse ble çatlamyo ve kis olyo.
çok şükür bu ay da çatladı.bakalım ayın 27-30arası adet olmam inş bebiş gelir.DUA edin:emir_bebek:

canım ben de klomen+soğankürü birlkte aynı gün adetin 5.günü başlyrm hep.süper şekilde yumurtam gelşyo çatlyo.klomen tek başına kullandığımda ise ya gelşmyo ya da gelşse ble çatlamyo ve kis olyo.
çok şükür bu ay da çatladı.bakalım ayın 27-30arası adet olmam inş bebiş gelir.DUA edin:emir_bebek:

insallah guzel haberlerini aliriz bu ay :16:

Kızlar benimde sol tüpüm yapışık çıktı. İbrahim saraçoğlunu aradım ve söyledim. Bana soğan kürü +civan perçemi+aslan perçemi eşim içinde keçi boynuzu pekmezi önerdi. Bende hepsini aldım. Kullanıyoruz bakalım hayırlısı.

Benimki de yazik bebegimiz olsunda icerm diye iciyor o zaman cok uzuluyorum

aynen canım napsınlar bizim gibi düşünüyor onlarda ama belli etmiyor bence üzülmeyelim diye
eşime ben regl oldum diyince yapma ya der bi sonra öbür aya inş der :)) başka bişey demez :)

Kızlar benimde sol tüpüm yapışık çıktı. İbrahim saraçoğlunu aradım ve söyledim. Bana soğan kürü +civan perçemi+aslan perçemi eşim içinde keçi boynuzu pekmezi önerdi. Bende hepsini aldım. Kullanıyoruz bakalım hayırlısı.

hayırlısı olsun canım. inşallah sana bebeğini getirir. bnmde sol tüp tıklaıydı laporoskopi ile açıldı çok şükür.

sen izmirlimisin ee görüşelim senle tanışalım yaa arkadaşım :46:

evett hemşehrim :D ama samsunda yaşıyorum eşimin işi gereği cnm..
arada geliyorum iştee annemleri ziyarete napalım gurbet kuşu oldukk
hiç aklıma gelmzedi buralarda yaşayacağım burda deşecek kıyafet pazarı yok kızzz :9::9::9::9:

aynen canım napsınlar bizim gibi düşünüyor onlarda ama belli etmiyor bence üzülmeyelim diye
eşime ben regl oldum diyince yapma ya der bi sonra öbür aya inş der :)) başka bişey demez :)

hayırlısı olsun canım. inşallah sana bebeğini getirir. bnmde sol tüp tıklaıydı laporoskopi ile açıldı çok şükür.

Sağol canım yaaaa. Bazen ümitsizliğe kapılsamda Allahtan ümit kesilmez.

gecen senee eylüldee adet olayımdaa sogan kürüne başlayayımm diye sogan almısıtmm....bütürlüü adet olmadim hamileymisim..ama düsürdüm maleseff.....bugun adetim bittii sogan kürüü yapacagim inşaşalh buay hamile kalabilirm:27:

kim biliyorsa yapsin liste belki ugrulu gelir adlarimizi kur kulanmamizi adet tarihi filan yazalim bir listeye bakalim listenin ilk hamisi :49: kim olucak yapaliimmmmiii?

cnm gel bnm soğan kürü diye topik var tablo yapıyorum orda bennn :54:

hayatım siz 6 yıldır aşılama ya da tüp bebek denediniz, değil mi??

evett hemşehrim :D ama samsunda yaşıyorum eşimin işi gereği cnm..
arada geliyorum iştee annemleri ziyarete napalım gurbet kuşu oldukk
hiç aklıma gelmzedi buralarda yaşayacağım burda deşecek kıyafet pazarı yok kızzz :9::9::9::9:

anladım canım nasıl zor oluyordur senin için izmirli olan birinin başka bir şehirde yaşaması zordur.Ozaman annenlere geldiğinde görüşelim arkadaşım

Back
X