Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Arkadaşlar bir süredir bu konuyu takip ediyorum. Bende PKO'luyum. İlk çocuğuma tedavi ile hamile kaldım,şimdi 6 yaşında oğlum var.ikinci için 6 aydır uğraşıyoruz ama henüz tedaviye başlamadım,bu ay da olmazsa dr ilaç verecek. Bu ay bu kürü denemek istiyorum inşallah işe yarar,bugün 3.günüm. Birde en yakın arkadaşım 3 sure önerdi, dr ona tüp dışında hamile kalmasının zor olduğunu söylemişti ama o geçen ay bu sureleri okudu ve şükürler olsun hamile. Darısı hepimize. (Bu arada sureler meryem - yunus- ve inşirah sureleri belki okumak isteyen olur)

bende gecen ay kullandim,adetim gecikmeli geldi ve baya uzun surdu,onceden 1-2 gundu bu seferse 4 gun falan,bu ayda denicem,inş faydasiini gorururm

Bu ay küre başlayan varmı? Başlayanlar kaçıncı günde olduğunuzu yazarmısınız..benim 4. günüm inş. Bu ay hamiş kalırız..:emir_bebek:

Son düzenleme:
mrb kızlar bi şey sorcam ben burada okuduğum yazılardan çok etkilendim ve geçen ay yani ramazanda soğan kürü uyguladım 15 gün fakat olmadı tekrar bu ay adetime 10 gün kala yeniden başlayacağım soğan küründen şifa bulanlardan cvplar bekliyorum çünkü burada okuduğum yazılardan çok umutlandım rabbim herkeze yardım eylesin evlat hasretiyle kimseyi yakmasın inşallah ben 2. kürü uyguladıktan sonra sonuçları yine paylaşıcam bakalım ne olacak:18:

Nilüfer mrb canım daha öncesinde de sormuştum fakat cvp alamadım senden sende soğan kürü yapıyodun ne oldu bir faydasını gördün mü bu arada paylaşmak istediğim bişey daha var geçenlerde bir arkadaşım beni aradı oda bebek istiyordu çok fakat 4 adet veya 5 yanlış hatırlamıyorsam 4-5 cm den büyük miyomları vardı doktor tedaviside görmedi ve bana hamiş olduğunu söyledi demek ki veren rabbim veriyo demem o ki inşallah çabarımız boşa gitmez vakti ve saati var demek ki ha bu arada bugün 2. ay ki kürüme başladım inşallah herkez minik ellerine kavuşur iyi haberlerini bekliycem:emir_bebek:

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba bende pkolu ve 1 çocuk annesiyim.kızım dr tedavisi ile oldu.bilirsiniz yumurta geliştirici iğneler ve çatlatma iğnesi.kızım yaklaşık 3 yaşında 2.bebeği düşünüyoruz.ocak ayında ilk kez ve tek sefer soğan kürü uyguladım hemen regl oldum sonra bıraktım.tabi bu arada doğumdan kalma kilolarım var ama veremedim.74 kgyim.bende 5 gündür soğan kürü uyguluyorum.4 ay kadar yapmak niyetindeyim tab Rabbim bir mucize yaratırda bu sürede hamile kalmazsam.hepinize allah hakkınızda hayırlı evlat verip sevindirsin inşallah.

Ovülasyon testi yumurta takibi için kullanılıyor cnm. Geçen ay da kullanmıştım ama olmadı, inş bu ay işe yarar :34:

ins. cicim ..keske bizde tavuk gibi yumurtlasaydik takip etmeye gerek kalmazdi :9: http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/ovulasyon-yumurtlama-tarihi-hesaplama <---ben burdan takip ediyorum..gecen hafta doktora gittim adetin ilk gününden itibaren hesapla 9,10,11. günlerde olur dedi bakalim bu gün yada yarin tutar ins. bu arada sabah tembellik edip icmedim :26: sorun olurmu?

Kızlar bugün kürde 5. Günüm ancak bağırsaklarım acayip kötü durumda. Bügün ve bundan sonra günde 1 kez yapcam kürü inş böylede faydası olur. :44:

merhaba arkadaşlar,ben aranıza yeni katıldım.6 senelik evliyim.son 2 senedir bebek istiyoruz.bir sürü doktora gittim.hsg çekildi.eşim kontrol edildi.hiç bir sorun yok diyip durdular.ailelerimizden çok baskı vardı bebek için.bir sorun yok dedikleri için denediğimizi de söyleyemiyorduk üzülmesinler diye.inanın çok zordu ne tembelliğimiz kaldı ne sorumluluk almaktan korkmamız.öyle çok üstümüze geldiler ki.insan kendini yetersiz hissediyo.çevremde herkes hamile.eşim çok üzülüyo.Allah kimseye bebeksiz bırakmasın.neyse en son gittiğim dr sende pcos var dedi.yani 2 senedir boşuna beklemişim.adetlerim dakika şaşmaz,zayıfım,kıllanmam yok,sivilcem bile yok.hiç süphelenmemiştim pcostan.üstelik defalarca usg ye girdim.geçen ay klomen+pregnyl denedik.olmadı.ben de bu ay madem pcos var soğan kürü yapayım diyorum.bugün adetimin 7. günü.akşama içmeye başlıyacam..pcos olduğumu öğrenince sevindim inanırmısınız.çünkü bir sorun varsa çözümü de vardır.artık sizlerin de desteğiyle savaşmaya başlıyorum.umarım hepimiz en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz:10:

mrb aynı sorunu senle birlikte pek çoğumuz gibi bende yaşıyorum ay senin çocuğun olmuyo olmuycak öylemi sözlerine artık kulaklarımı takadım biliyorum sinir bozucu bir olay en kötüsüde benim eşim artrık benimle dalga geçmeye başladı kendisinde varekosel vardı kutuldu artık kendinsinde bir sorun olmadığını öğrenince her ay hani benim kızım hani benim oğlum çağır gelsinlerde seveyim diye benimle alay ediyo alıştım artık kısacası kafana takma bende geçen ay soğan kürü yaptım gün ama olmadı bu ay tekrar başladım bu gün
. günüm kısacası allahtan umut kesilmez inşallah faydasını görürsün ve bu ay hamiş olursun rabbim utandırmasın

mrb aynı sorunu senle birlikte pek çoğumuz gibi bende yaşıyorum ay senin çocuğun olmuyo olmuycak öylemi sözlerine artık kulaklarımı takadım biliyorum sinir bozucu bir olay en kötüsüde benim eşim artrık benimle dalga geçmeye başladı kendisinde varekosel vardı kutuldu artık kendinsinde bir sorun olmadığını öğrenince her ay hani benim kızım hani benim oğlum çağır gelsinlerde seveyim diye benimle alay ediyo alıştım artık kısacası kafana takma bende geçen ay soğan kürü yaptım gün ama olmadı bu ay tekrar başladım bu gün
. günüm kısacası allahtan umut kesilmez inşallah faydasını görürsün ve bu ay hamiş olursun rabbim utandırmasın

Canim bende de adet oldum iki gun gecikmeyle neyse zaten pek umjdum yoktu biliyorsun esim yurtdisindaydi yumurtlama gunumden de 58 saat once falan birlikte olmustuk gene de acaba mi dedim ama sonuc olrak geldi kirmizilar neyse ben tekrar yapsam mi diye dusunjyorum cunku esim dondu ve bu pazartesi gene gidecek geldiginde de gene ovulasyon zamanim gecmis olacak ne yapsam yapsam mi acaba kafam karisti galiba yapicam ama. Buarada esine cok kizdim niye oyle uzerine baski kuruyor benim esim allahtan cok anlayisli ben lapariskopiyi yaptiracaktim sirf kesik atilacak bakicaklar diye sorn bendedir ya biraz daha bekleyeljm dedu ve 5 ay daha bekledik sonra yapildi neyse demem o ki jendisiyle konus sakasini dahi yapmasin bilincaltjnda kaliyor sen umursamiyorum desende. Insallah juc a klarimiz bos kalmaz dilegiyle ..

Canim bende de adet oldum iki gun gecikmeyle neyse zaten pek umjdum yoktu biliyorsun esim yurtdisindaydi yumurtlama gunumden de 58 saat once falan birlikte olmustuk gene de acaba mi dedim ama sonuc olrak geldi kirmizilar neyse ben tekrar yapsam mi diye dusunjyorum cunku esim dondu ve bu pazartesi gene gidecek geldiginde de gene ovulasyon zamanim gecmis olacak ne yapsam yapsam mi acaba kafam karisti galiba yapicam ama. Buarada esine cok kizdim niye oyle uzerine baski kuruyor benim esim allahtan cok anlayisli ben lapariskopiyi yaptiracaktim sirf kesik atilacak bakicaklar diye sorn bendedir ya biraz daha bekleyeljm dedu ve 5 ay daha bekledik sonra yapildi neyse demem o ki jendisiyle konus sakasini dahi yapmasin bilincaltjnda kaliyor sen umursamiyorum desende. Insallah juc a klarimiz bos kalmaz dilegiyle ..

canım 2. kürü adetine kala yapıyosun biliyosun değilmi inşallah işe yarar bence yumurtlama günü falan deme denemeye devam et rabbimin işi belli olmaz bir bakmışsın ki nasip eylemiş eşime gelincede benim eşimin ailesinden sıkıntı yaşıyoruz bizim bu hale gelmemize zemin hazırlıyorlar bir nevi şakasını yapma dememden anlamıyo belki benim ne kadar incidiğimin üzüldüğümün farkında dahi değil olsun ben sabrediyorum inan burada seninle paylaştıklarımı başkalarıyla paylaşamıyorum ama allaha sığınıyorum rabbim büyük neyler güzel eyler bebek bekleyen herkese en içten dileklerimle en yakın zamanda herkez bebeğine kavuşur tabi banada neyse canım allaha emanet ol güzel haberlerini duyarım

canım 2. kürü adetine kala yapıyosun biliyosun değilmi inşallah işe yarar bence yumurtlama günü falan deme denemeye devam et rabbimin işi belli olmaz bir bakmışsın ki nasip eylemiş eşime gelincede benim eşimin ailesinden sıkıntı yaşıyoruz bizim bu hale gelmemize zemin hazırlıyorlar bir nevi şakasını yapma dememden anlamıyo belki benim ne kadar incidiğimin üzüldüğümün farkında dahi değil olsun ben sabrediyorum inan burada seninle paylaştıklarımı başkalarıyla paylaşamıyorum ama allaha sığınıyorum rabbim büyük neyler güzel eyler bebek bekleyen herkese en içten dileklerimle en yakın zamanda herkez bebeğine kavuşur tabi banada neyse canım allaha emanet ol güzel haberlerini duyarım

Amin canim allah onlari da islah etsin ne isterler anlamam. Canim ben kurumu adetimin ikinci gunu baslamistim o yuzden simdi olmasi gereken gibi yani adetten 7 gun sonra baslamayi dusunuyorum sonra adete on gun kala basliycam yani bir kur fazladan yapmis olucam yada bir kur eksik yapicam zaman gosterecek bakalim canim. Neyse sende allaha emanet ol ne olursa olsun bana bir sekilde guzel haberlerini yaz olur mu bu tapikten ayrilsam bile.

Amin canim allah onlari da islah etsin ne isterler anlamam. Canim ben kurumu adetimin ikinci gunu baslamistim o yuzden simdi olmasi gereken gibi yani adetten 7 gun sonra baslamayi dusunuyorum sonra adete on gun kala basliycam yani bir kur fazladan yapmis olucam yada bir kur eksik yapicam zaman gosterecek bakalim canim. Neyse sende allaha emanet ol ne olursa olsun bana bir sekilde guzel haberlerini yaz olur mu bu tapikten ayrilsam bile.

inşallah canım ya rabbim sanada banada bizim gibi bekleyenlerede hayırlı haberler vermeyi nasip eylesin

Back
X