Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

kızlar ayıptır söylemesi ama soğan küründen sonra 10. günüm bugün ve 2 gün önce ilişki esnasında ve sonrasında özellikle, kasıklarım falan ağrıdı çok acı çektim sizinde başınıza geldimi aynı durum neden olabilir acaba?

kızlar ayıptır söylemesi ama soğan küründen sonra 10. günüm bugün ve 2 gün önce ilişki esnasında ve sonrasında özellikle, kasıklarım falan ağrıdı çok acı çektim sizinde başınıza geldimi aynı durum neden olabilir acaba?

Bende olmadi canim
Acaba kendini kasmandan olabilirmi?
Benim dun sondu 3. Ayimdi bu ay acaba 1 ay dahami kullansam diye dusunuyorum..
Bi druna falan danis istersen

bende soğan kürüne bu ay yeni başladım. benim kürde 5. günüm adetimden sonraki 11. günüm. bugün benimde aşırı kasık ağrım vardı. ama ben bunu yumurtlama zamanım olabilir diye düşündüm. sizinde mi öyle acaba yumurtlama tarihi olabilir mi?

bende soğan kürüne bu ay yeni başladım. benim kürde 5. günüm adetimden sonraki 11. günüm. bugün benimde aşırı kasık ağrım vardı. ama ben bunu yumurtlama zamanım olabilir diye düşündüm. sizinde mi öyle acaba yumurtlama tarihi olabilir mi?

benim adetlerim düzensiz olduğu için bilemiyorum yumurtlama zamanımı benimde adetimden sonraki 21. günümdü geç yumurtlama falan olabilir belki bilemiyorum:S

benim adetlerim düzensiz olduğu için bilemiyorum yumurtlama zamanımı benimde adetimden sonraki 21. günümdü geç yumurtlama falan olabilir belki bilemiyorum:S[/QUOTE]

yumurtlamadır o yumurtlama :) kötü bişey gelmesin aklınıza :)

Hayirlisi InsaAllah bakalim en gec 10 gune belli olur

Canim madem kistin yok tavsiyem bu ay sogan kuru yapip arkasindan (tabi hamile kalmassan eger) incir kuru denesen,eminim faydasini gorursun...ben oyle yapmayi dusunuyorum

ben de öyle yapmayı düşünüyorum canım ne bileyim inciri hiç içesim yok ben tatlı hiç sevmem:50:bakalım artık bebiş için herşeye katlanacağız..bu soğan kürünü önümüzdeki ayda devam ettirecek miyim yoksa bir ay yeterli mi?

soğan kürü adeti erken mi getiriyor acaba?benim daha bugün 20. günüm adet olcakmışım gibi ağrılarım oluyor

peki her ay adet oldunmu düzenli soğan adetini düzene soktumu

Kesinlikle tam gunumde oldum,hatta ilk ay 1bardak icmeme ragmen tam gunumde adet oldum,2ay bi kac gun erken oldum,bu ayda bakalim,InsaAllah hamile kalmisimdir ;)

ben de öyle yapmayı düşünüyorum canım ne bileyim inciri hiç içesim yok ben tatlı hiç sevmem:50:bakalım artık bebiş için herşeye katlanacağız..bu soğan kürünü önümüzdeki ayda devam ettirecek miyim yoksa bir ay yeterli mi?

tatli ben cok seviyorum ama kilo yaptirir diyede korkmuyo degilim hani
Canim kist ve adet duzensizligi yoksa bir ay yeterli,arkasindanda incir kuru yapmani tavsiye ederim,napcaz artik dayancaz

soğan kürü adeti erken mi getiriyor acaba?benim daha bugün 20. günüm adet olcakmışım gibi ağrılarım oluyor

Evet canim getirebiliyo,ama sakin adet oldum diye birakma kuru,devam et son gunune kadar...

Kesinlikle tam gunumde oldum,hatta ilk ay 1bardak icmeme ragmen tam gunumde adet oldum,2ay bi kac gun erken oldum,bu ayda bakalim,InsaAllah hamile kalmisimdir ;)

tatli ben cok seviyorum ama kilo yaptirir diyede korkmuyo degilim hani
Canim kist ve adet duzensizligi yoksa bir ay yeterli,arkasindanda incir kuru yapmani tavsiye ederim,napcaz artik dayancaz

Evet canim getirebiliyo,ama sakin adet oldum diye birakma kuru,devam et son gunune kadar...

çok teşekkür ederim canım yaa zaten bugün 12. günüm 3 gün kaldı bitsin artık valla herşeye katlanıyoruz

benim bugün adet günüm soğandada 10, günüm ama adet olmadım:( ama 15 güne tamamlamak istiyorum genede bakalım adet olmassam ikinci soğana ne zaman başlamalıyım bilgisi olan var mı

kızlar hamileyken de içiliyormu? benim yumurtlama dönemim geçti 5 gün..soğanın da 12. günündeyim..bi zararı olur mu?kistlerim var..kisti söken iltihabı söken bebeğe zarar vermez mi?

kızlar hamileyken de içiliyormu? benim yumurtlama dönemim geçti 5 gün..soğanın da 12. günündeyim..bi zararı olur mu?kistlerim var..kisti söken iltihabı söken bebeğe zarar vermez mi?

aynı şey benimde kafama takılıyor canım ama ibrahim saraçoğlu zarar vermeyeceğini söylüyor fakat işte insan genede emin olamıyor

kafam allak bullak oldu. kürüm de yarım kalacak bırakırsam..ya hamileysem diye de korkuyorum bişi olcak diye..

çok teşekkür ederim canım yaa zaten bugün 12. günüm 3 gün kaldı bitsin artık valla herşeye katlanıyoruz

En fazla4 yada 5 gune gelir yada erkende gelir tabi hamile degilsen ;)

benim bugün adet günüm soğandada 10, günüm ama adet olmadım:( ama 15 güne tamamlamak istiyorum genede bakalım adet olmassam ikinci soğana ne zaman başlamalıyım bilgisi olan var mı

eger hamile degilsen buyuk ihtimal gelir adetin..kizlar bide cok yerde arastirdim,kullandiginiz soganlar cok onemli,yani elinizden geldigince organik sogan almaya bakin...ben hep organik soganla yaptim,ve gercekten cok guzel sonuclar aldim...

Canim hamile kaldiysan kesinlikle bebege zarari yok tabi hamile oldugunu ogrenince kuru sonlandirman gerekiyo...icin rahat olsun,su kistlerinden kurtul bi gerisi gelir emin ol ;)

Back
X