Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

canım çok sağol..az önce de yaptım inan korka korka içtim..son üç günüm kaldı..bu arada kızlar ben mide hastasıyım bu yüzden sabah aç karnına yapamıyorum asla..günde 1 sefer ama en büyük kola bardakları var ya 400 ml onunla yapıyorum..yani ben kürü ikiye bölmeden yapıyorum..

canım çok sağol..az önce de yaptım inan korka korka içtim..son üç günüm kaldı..bu arada kızlar ben mide hastasıyım bu yüzden sabah aç karnına yapamıyorum asla..günde 1 sefer ama en büyük kola bardakları var ya 400 ml onunla yapıyorum..yani ben kürü ikiye bölmeden yapıyorum..

canim mide hastalarina saracoglu onermiyo diye biliyorum,sen bunu iyice arastir derim..
Bu arada sabah aksam taze hazirlanip iciliyo,sabah icemiyosan aksam yine taze 1bucuk su bardagi suyla kaynatiliyo..

canm organik soğan olduğunu nerden bilcezki pazardan alıyorum işte bide kabuklarıylamı yapmamız daha iyi?

Yok canim kabuksuz yemege atacak gibi soyuyorum ben..organik reyonlarinda olur,ben almanyada kaliyorum real den aliyorum,daha dogrusu cogu markette bulunuyo,etiketi oluyo uzerinde,organik diye...

kızlarrr ilk evlendğim andan şhtibaeren çoçuk istiyordum şubat ayında regl düzensizlği başladı temmuz ve 3 ay regl olmadım temmuz ayında kayınvalidem soğan kürü ve maydonoz suyu içmemi söledi regl m düzelmeden hamile kalmışım soğankürünü 3 gün öğlen içtim yemekten önce maydonozuda sabahları Allah herkese nasip etsin inş...

kızlarrr ilk evlendğim andan ihtibaren çoçuk istiyordum şubat ayında regl düzensizlği başladı 3 ay regl olmadım temmuz ayında kayınvalidem soğan kürü ve maydonoz suyu içmemi söledi regl m düzelmeden hamile kalmışım soğankürünü 3 gün öğlen içtim yemekten önce maydonozuda sabahları Allah herkese nasip etsin inş...

arkadaşlar merhaba.benim bu ay başarısız bir tüp bebek denemem oldu.şu an hastayım.dün oldum.3 gün gecikmeli.neyse konuyu baya okudum ama hepsini okuyamadım tabiki.soğan kürünün faydasını birçok arkadaş görmüş.bende denemek istiyorum da.adetin 7.günü başlamak gerekiyormuş galiba.ben başlasam adetin 7.günü bu ay faydasını görebilirmiyim acaba.birde tüp bebek sonrası kendiliğinden hamile kalma şansı da yüksek ya soğan kürüyle ilaçların etkisi birleşince ters birşeyler olmaz dimi yada aksine daha mı faydalı olur acaba deneyimi olan arkadaşlar varmı?birde bizde bi sorun gözükmüyor.sebebsiz infertilite...

arkadaşlar ne kaybedersiniz mutlaka deneyin derim ama kisti olanlar hariç tabi kızlar bebeğimin kalp atışına baktı doktor herşey yolunda dedi inanın her an dua ediyorum size hamile bayanın duası tutarmış rabbim sizede nasp etsin bu duyguyu

bende kist var ve soğan kürü kullanıyorum.. kisti olanlar hariç demişsin de, bi zararımı var acaba..:(

olurmu canım hiç asıl kist için iyi özelllikle pcolular için ve sebebi yokken hamile kalamayanlar için bu kür.

teşekkürler..hafif kist kanamam varken(damla damla).... dün gece kür kullandım..bugün bütün gün çok çok çok yoğun sökülmem oldu..(2 aydır adet olamıyordum ama 20 gündür az kanamam oluyordu)..bugün öyle sökülünce zararımı var diye korktum..acaba böyle kanamam varken devam etmelimiyim..forumu okuyordum bende baştan:(
teşekkürler ilgine.

kızlar selam..bende de kist var..ve tiroitim çalışmıyor..(tsh: yüksek 12den ilaçla 5 lere düştü anca) 5 tane doktor farklı tanı koyunca tedaviye başlamadım..neyse uzun hikaye..2 aydır adet olamıyordum ancak son 20 gündür kahverengi ve pis kokulu çok az kanamam oluyordu.(günlük ped bile çok geliyordu,kistten sanırım)...sonra soğan kürünü dün gece uyguladım ve sabah uyandığımda afedersiniz pelte pelte kanamam vardı ve bugün bütün gün çok yoğundu..zordu ama çok rahatladım..dolayısı ile soğan kürünün adeti söktürdüğünden eminim..ama kistleri atıyormu bilmiyorum..inşallah işe yarar..(bende bebiş istiyom,banane banane..:)
şimdi ben bu durumda yoğun kanamam varken devam edicekmiyim acaba..forumu okuyorum ama daha çok sayfa var:(

Kesinlikle tam gunumde oldum,hatta ilk ay 1bardak icmeme ragmen tam gunumde adet oldum,2ay bi kac gun erken oldum,bu ayda bakalim,InsaAllah hamile kalmisimdir ;)

tatli ben cok seviyorum ama kilo yaptirir diyede korkmuyo degilim hani
Canim kist ve adet duzensizligi yoksa bir ay yeterli,arkasindanda incir kuru yapmani tavsiye ederim,napcaz artik dayancaz

Evet canim getirebiliyo,ama sakin adet oldum diye birakma kuru,devam et son gunune kadar...

kızlar adetliyken içiliyormu soğan kürü..ben içtiğimin ertesi günü oldum..devam etsemmiki..?

kızlar ben kürün ilk aşamasını tamamladım..ama ben sabah bir bardak akşam bir bardak yerine akşam yemeğinden önce iki bardak içtim..çünkü mide hastasıyım sabah onu içersem mahvolurum..her neyse bugün kist kontrolüm vardı..aynı büyüklükte duruyordu meret. acaba adetle mi atıcam.

kızlar 2 gündür 300 sayfayı okumaktan beynim yamuldu.. :( ... ama güzel haberleri okuyunca seviniyor insan..

Prof.Dr İbrahim SARACOĞLU' nun resmi sitesinden alıntıdır(arkadaşlar hekeste farklı etki yaratmasının nedeni bu sanırım)

SORU :

iki yıllık evliyim. çocuğum olmuyordu. genç kızlıkdan bu yana adet düzensizliği yaşıyordum. üniversite hayatim boyunca sinavlara adet sancisindan gidemedigim olurdu. evlendim ve çocuk istedik olmadı. pko olduğumu biliyorum zaten. doktor tedavisiz cocugun olmaz dedi. çok ağladım ve çocuk konusunu kapattım. sonra internetten sizin soğan kürünuzü arastirdim. gerçekten inanarak ve uyarak 3 ay uyguladım. sahurda kalkıp içerdim. hiç aksatmadan ictim. yemeklerde bol soğan yedim. sonra 3. ayın sonunda adetim gecikti. doktora gittim 7 haftalık hamileymişim. ağladım. ve sordum doktora. ben pko luyum kistlerim var. nasıl hamileyim dedim. şok olmuştuk. kistlerim gitmiş ve artık pkolu değilmisim. ve söz vermistim buraya sonuç alırsam yazacaktım. herkes uygulasın diyorum. tedavi ve ilaç kullanmadım ve önce Allah'a sonra size şükrediyorum. hocam dualarımdasiniz her zaman. iyiki varsınız. teşekkür ediyorum. bizi mutlu ettiniz ya Rabbim sizi de her iki cihanda mutlu etsin.
CEVAP :
Değerli okuyucular, anne adayı olacaklarda hamileliğe sadece pko (poly kistik over) engel ise, evvel Allah soğan kürü muhteşem bir şekilde etkilidir. Bazı durumlarda pko nun yanında hormon dengesizlikleri, miyom, endometriozis, amh (anti müller hormon) düşüklüğü gibi daha bir çok nedenden dolayı hamilelik gerçekleşmeye bilir. Bu nedenle mutlaka hekime gidip neden hamile kalınamadığının sebeplerinin araştırılması ve teşhis edilmesi gereklidir. Hekimin önerdiği tedavi şekline uyulmalıdır. Tedaviye ilaveten konulan teşhise göre de kür önerilebilir. Sağlığınız daim olsun.

Prof.Dr İbrahim SARACOĞLU' nun resmi sitesinden alıntıdır(arkadaşlar forumu okurken bi arkadaş soğan kürü rahim duvarını inceltiyormuş yazmıştı aklıma takılmıştı,cevabı buldum..başka merak eden olursa diye yazdım)

SORU :
Merhaba Hocam; Yaklaşık iki ay önce rahminde 5,7 cm miyom tespit edildi,sizin soğan kürünüze başladığımda regl idim 15 gün kullandım ve sonraki regl den 10 gün önce tekrar ettim ve bugün doktora gittim 4,9cm olmuş doktor 1cm sapma olabilir dedi ama ben sayenizde küçüldüğünü biliyorum size minnettar olduğumu söylemek istiyorum ayrıca küre kaç ay daha devam etmeliyim ve tavsiye ettiginiz kullanma süresinde 3cm veya altı olmazsa tekrar devam edebilir miyim ve ne zaman ne kadar ara verdikten sonra baslayabilirim ?(incelme yapmasindan cekiniyorum). Son olarak tekrarlarsa (allah korusun) yeniden kullanabilir miyim? Allah sizden razı olsun hiç çocuğum yok bilinçli bir hamilelik düşünüp kontrole gittiğimde öğrendim miyomu ve dünyam yıkıldı siz umudum oldunuz ve sayenizde küçülmeye başladı Allah size uzun sağlıklı ömürler versin, çok teşekkür ederim.
CEVAP :
Soğan kürü rahim duvarını inceltmez. Miyom veya çikolata kisti durumunda 21 gün uygulayıp 7 ile 10 gün aralarla birkaç kez çekinmeden uygulayabilirsiniz. Hekim kontrollerini ihmal etmeyiniz. Sağlığınız daim olsun.

kızlar selam..bende de kist var..ve tiroitim çalışmıyor..(tsh: yüksek 12den ilaçla 5 lere düştü anca) 5 tane doktor farklı tanı koyunca tedaviye başlamadım..neyse uzun hikaye..2 aydır adet olamıyordum ancak son 20 gündür kahverengi ve pis kokulu çok az kanamam oluyordu.(günlük ped bile çok geliyordu,kistten sanırım)...sonra soğan kürünü dün gece uyguladım ve sabah uyandığımda afedersiniz pelte pelte kanamam vardı ve bugün bütün gün çok yoğundu..zordu ama çok rahatladım..dolayısı ile soğan kürünün adeti söktürdüğünden eminim..ama kistleri atıyormu bilmiyorum..inşallah işe yarar..(bende bebiş istiyom,banane banane..:)
şimdi ben bu durumda yoğun kanamam varken devam edicekmiyim acaba..forumu okuyorum ama daha çok sayfa var:(

canım sanırım seni kimse takmamış..ne varsa kendinde var..:p (kendi cevabımı vererek bi ilke imza attayım dedim..:)
devam edebilirsin..Prf.Dr.İbrahim SARACOĞLUnun sitesinde aynı soruya verdiği cevap bu..geçmiş olsun..Allah tez zamanda bebiş sahibi yapar İnşallah..:)

SORU :
sayın hocam öncelıkle verdıgınız bu mucizevı kürler için mınnettarım.. 4.5 cm yumurtalık kıstım vardı kürün 8. gununde 1cm' e düstü ayrıca adette oldum:) sorum su sayın hocam adet oldum dıye kürü yarım mı bırakayım yoksa devam mı edeyım? Bırde rahımde 3cm mıyom bulundu ona da faydası olurmu hocam sımdıden cok tesekkur ederım. iyi calısmalar.
CEVAP :
Kürünüzü kesmeden 15 güne tamamlayınız. Miyomlar için de aynı kür etkili olmaktadır. hekim kontrollerini ihmal etmeyiniz. Sağlığınız daim olsun.

canım sanırım seni kimse takmamış..ne varsa kendinde var..:p (kendi cevabımı vererek bi ilke imza attayım dedim..:)
devam edebilirsin..Prf.Dr.İbrahim SARACOĞLUnun sitesinde aynı soruya verdiği cevap bu..geçmiş olsun..Allah tez zamanda bebiş sahibi yapar İnşallah..:)

SORU :
sayın hocam öncelıkle verdıgınız bu mucizevı kürler için mınnettarım.. 4.5 cm yumurtalık kıstım vardı kürün 8. gununde 1cm' e düstü ayrıca adette oldum:) sorum su sayın hocam adet oldum dıye kürü yarım mı bırakayım yoksa devam mı edeyım? Bırde rahımde 3cm mıyom bulundu ona da faydası olurmu hocam sımdıden cok tesekkur ederım. iyi calısmalar.
CEVAP :
Kürünüzü kesmeden 15 güne tamamlayınız. Miyomlar için de aynı kür etkili olmaktadır. hekim kontrollerini ihmal etmeyiniz. Sağlığınız daim olsun.

evet canım küre devam etmende bi sakınca olmaz gibi geliyor bana ama genede net bişey söyleyemiyorum ters bişey olmaz umarım.benimde bugün soğanda 14. günüm adet tarihim geçti bi türlü olamadım ya belirtileri var rahatsız hissediyorum bu ay bayaa göğüslerim fena ağrıyo adetlerimde zaten çok düzensizdi belki düzelir diye düşündüm amagelen giden yok bakalımm hayırlısı..

iyi akşamlar kızlar dün bitti benim soğan kürü şimdi adetimi bekliyorum bakalım bir faydasını görecek miyim?

Back
X