iyi akşamlar kızlar dün bitti benim soğan kürü şimdi adetimi bekliyorum bakalım bir faydasını görecek miyim?
İnşallah faydası olur..hadi bakalım hayırlısı..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi akşamlar kızlar dün bitti benim soğan kürü şimdi adetimi bekliyorum bakalım bir faydasını görecek miyim?
İnşallah faydası olur..hadi bakalım hayırlısı..
kızlar selam..bende de kist var..ve tiroitim çalışmıyor..(tsh: yüksek 12den ilaçla 5 lere düştü anca) 5 tane doktor farklı tanı koyunca tedaviye başlamadım..neyse uzun hikaye..2 aydır adet olamıyordum ancak son 20 gündür kahverengi ve pis kokulu çok az kanamam oluyordu.(günlük ped bile çok geliyordu,kistten sanırım)...sonra soğan kürünü dün gece uyguladım ve sabah uyandığımda afedersiniz pelte pelte kanamam vardı ve bugün bütün gün çok yoğundu..zordu ama çok rahatladım..dolayısı ile soğan kürünün adeti söktürdüğünden eminim..ama kistleri atıyormu bilmiyorum..inşallah işe yarar..(bende bebiş istiyom,banane banane..:)
şimdi ben bu durumda yoğun kanamam varken devam edicekmiyim acaba..forumu okuyorum ama daha çok sayfa var![]()
soğan kürü adeti erken mi getiriyor acaba?benim daha bugün 20. günüm adet olcakmışım gibi ağrılarım oluyor
adet oldun mu bilmiyorum canım ama benim de adete 10 gün kala sancılarım arttı her an adet olacak gibiydim sonra 1 gün gecikmeli olarak kırmızı kartı yedik![]()
arkadaşlar benim bu gün adetimin 4.günü, soğan kürüne ne zaman başlamalıyım
Hayir cnm adetin bittikten 7 gun sayiyorsun o zaman basliyorsun ama adeti Bitince de baslayan var ama dogru olani dedigim gibi cnm bende adrtimin 2.gunu baslamistim sadece adetim 10 gun surdu baska etkisi olmadi yani bebek icin zaten bir ay yaptim biraktim insallah sen gorur ve bebisini kucagina alirsin..
saol canım amin. adetimin bitiminden 7 gün sonra başlıcam, kaç gün içcem peki
cnm Adet tarihinden 15 gün önce küre başla 15 gün kürü uygula bırak sonra 2. kürüde birdahaki adet tarihinden 10 gün önce başla ve 10 gün boyunca kürü uyguluyorsun daha sonra bu 10 günlük kürü 2 kere daha aynı şeklde uygulayabilirsin
cnm Adet tarihinden 15 gün önce küre başla 15 gün kürü uygula bırak sonra 2. kürüde birdahaki adet tarihinden 10 gün önce başla ve 10 gün boyunca kürü uyguluyorsun daha sonra bu 10 günlük kürü 2 kere daha aynı şeklde uygulayabilirsin
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Tam 1 yıldır gebe kalmak için uğraşıyorum bende adet düzensizliği var gebe kalamıyorum o yüzden.
önce klomen kullanıp soğan kürü denesem sizce nasıl olur böyle gebe kalan var mı acaba? Lütfen cevap yazın... Bugün adetimin ilk günü