Hadi hayirlisi olsun şifa olsun tüm icen kadinlara :)
Benim bitmek uzere bugun 14.gun olucak yarin son ama ne agrim ne akintim olmadi herzamn nasilsam öyleydim :)
bizi habersiz bırakma gelişmelerden inşallah hamilesindir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bitmek uzere bugun 14.gun olucak yarin son ama ne agrim ne akintim olmadi herzamn nasilsam öyleydim :)
Ne haber mehmetleyla bi gelisme var mi benm hala adetim gelmedi 38 ci gunumdeyim hic boyle olmazdm ertelerdi ama mutlaka gelirdi sogan kurunu de icemiyorum napicami bilemedim..
ama tadı cokk kötüü kızlar nasıl içiyorsunuzzbenim çok miğdem bulandı
evet başta tadı çok kötü geliyor ama sonra alışıyorsun nefes alma yudumlarken hem çokta soğutma inan alışçaksın :))
Ben icmeye baslayali 1 hafta oldu.gozlerimi kapatip sifa niyetine Allahim diyip iciyorum :))ama tadı cokk kötüü kızlar nasıl içiyorsunuzzbenim çok miğdem bulandı
Ben icmeye baslayali 1 hafta oldu.gozlerimi kapatip sifa niyetine Allahim diyip iciyorum :))
Ben icmeye baslayali 1 hafta oldu.gozlerimi kapatip sifa niyetine Allahim diyip iciyorum :))
bende öylee :) tadı miğdemi bulandırıyor çok kötü oldum akşam inşallah alışırım herşey bebek için vallahi yoksa içmem hayatta :)
sonunda güzel şeyler olcaksa değer cnm neler yapan var buda kötünün iyisi şifa aolsun hepimize alışçaz mecbuuurr :)
Esim karsimda ben icerken suratini eksitiyo zannedersin ki o icmis.valla dedim catlasamda patlasamda icicem yapicak bisey yok.:))
anne olmak için herşey işte.. allahım hepimize bi bebek nasip eder inşallah
anne olmak için herşey işte.. allahım hepimize bi bebek nasip eder inşallah
yanlız bi saat önce tansiyonum düştü sanırım neden oldu anlayamadım marketteydim eve zor attım kendimi bu saatlerde içiyordum soğan suyunu artık gece yatmadan önce içicem bu gecelik aç karnına deniyor ya bişiler atıştırdım sorun olmaz değilmi saatler
Tansiyon dusuklugu bende de oluyo.ben sabah icemedysem aksam yemekten once birde gece yatmadan iciyorum.saracoglu da oyle demisti calisanlar icin zor oluyorsa die.
senin ilk bebeğinmi olucak cnm
Amiiiin canim insallah.
evet ilk2 aydır deniyoruz yok
inşallah canım
biz seninle aynı anda başladık sende ayın 12 sinde başladın değilmi