Bnimde 1 oglum var 13 yasinda ilk dogumdan sonra yumurtalkk ksnseri ne yakalandim uzun yillar tedavi oldum oglum 1 yadindaydi bosNdim simdi 2 yillik evliyim ( çocukluk aşkimla) 4 yildir duzenli cinsel birlikteligimiz vardi ve kanser tedavisinden dolayi birdaha anne olman çok zor normal yolla mumkun degil ancak tup bebekle olursa olur oda cok düşük ihtimal dendi ve 3 yil once nisanliyken bn hamile kaldim hemde ikiz di 12 haftalik tilar kaybettim
Bu arada kanseride yendim :)
Daha sonra bir gebelik daha yaşadm oda dış gebelik oldu ameliyatla alindi sag tüpümun ucunu kestiler kullandigim ilaclardan dolayida tüplerim tikandi ve doktorlara göre yine mümkun deil dogurganligim ama bn kanseri yendim ilaclarla degil doğa eczanesi ile psikolog oldugum icin bu yasananlarda telkin yapip terapilerle kndimi hep sakin lestirdim asla panik yapmadim aaahh vaahh demedim bundan sonra neler yapalirim ne yapmaliyim mi duşündüm öylede davrandim...
Sogan kürüne inaniyorum fakat bnim cok yakin bir dostumun hamile kalış serüvenide ilgimi cekti onuda uyguluycam onuda adım adım yazarim canim...