Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Yok bebegim uzulmedim sonucta duzenli regli olmkta cok guzel bisiy bardagin dolu tarafindan bakarim bn :)
Bnm goğusler hic sismedi sadece sık idrara cikma oldu bide sureklu cnm bisiler istedi :)))
Bu arada hayatim bnim tablwt 24 saat nburaya kurulu online burda olmasamda burda gorunebiluyorum bundan dolayi aslinda bn yoğum ama varim hahajhh ayy sancidan nediom bn :))))

yok canım burda gözükmüyorsun :)) vesdeniz ve simali merak ettim şimdi ne durumdalar acaba

Ozlemisim seni kuzey simal dun gece burdaydi ondan cok ümitliyim vesdenizden haberim yok :)
Sen neler yapiosun canim

bende seni özledim psikoloğum :)) napıyım valla sayfaları tek tek okuyorum bende atladığım yerleri canım onları okudukça umutlanıyorum ama bu aydan sadece pek umutlu değilim sadece eğer adet olucaksam erken olucağım için çok seviniyorum senin gibi simayda varmı bişiler vesdeniz tahminimce yarın gelebilir haber için en azından

bende seni özledim psikoloğum :)) napıyım valla sayfaları tek tek okuyorum bende atladığım yerleri canım onları okudukça umutlanıyorum ama bu aydan sadece pek umutlu değilim sadece eğer adet olucaksam erken olucağım için çok seviniyorum senin gibi simayda varmı bişiler vesdeniz tahminimce yarın gelebilir haber için en azından

Simal bni beklio ona yagi kullanip haber vericem 7 gun var onumde 7 gun icinde inaniyorum bulucam bu yagi insallah

Bnim moralim tavsan yagina bozuk
:(
Bn dolaba koymustum adetim bittikten sonra kullancaktim ama taze olmasi gerekiomus dondurulmus olmamasi gerekiomus bn bunu zor buldum zaten tazeyi nerden bulcam :((((

canım eşim vurunca ben sana yollarım diycem ama şuan tavşanlar gebeymiş av yasağı yani bekle biraz eğer olursa ben sana haber veririm sıkma canını

canım eşim vurunca ben sana yollarım diycem ama şuan tavşanlar gebeymiş av yasağı yani bekle biraz eğer olursa ben sana haber veririm sıkma canını

Ayyy bebegim gercektenmi bunu yaparmisin inan cok ama cok mutlu olurum yani gece gece bni cok mutlu ettin bu teklifle umudumu yeserttin cok tsk ederim
Bu arada gebelermiymis hahah bnim sansim sanirim :))

Bnim moralim tavsan yagina bozuk
:(
Bn dolaba koymustum adetim bittikten sonra kullancaktim ama taze olmasi gerekiomus dondurulmus olmamasi gerekiomus bn bunu zor buldum zaten tazeyi nerden bulcam :((((

av yasağı değilmiş canım bu dönemde onlarında çiftleşme dönemiymiş yani o yüzden avlanmıyor günahına girmemek için ama olunca ben sana haber veriririm ama tavşanı bütün veririm diyo bizimki kuyruk yağını filan ayırmakla uğraşamam diyo :)

av yasağı değilmiş canım bu dönemde onlarında çiftleşme dönemiymiş yani o yüzden avlanmıyor günahına girmemek için ama olunca ben sana haber veriririm ama tavşanı bütün veririm diyo bizimki kuyruk yağını filan ayırmakla uğraşamam diyo :)

Hahah kayinpederim halleder onu onlar bg de surekli avliyip pisiriomuslar cok tsklerimu ve saygilarimi ilet esine sagolsun bni mutlu ettiniz yuzum guldu valla gecw gece :))

Bebegim senin vereceginden dahada tazesi olmaz heralde :)) o degildw bn bu dolaptakini napcam bana o olmaz raze olcak dienleremi versem :)))))

Back
X