Birkac aymi jahah saka gibi :)))
Bisi sorcam aklima ne geldi bu birkacay recep ayina yakinmi bu cok onemli[/QUOTE
:) recep ayı neden önemli bi doğursun hayvancıklar nesilleri çoğalsın dimi ama :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bisi sorcam aklima ne geldi bu birkacay recep ayina yakinmi bu cok onemli[/QUOTE
:) recep ayı neden önemli bi doğursun hayvancıklar nesilleri çoğalsın dimi ama :))
Evet oyle yapicam canimcim busefer gu de2 kere icicem sogani :)
Laf dinliycem :)
Cogalsinlar tabiki sekereim uresinler kismet bizede olsun insallah fakat bi zamn once can dostum eda var o biziikna etti esimle bni kirkkepenekliyi bilirsin kirkgozmuydu acaba sarilar tarafinda iste :)))
Bi teyze var yildizname bakti bize senin sansli ayin recep ayi mujdelerin cift gelcek dedi :))
O teyzeye gecwn sene kuzenim gitmisti nisan mayis gibi evlenceksin birden olcak asure ayi gelnedende yuklu olucaksin demisti biliomusun kuzenim bu hocaya gittiginde sevgilisi vvardi ocakta ayrildilar vede o arada biri ile tanisti mayista evlwndiler agustosta hamile kaldi :)))
Edada zorla goturdu bizi cocuk icin :)))
Bi kiz bi oglan olcak cikti esimde :))
Karnimi okudu falan :)))
Bisi diyimmi hocalarim bi duysa bu yaptiklarimi dogru mazhar osmanin yanina ( bakirkoy) yolluycaklar bni :)))
Slmlar sogan kurunu adetim bittikten sonra bende ictim adetim gecikti test yapmadim biraz daha beklicem bakalim ne olacak
ben yatıyorum şekerim yine çok geç oldu iyi geceler kendine iyiii bk :))
Amin Hosbuldum tsk ederm Zaten mesajlari okuyunca dayanamadim uye oldum cok sicak samimi arkadaslar var dertler paylastikca azalir sevinclerde paylastikca cogalirmis istediginiz baklava olsun kayseriliym hamur islerimiz meshur ne isterseniz artik..Selam hosgeldin aramiza burda kocaman bir aileyiz biz ve senin gibi arkadaslarla dahada buyuyo yuvamiz :)
İnsallah mujdelerin olsun yanliz burda hamile haberi verdiginde baklavalar borekler istiuoruz ona gore cnm :)
Amin Hosbuldum tsk ederm Zaten mesajlari okuyunca dayanamadim uye oldum cok sicak samimi arkadaslar var dertler paylastikca azalir sevinclerde paylastikca cogalirmis istediginiz baklava olsun kayseriliym hamur islerimiz meshur ne isterseniz artik..
AY VALLA KOPTUM YAA GÜLMEKTEN. EVET AMA KAYDEDİNCE GİDİYOR YA NİYE ÖYLE OLUYORSA OFF BE SIKILDIM. EN İYİSİ ESKİ USUL, İLKEL OLSUN BİZİM OLSUN
KULLANICI ADI l BAT l KÜRDEKİ GÜNÜ
pnrcoskun l 28 ocak l kür TAMAM
Vesdeniz l 25 ocak l kür TAMAM
kuzey32 l 7 şubat lkür TAMAM
simalbebek l 27 ocak l TAMAM
İREMCAKAR l 10 şubat l kür TAMAM
Pirelideve l 5 Şubat l 6.günü
mkr l 16 şubat l 4.günü
sevdicegum l 1şubat l 13.günü
elanaz86 l 15 şubat l kürün 0. günü
okulum l 25 şubat l 10 şubatta başlayacak
Canim ben 3.5senelik evliyim 26 aylik dunyalar tatlisi bir kizim var bekarken pco vardi evlenmedn oncede dogum k.hapi ictim evlendikten sonra 6 ay daha kullandm cocuk isteyince daha dogrusu dr biraktirdi hapi ve biraktintan sonra hemen hamile kaldm mucize gibiydi cocugum gec olur zannediyrdum kizima kavustugum gun varya dunyada en mutlu oldugum gundur
Amin canim senin yavrunada rabbim hayirli omurler versin acisini hic gostermesin evet bana kalsa kucuk diyorm ama esim cok istiyo ona kalsa daha emzirirken istiyordu bu zamana kadar ben istemedim kucuk bebek gordugunde cok seviyo opuyo mama yediriyo sahipleniyo birde yalniz hep ustume dusuyo biraz ondan istedim ama olsada ilkteki gibi heyecan olmaz ki
KULLANICI ADI I BAT I KÜRDEKİ GÜNÜ
1. pnrcoskun I 28 ocak I kür TAMAM :) son 2 gün
2. Vesdeniz I 25 ocak I kür TAMAM sabırsızlıkla bekliyoruz
3. kuzey32 I 7 şubat I TAMAM:)
4. simalbebek I 27 ocak I TAMAM:) son 1 gün
5. İREMCAKAR I 10 şubat I kür TAMAM![]()
6. Pirelideve I 5 Şubat I 7.günü
7. mkr I 16 şubat I 5.günü
8. sevdicegum I 1şubat I 14.günü
9. elanaz86 I 15 şubat I kürün 0. günü (kaçıncı günüydü elenaz )
10. okulum I 25 şubat I 10 şubatta başlayaca
Slm arkadaslar Rabbim isteyen herkese nasip etsin bi yavru ins..kür olayini hic yapmadım mutlaka faydası vardir soğan bi cok derde deva o kesin...ama yer gök dua ile ..bildigimizi paylasmak gerek diye yazmak istedim...Kuran da Meryem suresi ve Inşirah suresi var her ikisini de okumanizi isterim özellikle Inşirah suresi hem kisa hem de cok guzel bir anlami var benim gibi düşük yasamis birine cok büyük moral oldu ins. Vesile olurda Rabbim kabul eder..
teşekkürler canım benim.BENDE karışıklık olmuş bat 25 ocak.bende kur a 7 şubatta başlıyorum inşALALH..
amin inşALALH..BENDE HASTALANMADAN ÖNCE CUMA GÜNLERİ MERYEM SÜRESİNİ OKUYORDUM ..inşirah ta okuyayım artık hastalık bitsin de...
Cogalsinlar tabiki sekereim uresinler kismet bizede olsun insallah fakat bi zamn once can dostum eda var o biziikna etti esimle bni kirkkepenekliyi bilirsin kirkgozmuydu acaba sarilar tarafinda iste :)))
Bi teyze var yildizname bakti bize senin sansli ayin recep ayi mujdelerin cift gelcek dedi :))
O teyzeye gecwn sene kuzenim gitmisti nisan mayis gibi evlenceksin birden olcak asure ayi gelnedende yuklu olucaksin demisti biliomusun kuzenim bu hocaya gittiginde sevgilisi vvardi ocakta ayrildilar vede o arada biri ile tanisti mayista evlwndiler agustosta hamile kaldi :)))
Edada zorla goturdu bizi cocuk icin :)))
Bi kiz bi oglan olcak cikti esimde :))
Karnimi okudu falan :)))
Bisi diyimmi hocalarim bi duysa bu yaptiklarimi dogru mazhar osmanin yanina ( bakirkoy) yolluycaklar bni :)))
ayy Allah iyiliğini versin cnm ya bencede duymasın hocaların :))
inan tarihleri karıştırıyorum artık vesdeniz gelsinde bi el atsın :)teşekkürler canım benim.BENDE karışıklık olmuş bat 25 ocak.bende kur a 7 şubatta başlıyorum inşALALH..
amin inşALALH..BENDE HASTALANMADAN ÖNCE CUMA GÜNLERİ MERYEM SÜRESİNİ OKUYORDUM ..inşirah ta okuyayım artık hastalık bitsin de...
Kizlar pinara cizik atin pls :)
Olduda bitti masallah :)
önümüzdeki listelbakçaz artık cnm :))