Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

kızlar merhaba umarım iyisinizdir pınar çok geçmiş olsun buarada muhabbetinizi takip ediyorum çok içten ve samimi burası bende burada kafamı dağıtıyorum sanki yani buradaki sıcaklık samimiyet bana iyi gelio bugün benimde kürümün2. günü bu kürü yapmaya sizden cesaret buldum ve aksatmadan da yapıyorum merak ettim kızlar acaba bu soğan suyu kilo vermeyede etkili oluomu öyle biyerde okumuştum sanki, 3 kilo fazlam varda :))

Merhaba canim iyi dilegin icin cok tsk ederim ...
Evet burasi bizim toplanma dergahimiz :)))
Burda cok mutlu olursun en azindan bn mutluyum burdaki arkadaslarimla :)

Kızlar bisey sorcam folik asit iciyorum sogan kürü yapsam mi bisey olur mu

Bunu arastr bnce fakat onlarin bilesenlerinin çaprazlamasinda negatif yok yani pozitif oldugunu saniyorum bana gore kullan cunku soganda icinde protein barindiriyor buna bagli olarak eşitlemede sorun cikarmycagini dusunuyorum insallah aydinlatabilmisimdir canim

Oyle cok haklisn 10 tanede olsa evlat yinede degerli ama iste hani ilkler hep baskadir derler ya gercekten oyle torunda evlatta ilkler ayri yer tutuyo demek kopusun var bende cok severim hayvanlari kus besledim konusurdu hamileykende kedim vardi yanimda yatardi inan bazi insanlardn cok vefali sadakatli oluyorlar ama iste olduklernde sanki evden biri gitmis gibi oluyo cok uzuluyrm buyuzden :43:simdi kizim cok hiperaktif zaten yoruluyrm ama deger ben kizdgimda canim annecigim dizma der sarilir oper iste ozaman ne sinir kalir ne keder:21:

Evet daha once kedim vardi hayatim inan o gidince cok dokundu bana insan gibiydi bn hastayken ne yemk yerdi ne uyurdu badimda veklerdi basimin uzerine gelir patiletiyle masaj yapardi bn agkadigimda gozlerime bakar mavlardi :) anne derdi :)) off aklima gekdi zeytinim.....
Ama parsta cok baska teyzesi cok uslu oyle havlama huyu yok ingiliz cocker spainel cins egitimli :))
Allah herkese evlat nadip etsin insallah olanlarada uzun omur versin fakat herseyden onemlisi hayirli merhametli evlatlar versin rabbim

Merhaba zeynepcim iyiyim canim adet oldum buraz sancim var :s
Sen nasilsin iyimisin neler yaptin gorusmiyeli

Cnm ayaklarını sıcak tut benimde adetlerim sancılı geçer genelde başım çok kötü agırıyo uyku tutmadı bugünde misafirim var sabah erken kalkacam ama hiç uykum yok dün kürede başladım inş. işe yarar sen neler yapıyosun cnm

nasılsın kızlar bende 2 gündür giremiorum benimde bugün 6. gün bittiktn sonra ben aslan pençesinide yapcm 5 gün bu ay ne var ne yok deniorum valla :) ya tutarsa hesabı artık:))

Selam mkr ...
Bnce herseyi zamani ve sirasi ile yapmani tavsiye ederim nacizane fikrimce...
Cunku bitki diyip gecmeyin arkadaslar icerikleri ve bilesenleri birbirleri ile karisinca bazan bazi sebzeler gida zehirlenmesine bazu bitkiler kan zehirlenmesine hatta ölümlere sebebiyet verebiliyor bundandirki hangi bitki kac gr hangisiyle karisicak bilmk gerekir bitkikerin çaprazlamasi bileseni cok önemli ;)

Cnm ayaklarını sıcak tut benimde adetlerim sancılı geçer genelde başım çok kötü agırıyo uyku tutmadı bugünde misafirim var sabah erken kalkacam ama hiç uykum yok dün kürede başladım inş. işe yarar sen neler yapıyosun cnm

Sicak su torbalari ile geziyorum valla :))
Ya biliomysun tatlim bn dun cok kanamali idim bugun nerdeyse yok dencek kadar az yani hic anlamadim noldu yada noluyo bana bu normal degil menapozami gircem ne :)))
Bu arada kurun hayirlara vesile olsun insallah sifa olsun bebek olsun insallah zeynebim :))
Ayol uyuma bosver oturuyoz surda hahah yap kahveyi biz burdayiz icerizfal bakanda cikar nasil olsa :)))

Bunu arastr bnce fakat onlarin bilesenlerinin çaprazlamasinda negatif yok yani pozitif oldugunu saniyorum bana gore kullan cunku soganda icinde protein barindiriyor buna bagli olarak eşitlemede sorun cikarmycagini dusunuyorum insallah aydinlatabilmisimdir canim

sağol canım :) ben yine de kullanmıyım bişey olmasın insan tedirgin oluyo

Kızlar bisey sorcam folik asit iciyorum sogan kürü yapsam mi bisey olur mu

bende bu ay başlayacaktım 2 kutu bitti folik asit acep kürle birlikte işe olur mu ki dedim. ya da 1 kutu da bitsin sonuç çıkmazsa öle başlarım kafam da soru işareti olmasın sonra dan....

bende bu ay başlayacaktım 2 kutu bitti folik asit acep kürle birlikte işe olur mu ki dedim. ya da 1 kutu da bitsin sonuç çıkmazsa öle başlarım kafam da soru işareti olmasın sonra dan....

Bende yeni basladim folik asit kullanmaya sonuc alamazsam sogan kuru uygulamaya başlarım dedim

Folik asitin hamile kalmaya bir etkisi yok.sadece hamilelikte dusugu engelliyor

kızlar merhaba,folik asit içen arkadaşlarım folik asit içmeyi bende düşünmüştüm kürden önce ama neye daha çok faydası oluo f.asitin bebeğin gelişmesinde etkili die duydum ama hamileliğin ilk aylarında içiliomuş bebeğin gelişimi için hamilelikten önce içmenin ne gibi etkileri oluyo dr falan gitmek gerikomu içmeden önce

kızlar merhaba,folik asit içen arkadaşlarım folik asit içmeyi bende düşünmüştüm kürden önce ama neye daha çok faydası oluo f.asitin bebeğin gelişmesinde etkili die duydum ama hamileliğin ilk aylarında içiliomuş bebeğin gelişimi için hamilelikten önce içmenin ne gibi etkileri oluyo dr falan gitmek gerikomu içmeden önce

Valla canim ben doktora gittim bebek istiyo musun dedi evet dedim folik asit verdi iciyorum

Canim folik asit kullnimi bebekte sinir sistemi anomaliklerini yani sakatliklarin gorulme olasiligini buyuk olcude azalttigi goruluyor.bebegin beyin ve sinir sistemi icin oldukca onemlidir.hamilelikten 3ay once baslanmali ki vucutta depolansin ve hamilelik oldugunda bebege direkt etki etsin.gunde 3 tane duzenli icilmesi gerekiyor.doktora gitmene gerek yok cunku devlet karsilamiyor eczaneden alabilirsin.folikplus aldim bende.

Back
X