Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

selam canım.. nasılsın? küre devam ediyosun dimi? bende şimdiden etkileri olmaya başladı.. inşallah şifa buluruz ve meleklerimize kavuşuruz. Amiiinnn :)

İyiyim pinarcim sen nasilsin nadil gidio
Canim bn ilk 15 gunluk rituelimi bitirmistim gecen ay bu ayda adetine 10 gun kala 5 gunluk rituelimi yapicam 13 subatta falan fakat bu surecte beklerken gunde 2 kere testere disli aslan pencesi iciyorum

Tskler canimcim iyiyim cok sukur tabkette sorun vardi yazamiyordum sorununu kumyager arkadasima ilettim sanirim sende cikilata kisti varmis ve bu bitkideki etken maddelerden öturu fayda gormus olma olasiligin cok yuksekmis.
Bnde oyle bi etki olmadi cunku bnde kist yok sanirim ondan sahsen cok memnunum fakat sen kullanmak istemiorsan icine sinmiosa kullanma bebegim

Merhaba canim sordugun icin tesekkurler yani simdi kiste iyi geldigi icin mi lekelenme yapmis eritiyo mu yoksa oyleyse devam ederim walla :)))

Merhaba,bende aslanpencesi iciyorum yaklasik 2haftadir.fsh degerini dusurdugu icin..baska faydasini pek bilmiyorum ama:(
Reglim bugun yarin olacak,9.gun sogan kurune baslamak istiyorum miyomlarim varmis 2adet.umarim faydasi olur.tup bebek yaptim tuttu ama 8.hafta kurtaj olmak zorunda kaldim:(( kurtaj sonrasi ilk reglim olacak..

çok geçmiş olsun nazan inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun bende 5 ay önce düşük yaptım biliyorumki en dooğru zamanda hayırlı bir vakitte bebeklerimiz bize gelicektir

Aslanpencesini ben de iciyorum.ne zaman baslanmasi gerektigini soylemiyor saracoglu,demek ki farketmez..
.. Üç-dört gram (bir tatlı kaşığı) kurutulmuş testere dişli arslanpençesi kaynamakta olan bir bardak ( 150-200 ml) klorsuz suya atılır. Kısık ateşte beş dakika kaynatmaya devam edilir. Daha sonra soğumaya bırakılır, ılıyınca süzülür. Bir ay boyunca her gün iki defa bir su bardağı içilir. ılki kahvaltıdan iki saat sonra, ikincisiyse akşam yemeğinden iki saat sonra içilir. Her defasında taze hazırlanması şarttır. Bir aydan sonra bir hafta ara verilir. Bir hafta aradan sonra aynı şekilde bir aylık kür tekrar edilir. Ve kür sonlandırılır.

Saracoglu bir programda soyle onerdi: aslanpencesi icin,sonra regl bittikten 2-3 gun sonra sogan kurune baslayin dedi.ben boyle yapacagim:))

teşekkürler nazancım benim ilk soğan kürüm bitti adet oldum şimdi ikinci kürü yapıcam ay sonu peki ben başlayımmı içmeye aslan pençesini bugün ikinci günüm ya yoksa adetimin bitmesinimi bekleyim

Gebe kalmani zorlastiran kistik yapiyi disari atman netcesinde lekelenme olmus sanirim bebegim
Ee nasilsin isler yogunmu

Ay hadi insallah oyledir tatlim.cevaplari yazmamdan belli oldugu uzere yogunum canim ya.yil sonu cari kapanislari var onlarla ugrasiyorum az kaldi biticek insallah.sen neler yapiosun evde msn sen canim?

Ay hadi insallah oyledir tatlim.cevaplari yazmamdan belli oldugu uzere yogunum canim ya.yil sonu cari kapanislari var onlarla ugrasiyorum az kaldi biticek insallah.sen neler yapiosun evde msn sen canim?

kızlar nasılsınız hergün takip ediyorum sizleri ve gelişmeleri arkadaşlar bişe sorucam deneyimli arkadaşlar olarak yönlendirirseniz sevinirim benim kürüm pazar günü bitiyo haftaya cumarteside regl günüm ben hangi kürü yapsam iyi olur birde doktora gitmek istiyorum ilkdefa gidicem hangi zamanlar gitsem daha iyi yani adet öncesi sonrası doktorlar hangi durumda kesin bişe söyler anlatabildimmi bilmiyrm ama beni anladınızz :)

Kolay gelsin canim hesaplarla ugrasmk guzeldir bn matematik asigi biri olarak severim hesap kitap :))
Eda adinda sevdigim bir dostum arkadasim var ondayim ( ayni zamnda da ust komsum oluyor )

kızlar nasılsınız hergün takip ediyorum sizleri ve gelişmeleri arkadaşlar bişe sorucam deneyimli arkadaşlar olarak yönlendirirseniz sevinirim benim kürüm pazar günü bitiyo haftaya cumarteside regl günüm ben hangi kürü yapsam iyi olur birde doktora gitmek istiyorum ilkdefa gidicem hangi zamanlar gitsem daha iyi yani adet öncesi sonrası doktorlar hangi durumda kesin bişe söyler anlatabildimmi bilmiyrm ama beni anladınızz :)

Tskler iyiyiz sen nasilsin cnm
Kür sogan kürümü?
Sorunun neydi peki neden kür kullandin nekadar zamndir evlisin nekadar zamn oldu korunmasiz iliskiye geceli?
Ve ilk defa dr muaynesi olman bu düsündürücü cunku ilk yapman gerekeni sona birakmissin !
İsin dogrusu bn bisey anlamadim yazindan..

Tskler iyiyiz sen nasilsin cnm
Kür sogan kürümü?
Sorunun neydi peki neden kür kullandin nekadar zamndir evlisin nekadar zamn oldu korunmasiz iliskiye geceli?
Ve ilk defa dr muaynesi olman bu düsündürücü cunku ilk yapman gerekeni sona birakmissin !
İsin dogrusu bn bisey anlamadim yazindan..

canm ben 10 aydır evliyim hiç korunmadm soğan kürü kullandım çünkü çevremdede hiç bişeyi olmadığı halde kullanıp hamile kalanıda gördüğüm için bende denemk istedim ilk defa doktora gidicem çünkü hiç doktorluk bi hal hissetmedm adet vs herşey düzenli biraz daha beklimm durumu oldu olunca ama şimdi zamanı artık diyorum aslında hala kararsızımbiyandan düşünmedende edemyrm pınarcım ayaklarım gitmioo bişey çıkarsa olumsuz bişe olursa korkumda var açıkcası

Kolay gelsin canim hesaplarla ugrasmk guzeldir bn matematik asigi biri olarak severim hesap kitap :))
Eda adinda sevdigim bir dostum arkadasim var ondayim ( ayni zamnda da ust komsum oluyor )

Sagol canim bende aynen sayisala calisiyo kafam sevmesem yapamazdim zaten.size iyi muhabbetler canimcim opuyorum cok ;)

canm ben 10 aydır evliyim hiç korunmadm soğan kürü kullandım çünkü çevremdede hiç bişeyi olmadığı halde kullanıp hamile kalanıda gördüğüm için bende denemk istedim ilk defa doktora gidicem çünkü hiç doktorluk bi hal hissetmedm adet vs herşey düzenli biraz daha beklimm durumu oldu olunca ama şimdi zamanı artık diyorum aslında hala kararsızımbiyandan düşünmedende edemyrm pınarcım ayaklarım gitmioo bişey çıkarsa olumsuz bişe olursa korkumda var açıkcası

10 aydir korunmasiz iliski hmm dr a smdi gtmen dogru zamn cunku o seni adetinin 3. Gunu cagiracak hormon tahlili yaptrcak sana kullandigin ilac yada bitkisel bisi varmi diye sorarsa mutlaka uyguladigin herseyi soyle sakin dr.undan birsey gizleme ve hormon tetkiklerin normal cikarsa esinede spermmiogram yapilcak eger bahsettigin ctesi yarin ise ptesi icin randevunu al bnce bugunden yoksa onumuzdeki ay adetinin 3 unu beklemk zorunda kalicaksin canim bu arada ;
Sonuc her ne cikarsa ciksin bu dunyanin sonu deil!
Nefes aldigin muddetce herzamn bir umut vardir ;)
Bu yuzden rahat ve kndinden emin olmalisin ki hormonlarin guzel calissin vede esinde senin bu rahat tavrindan cesaret alip seninle bu konudaki seruvende kndinden emin yurusun ..

10 aydir korunmasiz iliski hmm dr a smdi gtmen dogru zamn cunku o seni adetinin 3. Gunu cagiracak hormon tahlili yaptrcak sana kullandigin ilac yada bitkisel bisi varmi diye sorarsa mutlaka uyguladigin herseyi soyle sakin dr.undan birsey gizleme ve hormon tetkiklerin normal cikarsa esinede spermmiogram yapilcak eger bahsettigin ctesi yarin ise ptesi icin randevunu al bnce bugunden yoksa onumuzdeki ay adetinin 3 unu beklemk zorunda kalicaksin canim bu arada ;
Sonuc her ne cikarsa ciksin bu dunyanin sonu deil!
Nefes aldigin muddetce herzamn bir umut vardir ;)
Bu yuzden rahat ve kndinden emin olmalisin ki hormonlarin guzel calissin vede esinde senin bu rahat tavrindan cesaret alip seninle bu konudaki seruvende kndinden emin yurusun ..

teşekkür ederim pınarcım ben haftaya cumartesi hasta olucam bu pazarda kürüm bitio doktor kontrolumden sonra diğer kürlere başlıyayım istyrm diğer kürleri araştırıcam ama en önemlisi inşallah hiçç gerek kalmazz süprizz olurr:)):49:

teşekkürler nazancım benim ilk soğan kürüm bitti adet oldum şimdi ikinci kürü yapıcam ay sonu peki ben başlayımmı içmeye aslan pençesini bugün ikinci günüm ya yoksa adetimin bitmesinimi bekleyim

Sagol canim,sana da gecmis olsun:(( sogan kuru icin beklenen regl gununden 10gun once baslayip 7gun yapiliyor sanirim(2.tur icin tabii)..sen su an reglinin 2.gunundesin kabaca 15 gunun var.hemen bu arada testere disli aslan pencesi kullanabilirsin.ama kesinlikle ayri ayri..saracoglu oyle diyor.

Back
X