- 14 Aralık 2012
- 3.313
- 1.155
- 448
Biraz guldurdumse ne mutlu bana aman gulmeyelimde ne yapalim catlayalimmi dimi ama ben kuru yaptigimda esim bana of yinemi kur yaptin butun evi sogan kokuttun diye soyleniyordu canimi sikma sanada yapar iciririm dedim bir daha birsey demedi evimde vucudumda sogan esansli iyi oluyorduk ben zaten pismis soganida severim esimde sever sorun olmadi bana
sağolasın valla..güleim mutlu olalım hepimiz..bende soğanı severim inşALALH suyunu da..
Korkma enfeksiyon herkeste oluyo cok sukur onemli birsey cikmamis enfeksiyon dedigin nedirki baska sorunlarin yaninda az kalir muhtemelen ilac ve fitil verecektir drun
sağolasın hastalık bitsin de sonra doktor ne derse artık ama soğan kürüne de bşlayacam..teşekkür ediyorum..
Test sonucun negatif ben dra gittigimde ayni senin gibi 7 gun gecikmisti dr yumurtalik tembelligi dedi kan testim negatif cikti dr adet gecikmesini 20 gun kadar bekle dedi cunku bazen gec yumurtlama olabiliyo bazilari 15.gunden sonra bile ogreniyo hamile oldugunu negatif olursa yine sokturucu icmemi onerdi zaten sende gecikme gebe degilsen kistten dolayi olmustur
yumurta tembelliği var demiş ya adet düzensiz mi oluyor..belirtisi adet düzensizliği mi..