- 10 Kasım 2013
- 807
- 298
- 53
- 35
Merhaba. Ben arınıza yeni katıldım. Nasılsınız
hosgeldinn sende yapiyomusun sogan kuru
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim senin iyi niyetin ve pozitif enerjin, gücün Allahın izniyle hastalığını yenmene vesile olmuş. hikayeni az önce bir arkadaşa daha detaylı anlattığın yazından öğrendim ve seni bir kez daha sevdim. tekrar tekrar tebrik ediyorum. Rabbim bir daha yaşatmasın vetüm hastalıklardan korusun seni. ve en kısa zamanda da sağlıkla yavruna kavuşmanı diliyorum biliyorsun, tüm arkadaşlarım için de.
benim pkoyla ilgili bilgin var mı dememin sebebi ağır bir hastalık olduğunu vurgulamak değildi. soğan kürü kistik yapıdaki yumurtalıklar üzerinde etkili ve her probleme karşı farklı uygulamaları var aslında. senin durumun için sana öyle bir uygulama önermiş Saraçoğlu. yani bu bir drun bir hastaya 500 (mg)lük bir diğerine 1000lik antibiyotik vermesi gibi bence. düşündüğün ve uyarın için teşekkür ederim. ama ben pkoyu tanıyorsam 15er günlük uygulama (ki hocanın sitesindeki editörlerin, hocanın izni ve uyarısı olmaksızın böyle kendi yorumlarını karıştıracaklarını sanmıyorum) daha mantıklı geliyor. şifa olacağına inanarak kullanıyor ve Allaha sığınıyorum. nasip edecek olan O. hep beraber muradımıza ermek duası ile.![]()
senin gibi insanlara hayran kalıyorum.. Allah gönlündekini versin inşallah.. hayat insanın karşısına neler çıkarıyo.. keşke herkes senin kadar sabırlı olsa canım.. ay çok duygulandırdın beni yaa gözlerim doldu yemin ederim ;( sabrın ve yaşam sevincin gerçekten takdire şayan.. Rabbim uzun sağlıklı ömürler nasip etsin..
hosgeldinn sende yapiyomusun sogan kuru
tamam canım. hadı hayırlısı. gelişmelerinden bizi de haberdar et olur mu? ben pkoluyum o yüzden soğan kürüne 3-4 dönem devam etmem gerek ama inciri de merak ediyorum doğrusu. yaparsan deneyimlerini öğrenmek isterim.![]()
Merhaba dila hosgeldin aramiza, iyiyiz saol sen nasilsin ? Kndinden bahsedermisin biraz seni taniyalim :)
Denizzzzzim bana birseyler oldu durup durup gozlerim doluyo aglamakli oluyorum mizmiz cocuklar gibiyim((
Bu arada rabbim insallah insallah insaaaaallllaaahhhh 2 kucaginida doldursun saglikli evlatlar nasip etsinn sana birtanem..
Bide ben seni incitmek kirmak istemedim bu inan yapmak istiycegim son sey olur ..
Sadece pko ile sakin kafani yorma pkoda neymis sana viz gelir tirs gider demekti niyetim fakat sanirim yanlus ifade ettim kndimi özur dilerim seni incittimse...
Teşekkürler hoşbuldum. 7 aylık evliyim çalışıyorum. Öyle
Cok yenisin ( evlilik konusunda ) :) insallah 7.70. Yillarinizda olur...
Bu arada bir arkadasimiza verdigin cevabi okudum sogan kuru konusundaki fikrini yani
Peki merakimin kus.bkma fakat madem kullanmiycaksin sogan kurunu neden bu topiktesin
Kızlar merhaba soğan kürüne başladıktan sonra görmüştüm topiğinizi bitince yazarım diye düşünmüştüm benim yumurta büyütme ilaçlarından dolayı 2 tane kistim olmuştu biri 7 cm diğeri 4 buçuk falandı 2 aydır erimiyordu cyclo prognova tarsual kutu kutu içtim kistlerden dolayı adet te olamıyordumBu ay soğan kürünü uyguladım 4 gün erken adet oldum kontrole gittiğimde kistlerden eser yoktu
Bu arada sebepsiz inferlite yle uğraşıyoruz gerçekten çok zor şimdi kürün 2. de uygulaycgm bakarsınız bebiş olur tabii hayırlısı
![]()
Hemen yanıtlayayım. Yorumları okudum. Bazı arkadaslara ters etki yapmış ondan sonra vazgeçtim. Silmedin kendimi de
Hemen yanıtlayayım. Yorumları okudum. Bazı arkadaslara ters etki yapmış ondan sonra vazgeçtim. Silmedin kendimi de
Bide yazinin sonunda silmedin kendimi de yi anlamadim :s
Merhaba tatlim bnde senin gibi sayilirdim kötu huylu bi takim ( isminianmak istemiyorum) hucreler vardi yumurtaliklarimda ve sogana cok sey borcluyum bak bide testere disli aslanpencesini mutlaka ic sogan kurune baslayana kadar o bekleme suresinde ic mutlaka iyi gelicek bn cok faydasini gordum
PKO lu olarak nedense benimde gözlerim dolu dolu bu akşamallahım tez zamanda hayırlısıyla bizlerede nasip olur inşallah soğana devammm
Ben zaten riskli gruptayım annemi yumurtalık kanserinden kaybettim teyzem teyze kızım hepsinin bu hastalıkla geçmişi var bende düzenli kontrollerimi yaptırıyorum hayatım zaten doktor kist yapmaya müsait bir yapın var dedi bende biliyorum zaten ama 33 yaşındayım anne olmak istiyorum her kadın gibi fakat bu ay karar verdim inferlite tedavisini bıraktım çünki herşeyimiz normal eşiminde benimde sanki uğraştıkça kötü olacak gibi bir his oluştu kafamda doğal şeylerle denemeye karar verdim ve kaygılarımı kafamdan atmaya tabii ne kadar başarılı olurum bilmiyorum ama bu ay soğana devam bol bol dua bir de bu testlere dişli aslanpençesini duymuştum zaten hemen alayım yrn onuda teşekkür ederim canım sanada
Neyse size güzel hoş sohbetler :)