- 17 Mart 2012
- 1.224
- 95
- 163
Hayir cnm bebegim yok dusuk yaptim 1 bucuk yil oluo ozamanda sogan kuru kullandigimda 4.yada 5.gun kasigimda cok siddetli agri oldu ve kahverwngi akinti olmustu ve akintim coktu ama busefer kuru uygularken cok fazla akinti olmadi ama kur bittiginden beri kasiklarmda surekli agri oluo.
canım kusura bakma hatırlatmış oldum sana ama gebeliğinden bahsedince heyecanlanmıştım. Rabbim en kısa zamanda sağlıkla sıhhatle yeniden nasip etsin. kasık ağrısı ben çok yaşamadım ama adet bitiminden sonra bir müddet yumurtalıklarım şişmiş gibi bi ağrı olmuştu. inşaAllah faydasını görüyoruz canım.

elanazcığım kür şeklinde uygulamak çok daha etkili. hatta Saraçoğlunun sitesinde neden "kür" uygulaması yapıldığı detaylıca açıklanmış. incire ne zaman istersen başla canım. hoca belli bir zaman vermiyortabiki vesdeniz paylaşırım inciri yesem aynı etkiyi göstermezmi :)illa kaynatmakmı gerek acaba bide soğan suyu gibi yapılması gereken bi gün varmı adet günü etkili diolardı sanırım ama adet günüm geçti

Denizzzzzim bana birseyler oldu durup durup gozlerim doluyo aglamakli oluyorum mizmiz cocuklar gibiyim((
Bu arada rabbim insallah insallah insaaaaallllaaahhhh 2 kucaginida doldursun saglikli evlatlar nasip etsinn sana birtanem..
Bide ben seni incitmek kirmak istemedim bu inan yapmak istiycegim son sey olur ..
Sadece pko ile sakin kafani yorma pkoda neymis sana viz gelir tirs gider demekti niyetim fakat sanirim yanlus ifade ettim kndimi özur dilerim seni incittimse...
pınarcığım burada hikayeni zor günlerini paylaşınca hassaslaştın sanırım ama ben hep güzel duygulanmanı temenni ederim. sana kırılmadım canım fakat böyle çekişir gibi bir hava estirdik, hoş olmadı. biz burada deneyimlerimizi birbirimizle paylaşmak ve birbirimize destek olmak adına paylaşıyoruz. güzel iletişim kurmamız önemli. yazıyla anlaşmaya çalışıyoruz ve biraz duygusuzluk oluyor haliyle, tam anlayamıyoruz veya yanlış anlıyoruz birbirimizi ama sorun değil canım. ben iyi niyetinden şüphe etmiyorum.

Son düzenleme: