Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Cnm oylemi gülme bana ya :) diğer mesajini aldim bu mesaji gönderiyordum ki seninki geldi.ilgin için çok sağol. Yani nisan ayindaki adetimden on gün önce yapmam gerekiyor. Oylemi

çok hoşsun ama ya ciddiyim dalga geçmek için gülmüyorum yanlış anlama :34: evet canım bir sonraki dönem yani :10:

canım bu tarz sıkıntıların yoksa 15 güne tamamlayıp kürü sonlandır ve ardından incir kürüne geç bence. çünkü incir kürü sağlıklı yumurta gelişimi için. bu arada hatırlatmak isterim ki bunlar benim kişisel görüşlerim değil Saraçoğlunun önerileri. yani soğandan sonra incire geçmek. :34:
:24::16::9:

Cnm sen incir kurunu yaptinmi tarifi nasil?Esim keçi boynuzu pekmezi yiyor birde ayriyeten ahmet marankinin tarifini yaptik onu yiyor ama çok aci 1 kilo bal adam otu ginseng zerdeçal zencefil Birde birsey daha vardi unuttum. Bunları aldik toz haline getirip bala katip karistirinca macun oldu azicik tattim ama çok aci çok zor yeniyor. Ahmet maranki bu macun için çok iyi diyor inş şifa olur.bu macuna yeni basladi Esim.

Yok canim oyle degil.simdi bu kurunu 15 e tamamliyosun sonra adet olcaksin ya.2.kure bir sonraki adetine 10 gun kala baslicaksin onumuzdeki ay yani.

şimalim nasılsın canım?? :46: konuşamadık epeydir. sen soğana devam ediyor musun adetin geldi mi aynı günlerde olacaktık diye hatırlıyorum? aslanpençesi kullanıyor musun hala? bir de canım ben unuttum ya sen pkolu muydun?

Cnm sen incir kurunu yaptinmi tarifi nasil?Esim keçi boynuzu pekmezi yiyor birde ayriyeten ahmet marankinin tarifini yaptik onu yiyor ama çok aci 1 kilo bal adam otu ginseng zerdeçal zencefil Birde birsey daha vardi unuttum. Bunları aldik toz haline getirip bala katip karistirinca macun oldu azicik tattim ama çok aci çok zor yeniyor. Ahmet maranki bu macun için çok iyi diyor inş şifa olur.bu macuna yeni basladi Esim.

ben heveslenip araştırdım incir kürünü ama bu kür hem kaliteli yumurta gelişimini destekliyor hem de yumurta sayısını artırıyor. bende pko olduğu için yani fazla sayıda yumurta olduğu için henüz inciri yapmaya çekiniyorum canım. hem zaten iki kür bir arada kullanılmıyor. önce soğan sonra incir diyor hoca.
6-7 tane kuru inciri soğuk suyla yıkayıp elinle ikiye bölüyorsun. 3,5 bardak klorsuz suda 15 dk kaynatıyorsun sabah akşam 21 gün içip 7 gün ara veriyorsun sonra aynı şekilde 21 gün daha uygulayıp sonlandırıyorsun. şeker hastaları ve prolaktin yüksekliği olanlara tavsiye edilmiyor.

marankinin kürlerini hiç araştırmadım nedense. inşaAllah eşine de şifa olur canım :34:

şimalim nasılsın canım?? :46: konuşamadık epeydir. sen soğana devam ediyor musun adetin geldi mi aynı günlerde olacaktık diye hatırlıyorum? aslanpençesi kullanıyor musun hala? bir de canım ben unuttum ya sen pkolu muydun?

Iyiyim canim benim sen nasilsin? Topigimiz baya senlendi hamileler var masallah bizim sesimiz cikmaz oldu dimi bizim kizlarda yok ne zamandir yorumlara bakiyorum arada yorum yapiorum ama cok fazla durmuyorum.ovulasyon testi aldim canim ben onun topiklerini takip edoyorum bu ara bilgi edinmek icin.2.kurumu bitirdim adet oldum simdi yumurtlama gunlerimdeyim.sogan kuru bitince arada aslanpencesi kuru yapiorum dun bide civan percemi aldim onu da katiyorum icine pek bi aci oluyo ama zehir olsa icerim ben bu ugurda :))) bende cikolata kisti var canim tek tarafli insallah kurler fayda ediyodur.bu arada aslan pencesi bende lekelenme yapiodu bu ay yapti yine sonra kesildi artik yapmiyo rahatla iciyorum.arada da corek otu bal tarcin 2 kasik bomba gibiyim evelallah :))

Iyiyim canim benim sen nasilsin? Topigimiz baya senlendi hamileler var masallah bizim sesimiz cikmaz oldu dimi bizim kizlarda yok ne zamandir yorumlara bakiyorum arada yorum yapiorum ama cok fazla durmuyorum.ovulasyon testi aldim canim ben onun topiklerini takip edoyorum bu ara bilgi edinmek icin.2.kurumu bitirdim adet oldum simdi yumurtlama gunlerimdeyim.sogan kuru bitince arada aslanpencesi kuru yapiorum dun bide civan percemi aldim onu da katiyorum icine pek bi aci oluyo ama zehir olsa icerim ben bu ugurda :))) bende cikolata kisti var canim tek tarafli insallah kurler fayda ediyodur.bu arada aslan pencesi bende lekelenme yapiodu bu ay yapti yine sonra kesildi artik yapmiyo rahatla iciyorum.arada da corek otu bal tarcin 2 kasik bomba gibiyim evelallah :))

:1: :1:süpersin valla. dört koldan çalışıyorsun maşaAllah :9: evett topiğimiz kıpır kıpır çok güzel. bolca gebelik haberi aldık ben de çok heyecanlanıyorum. :nazar: evet pınar hiç girmez oldu. kuzey arada girip gelişmelerini yazıp çıkıyor. ama topik hiç boş kalmıyor çok güzel :49:
ya benim adetim yeni başlayacak daha yeni lekelenmem oldu biliyor musun nerdeyse bir hafta gecikti. sanırım hormonlarım dengelenmeye çalışıyor. çünkü benim adetlerimin arası çok kısaydı yumurtlamadan 14 gün sonra olunuyorsa ben ne ara yumurtluyorum diye düşünüyordum :27: şimdi testere dişliyi merak ediyorum. adetim bitsin 2-3 gün bekleyip 15 gün daha soğan uygulayacağım. sonra testere dişliye transfer :1:

Bende akinti yapmadi canm yarin 15.gun Ilk iki bardagimi zor ictim gerisi kolay oldu. 4 subatta adet olmustum 1 martta yumurtlamm oldu suan agrilarim var bel ve kasklarimda bi kac gun sonra test yapicam sabirsizlikla bekliyorum. Sende durumlar nasl canim

Hayirli bi sonuc alirsn insallah canım..
Bende normalde yumurtaliklarda bi sıkınti yoktu ama klomen +catlatma ignesi vuruldum bu ay ilk defa..ona ragmen ne bi kasiklarda agri ne de baska bi rahatsizlik hic bisey olmadi simdiye kadr..sogan kürüne basladim günlerin gecmesini sabirsizlikla bekliyorum bende..:)

:1: :1:süpersin valla. dört koldan çalışıyorsun maşaAllah :9: evett topiğimiz kıpır kıpır çok güzel. bolca gebelik haberi aldık ben de çok heyecanlanıyorum. :nazar: evet pınar hiç girmez oldu. kuzey arada girip gelişmelerini yazıp çıkıyor. ama topik hiç boş kalmıyor çok güzel :49:
ya benim adetim yeni başlayacak daha yeni lekelenmem oldu biliyor musun nerdeyse bir hafta gecikti. sanırım hormonlarım dengelenmeye çalışıyor. çünkü benim adetlerimin arası çok kısaydı yumurtlamadan 14 gün sonra olunuyorsa ben ne ara yumurtluyorum diye düşünüyordum :27: şimdi testere dişliyi merak ediyorum. adetim bitsin 2-3 gün bekleyip 15 gün daha soğan uygulayacağım. sonra testere dişliye transfer :1:

Ayyy kiz yoksa bebis mi var sende gecikmiste lekelenmede var hadi hayirlisi ins.bende merak ettim bak simdi.hem 14.gune hic aldanma canim ben bugun adetimin 10.gunumdeyim yarin ovulasyon testte cift cizgiyi gorucem.benimde 28 gunde bir ama 11.gun yumurtlama olmus oluyor.bu testler super insan daha da heyecanlaniyo hadi bakalim hakkimizda hayirlisi insallah tatlim

Ayyy kiz yoksa bebis mi var sende gecikmiste lekelenmede var hadi hayirlisi ins.bende merak ettim bak simdi.hem 14.gune hic aldanma canim ben bugun adetimin 10.gunumdeyim yarin ovulasyon testte cift cizgiyi gorucem.benimde 28 gunde bir ama 11.gun yumurtlama olmus oluyor.bu testler super insan daha da heyecanlaniyo hadi bakalim hakkimizda hayirlisi insallah tatlim

hadi bakalım inşaAllah büyük günü yakalarsınız canım :32:
yok canım ya benim adetim hep öncesinde iki gün öyle lekeyle başlar zaten. sabah test yaptım zaten negatiff :37:
ben de ovulasyon testi daha önce kullandım ama şu sıvı tüketme meselesi 4 saat idrar tutma meselesi filan sıkıcı geldi. bir kutu dolusu getirtmiştim. hala 10 tane filan var evde. bu ay denesem mi acaba. :44: hayırlısı bakalım.

Allah im sizede nasib etsin. Ben çok ümidliyım,hem ayagimi sürüyerek geldigimi söylemiştim. Rahat olup ümidinizi asla kaybetmeyin tatlişim.

Bugün kontrolüm vardi. 5haftalikmiş ve sadece keseyi gòrebildik. Fetal nod görülememiştir yazmis doktor. Ne oldugunu tam bilmiyorum ama erken oldugu icin göremedi sanirm. Haftaya kalp atisini duyariz inşaAllah dedi doktor. Allah bu duygulari tecrübeleri size de nasib etsin

Canim o aciligi veren zencefil.oksuruk icinde balla zancefili karistirip yiyosun ordan biliyorum.biz neler iciyoruz baksana kocalarimizda azcik nasiplensinler birak aci maci sifa niyetine insallah hepimize ve eslerimize :)))

Canim o aciligi veren zencefil.oksuruk icinde balla zancefili karistirip yiyosun ordan biliyorum.biz neler iciyoruz baksana kocalarimizda azcik nasiplensinler birak aci maci sifa niyetine insallah hepimize ve eslerimize :)))

Evet cnm doğru diyorsun. İnş birgün bizde hamile haberini veririz. Allah hepimize hayirlisini versin inş.

buseee ne güzel bir haber bu :52::9: ben de yazını okuyunca sevgili incilerimi merak ettim doğrusu. umarım overlerimi terk etmişlerdir. :1:
benim kürde ikinci ayım bitti. kontrole gitmedim. 2 dönem daha kullanmayı planlıyordum. yalnız bir sorum var: sen kürü kullanırken akıntın, kasıklarında sancı vs. olmuş muydu?

evt canım 5.gündü sanırım tam hatırlamıyorum ama 2 gün boyunca kahverengi akıntım geldi ama normal akıntım 1 haftayı geçik sürdü canım kasıklarımda ağrı olmadı canım.doktora git baktır bi canım eger geçmişse başka birşeye başlarsın.inş geçmiştir şif abulmuşundur

Hayirli bi sonuc alirsn insallah canım..
Bende normalde yumurtaliklarda bi sıkınti yoktu ama klomen +catlatma ignesi vuruldum bu ay ilk defa..ona ragmen ne bi kasiklarda agri ne de baska bi rahatsizlik hic bisey olmadi simdiye kadr..sogan kürüne basladim günlerin gecmesini sabirsizlikla bekliyorum bende..:)

Allah hayirli sonuclar versin hepimize Ne kadar suredir istiyosun canim

tuvalet kağıdına mercımek kadar kurumuş kan gelmıstı.İçerıde beklemıs kan gıbı iplık iplık bıterken gelenler gıbı o ilkti.Sonra sabah uyandım baktım bır sey yok wc ye nerdeyse 10 dk da bır gırıp peçeteyı sürdüm kahve daha sıvı leke geldı.Aksam saatlerınde bıttı.Ertesı sabah yıne adet görmeyınce son hakkım olan testı yaptım (bu arada göğüslerım çok şiştı ve kol altıma doğru olan yan kısımlar acıyordu )çok silik çıktı ilk kez olarak.Daha o anda anlamıstım var olduğunu çunku sılık cızgı cıkınca herkesın pozıtıf oluyordu.pazar gunu sabah kan verdım 1 saatte aldım sonucumu.takvımıme ben ilişkılerımız dahıl her seyı yazarım ılac baslama bıtme zamanlarım soğan kurunun kacıncı gunler olduğu akıntının gelısı.Psikopata baglamıstım anlayacağın:)):nazar: umarım yardımcı olur ama ben her dk göğüslerımı ellıyordum epey dolgunlasıyor acıyor bıraz...benım çok erken buyumeye bıle basladılar.leke kımınde olur kımınde olmaz anneme sordum onda olmamıs.Şu anda da sarı akıntılarım var o da son derece normal...
O kadar mutlu oldum ki senin adina ins sag salim kucagina da alirsin o buyuk mutlulugu yasarsin iste hep diyorm umudumuzu yitirmeyelim diye bol bol dinlen keyfini cikar hamileliginin sonra rahat olmayacak bebisten sana..bu arada papucun da dama atilacak kizim dogduktan sonra ailelerimizi ziyarete gittigimizde kapida bize hic bakmadan kizimizi kucaklarina alirlar iceriye gecerlerdi esimle ben kapida dilenci gibi kalirdik :31:
Halimize gulerdik...

Sagol canim 9.gunumde test koyulasmaya basladi erken yumurtlucam galiba adet dongum 28 gun anlamadim bende

Bence adetin düzenli bile olsa ovulasyon tarihi her ay değişiyor... Benimki de öyle bence,kendimi takip etmekten yoruluyorum bazen canım.. Dikkatli ol kaçırma inşallah...

kızlarrrrr bu soğan kürü mucize birşeymiş.ben bu ay ilk defa soğan kürü yaptım pko vardı senelerdir kullanmadığım ilaç kalmamıştı hiçbiri işe yaramadı.bu ay soğan kürü yaptım doktora gittim hiç birşey kalmamış şok oldum defalarca baktırdım tertemiz olmuş :1::1::1:adetimde geçikti kan tahlili verdim salı günü çıkçak kısmetse inş hamileyimdir.eger işe yararsa yazcam dedim herkez okusunda yapsın kurtulsun.

Canım çok sevindim senin adına hadi daha güzel haberlerini de bekliyoruz hemen yaz topikimize mutlu haberi...;))

Back
X