Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Okumustum aslinda ama unutmusum ayrica kendi derdime dusup seni tebrik bile etmemisim:) hayirli olsun bebegin insallah sorunsuz bi sekilde tamamlanir bu surecte.. yani o zaman sen baya gec yumurtladin dimi 30lu gunlerde?? Belki bunu da yazdin ama ben yine de sorayim dedim. ben adetimin 2. Gunu basladim dün bitti sogan kuru herkes farkli bisi soyluyo merakla bekliyorum..

tesekkur ederım olsun canım.ınsallah heyecan bıtmıyor...hep merak hep korku ne olcak nasıl olcak dıye..benım yumurtalarım kendılığınden hıç buyumedı bu zamana kadar ilk ay kesınlıkle buyumedı çunku kontrolde dr öyle dedı adet göremedgım 2.ayda soğan suyuyla buyudu işte o da kür bıttıkten sonra.bence baslama zamanı çok da muhım degıl her sekılde işe yarayacagına ınanıyorum...Allah sana da nasip etsin...

canım bu tarz sıkıntıların yoksa 15 güne tamamlayıp kürü sonlandır ve ardından incir kürüne geç bence. çünkü incir kürü sağlıklı yumurta gelişimi için. bu arada hatırlatmak isterim ki bunlar benim kişisel görüşlerim değil Saraçoğlunun önerileri. yani soğandan sonra incire geçmek. :34:

hypnose çok incesin teşekkürler tüm detaylarını bizimle paylaştın. hala yanımızdasın ve yardımcı olmaya çalışıyorsun. bebeğinizle birlikte çok güzel günler görün inşaAllah çekirdek aile :24::16::9:

ne guzel temennıler sağ ol arkadasım ınsallah... bana ıkı satır cevap yazmak külfet gelmez ki nolcak...sadece pc den daha uzak duruyorum arada bakıyorum burayı da kontrol edıyorum alıntı yapılan msjları görup cewaplarım dığerlerını okuyamam ama...ınsallah sırayla herkes de işe yarayacak..Allah dermansız dert vermesın...HERKESİN KADINLAR GÜNÜ DE KUTLU OLSUN...:49::3:

Son düzenleme:
O kadar mutlu oldum ki senin adina ins sag salim kucagina da alirsin o buyuk mutlulugu yasarsin iste hep diyorm umudumuzu yitirmeyelim diye bol bol dinlen keyfini cikar hamileliginin sonra rahat olmayacak bebisten sana..bu arada papucun da dama atilacak kizim dogduktan sonra ailelerimizi ziyarete gittigimizde kapida bize hic bakmadan kizimizi kucaklarina alirlar iceriye gecerlerdi esimle ben kapida dilenci gibi kalirdik :31:
Halimize gulerdik...

amın canım çok tesekkur ederım.Çok şükür Allah'ıma son gunlerde ıyıden ıyıye uzulup ağlıyordum.meğer mutluluk benımleymıs de haberım yokmuş.Sızınkını de Allah bağışlasın hayırlı evlat olsun cümlemızınkı...Doğrudur herkes öyle söyluyor bızde bır tek anneanne olacak.Kaynanam benı ıstemedıgı ıcın bebegımı de görmek ısteyecegını sanmam görusmuyoruz.Benım annemın ve bızım sevgımız yeter mınık noktama:)arkadaslarım cewremden bazı kısıler bılıyor çok sevındıler herkes cok sasırdı onlara da umutsuzluğumu asılamısım :)sımdıyse herkese sebeplensın dıye anlatıyorum kendı yasadıklarımı.kalp atıslarını duyabılmek için gıdeceğim gun gelse hayırlısıyla.dr um henuz gıtmeme gerek olmadıgını söyluyor.kusmalarım da basladı iştahım gıttı lokmalar agzımda buyuyor ama hala mutluluktan aglıyorum .:nazar: darısı olmayan arkadasların basına...ıkıncıyı ısteyenlere..... :)

Sogan küründen gerçekten de bi fayda gördünüz mü? bende pko'luyum deniyim mi acaba, yanlız adetimi 3-4 gün var

Kizlar soğan kurunden sonra incir kurune baslayanlariniz oldumu? Yoksa sadece soğan kurumu yaptiniz?bugün benim 14. Günüm yarin kurum Allah'in izni ile bitiyor inş hepimize şifa olmuştur .

Sogan küründen gerçekten de bi fayda gördünüz mü? bende pko'luyum deniyim mi acaba, yanlız adetimi 3-4 gün var

canım kesinlikle kullanmalısın.ben 1 ay kullandım hiçbir şeyim kalmadı tertemiz olmuş adetin bitince hemen başla

kızlarrrr bugün kırmızıları gördüm çokkkk üzgünümmmm:43::43::43:bana bi konuda yardımcı olurmusunuz.benim pko die birşey kalmamış düzelmişim bundan sonra ne kullanmamı önerirsiniz tekrar soğan kürü yapmama gerek varmı fikirlerinize ve desteğinize çok ihtiyacım var

Hadi bakalim. Anlik ve günlük kanaman olursa korkma kuzu. Bu iyiye tekabül :)

Geçen ay 10 şubatta regl olmuştum.Ama ben pkolu olduğum içi hiçbir zaman düzenli adet görmedim.Soğan kürünü ilk kez uyguladım.Bakalım göreceğiz işe yarayacak mı

Ne güzel kurunuz bitmiş. İnş hayirlisi ile bebeginizde olur. Benimde kurumun bitmesine az kaldi inş.

İnşallah isteyen herkese nasip olur.Kür bitti ama beklemek de zor.Bi de ben pkolu olduğum için 50 günde filan regl oluyorum bakalım soğan küründen sonra ne olacak.Hayırlısı...

Kizlar dunde bugunde kasiklarimda batmalar oldu bu yumurtlama donemine isaret olabilir mi? 16.gunum bugun ama pko oldugu icin hic duzenli olmaz boyle bi batma da olmamisti daha once size bi sorayim dedim..

Bende de birkaç gündür sol tarafta batma var.Zamansız ve aniden oluyor.Aynen ben de pkoluyum ve hiç böyle bir şey yaşamamıştım.

kızlarrrr bugün kırmızıları gördüm çokkkk üzgünümmmm:43::43::43:bana bi konuda yardımcı olurmusunuz.benim pko die birşey kalmamış düzelmişim bundan sonra ne kullanmamı önerirsiniz tekrar soğan kürü yapmama gerek varmı fikirlerinize ve desteğinize çok ihtiyacım var

Rabbim inş birgun nasip eder sen ne kadarlik evliydin? Şuan nasip etmediyse vardir bir hikmeti bizi bizden iyi biliyor.
Canim ya ben soğan kurum bitince incire baslamayi düşünüyorum incir ve havuç kuru cok iyiymis onu istersen dene İbrahim Saracoğlu incir kuru video de video cikacak. Pko sorununda kalmamis. Acaba bu küre 2 3 ay devam etsenmi bende bilemiyorum pek .

bakalim kizlar ne diyecek.soğan kuru ne biraz dahami devam Etsen.

Son düzenleme:

Pko sürekli tekrar eden bi rahatsızlık arkadaşım ben de yıllardır bu dertten muzdaribim.Doğum kontrol haplarından sonra bile birkaç ay düzenli oluyor ancak
tekrar düzensizlik başlıyor.Önümüzdeki ay regl olacağın günden 10 gün öncesinden başlayabilirsin küre.Saraçoğlu sitesinde öyle yazmış.Ben de bu ay ilk kez uyguladım kürü.Şu an bitti beklemedeyim.Eğer hamile kalamaz regl olursam tekrar uygulamayı düşünüyorum.

canım bu tarz sıkıntıların yoksa 15 güne tamamlayıp kürü sonlandır ve ardından incir kürüne geç bence. çünkü incir kürü sağlıklı yumurta gelişimi için. bu arada hatırlatmak isterim ki bunlar benim kişisel görüşlerim değil Saraçoğlunun önerileri. yani soğandan sonra incire geçmek. ::24::16::9:

Can sen dedikten sonra incir kurunu arastirdim daha öncede duymuştum.inş yapayim diyorum birde havuç diyor havucun kurunude yapip ikisini karistirip icilecekmis.yarim litre su diyor ya sabah akşam demi?yani aaksama taze yapmiyacagim demi? Saracoğlu birde detaylı anlatsa.

Back
X