Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Canim nasil vurmazlar igne ya nerden biliyolar gelismedigini belki gec dollenmedr zaten karnindan daha gozukmez ultrasonda ne bicim ulkede yasiyoruz cajim sakin umidini kabetme sakin yataktan kalkma kati seyler fazla yemede tuvalete fazla cikma Allah ikinizin yaninda olsun bebegin sana sikica tutunsun ins

canım çok saol ayrıca dün ultrasonda bile bakamadılar cihaz bozuk dedilr bişe diyemiyorum yarın farklı doktora gidicem yatyrm hala inşllhh hayrlısı çok saol busecim

Elenazcim olurda kaybedersen bebisi uzulme yine devam et calismalara doktorun onerisine gore. bak hamile kalabiliyorsun oyle dusun:) genelde cogu kiside oluyor ilk gebeliklerde.
Ama insallah yarin hersey daha yoluna girer ve bebek tutunur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım çok saol üzülmk istemyrm evet.istedğm şu bi kaçgünü atlatmak sonrası hayrlısı

Canim gebeli yok gecen ay ilk kurumdu bu ay 2.yapiyorm bana cok iyi geldi bende pko vardi bildim bilel 1 seferde heme gecti bu ay cok umutluym ins

Çok güzel geçmesi,bende de kendimi bildim bileli var polikistik.benimde ikinci soğan kürüm,yumurta takibi yapıyor doktorum,bende işe yaradığını düşünüyorum.yarin yine gidecem.yumurtalarım büyümüş çatlatma iğnesi vuracak.bugün lekelenme olunca endişelendim.ama sen içimi rahatlattın.sağol tekrar.

Çok güzel geçmesi,bende de kendimi bildim bileli var polikistik.benimde ikinci soğan kürüm,yumurta takibi yapıyor doktorum,bende işe yaradığını düşünüyorum.yarin yine gidecem.yumurtalarım büyümüş çatlatma iğnesi vuracak.bugün lekelenme olunca endişelendim.ama sen içimi rahatlattın.sağol tekrar.

önemli değil canım ne olcak inş aynı anda müjdeyi veririz

kuzeyimmm uzun zamandır yoksun canım. özlettin kendini yaaa :20: arada gel ya çok ara verme.yukarıda okudum, epey kilo vermişsin sevindim canım. bebek fikri konusunda da kafanın rahat olması çok güzel. amin canım amin hep beraber inşaAllah. pınarcık da sanırım negatif sonuç aldı ama biz umutlular kervanındanız. her ay vücudumuz yenileniyor ve bomba gibi yola koyuluyoruz :) Rahman hayırlı olanı biliyor, lutfundan kereminden bizlere de bahşetsin. :16:[/QUOTE]

canım doktoro gittim cuma österojen hormonum çok düşükmüş ve bu hafta perşembe tekrar gidicem muhtemelen yükselcektir dedi çünkü 32 günde bir adet olduğum için 18. gün yumurtaların gelişmeye başlıycaktır dedi tekrar kan tahlili istedi o gün yaptırcam ve dedim ben klomen yada iğne hazirana kadar kullanmak istemiyorum tamam dedi ilaçsız takip yapalım o zamana kadar öyle işte sen nasılsın canım

kızlarr öyle kötü 2 gün geçirdimki umutlarım yıkıldı resmen hevesim kursağımda kaldı daha doktor yüzü bile görmeden düşük oldu cuma günü hamile olduğumu öğrendim bugünde düştüğünü cuma günü beta 411 cumartesi 477 pazar 378 doktorla görüşemedim ama telde düşük dedi ve yıkıldım

kıyamam bende seninle aynı şeyi yaşadım yazın canım üzülme lütfen herşeyde bi hayır vardır hem doktorum bana şunu söylemişti bebekte bir sorun varsa düşükle sonuçlanabiliyormuş hem düşünsene hamile kalabiliyosun tekrar olur canım biliyorum çok zor ne olursa olsun hiç bir sözüm seni teselli edemez şuan ama hakkımızda hayırlısı

canım çok saol çok iyi anlıyorum bugünden beri hastanedeym acildeyim sanırım yapılcak bişe yoktuki iğneden bile bahsemediler ki bide hiç gelişmemiş sanırım ya rahimde bile görünmedi ki şuan doktor yok acildekiler kadın doğuma gönderiyolar çıkıyorum doktor yok ebeler doktorla telefonda görüşüp durumu bildiriolar dün gece istersen yatırırız ama bi müdahelemiz olmaz kanama olurmu olmazmı onu takip ederiz ama onu sende evde takip edersin evde dediler lanet olsun deyip çıktım geldim eve artık bi sürede düşünmüyorum hele bu memlekette hiç düşünmüyorum.özel hastane desen kötünün iyisi yarın gidicem işte geç olsun yada olmasın artık yapcak bişeyim yok canım çünkü kasığımda sancı olunca hemen gittik olan ozamanda olurdu hayırlısı canım ne yapalım nasip deyip oturuluyo burda

benim de kese görülmemişti ve tam kesenin görülceği günden 1 gün önce kanamam başladı bende sordum iğne yapamazmısınız diye kese görülmeden yapılmıyormuş tahlil istedi tahlildede değerin düşük olduğunu görünce iğne mümkün değil dedi

rzn çok teşekür ederim ama yarın gidiyorum tekrar zaten de umut yok kendimce çünkü kahve akıntılar gelio doktor birazcık umut verici bişe demedi yarın başka bi doktora gisicem ama yok umudum kasık sancısı ve akıntı ve düşen beta değeri umudumu yıktı:(

Elenaz canim benim hayirlisi inş .seni çok iyi anliyorum ümidini yitirme hepimizin hakkında hayirlisi olsun.

mrb arkadaslar herkese rabbım hayırlı evlatlar nasıp etsın ınsallah bende bısey sormak ıstıordum yumurtalıklarımda cok agrı var belıme kadr vuruor ara ara gelıor soğan kürünü denesem işe yararmı acaba bilgisi olan varsa yazabılırmı bıde adetıme on gun var sımdı baslaam olurmu ?

ALLAH IM BENİ DUYAR DİYORUM

AMİN RABBİM İZLERE DE NASİP ETSİİİİNNN..DUY SESİMİZİ ALLAH ıım......
...

Canim kardeşim Rabbim bizi duymuyormu sümme haşa bize şah damarimizdan da yakin. Dualarimizda boyle demeyelim lütfen. Bazi arkadaşlarım buradan böyle dua edince yazinca üzülüyorum.

Her duaya cvp var. Cevap vermek ayridir kabul etmek Allah'in hikmetine tabidir. Allah semi'dir işitir. Dua dua dua.

Simdi hasta bir çocuk doktora hekime der bana tatli bir ilaç ver doktor ya istediğini verir yada aci bir ilaç verir. Veyahutta ona yaramayacağından hiç bir ilaç vermez. Simdi doktora diyebilirmiyiz ya sen benim istediğim ilaci vermedin, başka ilacta vermedin. Bunu geçtim hic bir tane ilaç bile vermedin diyebilirmiyiz. İste hekime doktora diyemedigimiz gibi Allah' a benim duam kabul olmuyor dememek ve beni duy sesimi duy Allah'im dememek.

Allah bizi bizden iyi biliyor dua kabul olmadi ise belki daha evla bir surette verilecek belki de ahirette verilecek bilemeyiz.

mrb arkadaslar herkese rabbım hayırlı evlatlar nasıp etsın ınsallah bende bısey sormak ıstıordum yumurtalıklarımda cok agrı var belıme kadr vuruor ara ara gelıor soğan kürünü denesem işe yararmı acaba bilgisi olan varsa yazabılırmı bıde adetıme on gun var sımdı baslaam olurmu ?

İlk defa yapacaksanız şimdi baslamayin. Ben adetim bittikten hemen sonra baslamistim. Adetten yedi gün sonra yapanlarda var. Soğan kuru pko ve kistlere çok iyi geliyor çikolata Kistinede iyi geliyor. hamile kalmayida kolaylastiriyor.
Googleden İbrahim Saracoğlu soğan kuru yazip videosunu izleyin inş. İnş şifa olur.

Canim arkadaslarim güzel haberlerinizi bekliyorum:16:

kıyamam bende seninle aynı şeyi yaşadım yazın canım üzülme lütfen herşeyde bi hayır vardır hem doktorum bana şunu söylemişti bebekte bir sorun varsa düşükle sonuçlanabiliyormuş hem düşünsene hamile kalabiliyosun tekrar olur canım biliyorum çok zor ne olursa olsun hiç bir sözüm seni teselli edemez şuan ama hakkımızda hayırlısı

Canm cok saol inanin her soylediginz bana motive oluyo tabiki saglikli bebeklermz olsun isterz rabbim yeterki nasip etsn

benim de kese görülmemişti ve tam kesenin görülceği günden 1 gün önce kanamam başladı bende sordum iğne yapamazmısınız diye kese görülmeden yapılmıyormuş tahlil istedi tahlildede değerin düşük olduğunu görünce iğne mümkün değil dedi

her şey olacağa varıo en azından bunu merak ediyodm canm çok saol

her şey olacağa varıo en azından bunu merak ediyodm canm çok saol

öyle canım sen iyi ol önce mühim olan senin sağlığın elbet yine olucak ben ağustos ayında yaptım düşüğümü doktorun bana dediği şu: keseyi görmediğimiz için buna tam bir gebelik diyemiyoruz kimyasal olarak geçiyor ve tam tutunamıyor eğer şimdi sana iğne yaparsak bebek sorunluysa ilerde daha büyük sorunlar yaşayabilirsin ama kese görünmüş olsaydı ben sana ilacınıda verirdim hastanedede yatırırdım dedi o gün kanamam olduğunda tahlil yaptırdım 800 lerdeydi değerim düşüp düşmediğini anlamak için 5 gün evde yat bekleyelim dedi tekrar tahlil yap gelmeden dedi ben hiç kımıldamadan yattım ama kanamam lekelenme şeklinde devam etti sonra 5 gün sonra değerim 85 e düşmüştü kürtaja gerek kalmadı kendiliğinde gitmiş bebeğim çok zor henüz büyümesede sen onu biliyosun ya var olduğunu o bile yetiyor günlerce ağladım herşeyde bi hayır vardır Allah bizim hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin elanazcım inşallah sende tüm bebek hasreti yaşayanlarda sağlıcakla bebişlerine kavuşsun sonra bizede inşallah AMİİN

Back
X