Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

merhaba arkadaşlar,ben tatildeyimmm,Allah size de nasib etsin :) şu zamanlarda gebe kalan arkadaşlar var mı? inceleyemedim uzun zamandır.. öpüyorum sizi.. :32:

Gunaydin kizlar hayirli ve mutlu gunler herkese.. Ctesi sokturucu igne yaptilar hala olmadim sokturucu igne kullanan varmi ne zaman regl olurim

içimden yazmak geldi kendi kendime düşündüm dedim ki RABBİM BENİ sınav ediyor bu günlerde..şimdiye kadar ki hayatım ı göz önüne getirdim..ortaokulda iken dişlerimin sıkıtısı başlamıştı üst üstr çıkmış dişlerim vardı çook kötü idi gülmeyi unutmuştum adeta..hep kapatırdım ağzımı..bu üniversite yıllarıda iyice üst noktaya çıkmıştı rtık..bi yerlere gitmek istemiyordum o zamanalr ALALH ım beni dişlerimle mi sınav ediyor ki diyordum ..bu arada maddiyattan dolayı yaptıramadık..hep okuyup öğretmen olacam ve dişimi yaptıracam derdim. hiç zaman kaybetmeden üniyi kazandım üni bittiği sene de atandım çok güzel bir puan almıştım bölümüme göre.. hemen diş için araştırmalara koyuldum ankara nın yolunu tuttum sonra kayseri ve 2 yıl uğraştıktan sona dişlerimi yaptırdım çook şükür ALALH ıım dedim..sonra tabii bu 2 yılda benim ilk atandığım yer de çok sıkıntı çektim tek başıma ev tutmuştum müdür beni çok sıkıyordu arkdaşlarımla konuşuyordum onlar çok iyiydi ve benim puanım hepsinden yüksek olmasına rağmen ben niye rahat değilim diyordum..abartısız ben 1 yıl boyunca ağladım okulun hiç tadı tuzu yoktu aynı şekilde hayatımın da..annem başt aolmak üzere arkadaşlarım beni hep teselli ettii benim bir kulağımdan girip diğer kulağımdan çıkıyordu söylenenler ..neyse istifa etmeyi filan düşünürken telrar sınava hazırlanmayı göze almıştım ben..böyle 1 sene bitti..2. sene ortama da alışmıştım artık okul beni zorlamıyordu çok şüküür dedim hiçç tayin hakkıım yoktu bir günle kaçırıyordum daha doğrudu ..sonra tayin zamanı dediler yapabilirsin çook sevindim gittim milli eğitime sistem kabul etmiyor gene tepe taklak oldum..sonra hep dednedim şansımı bir akşam bir madde eklediler benim durumunda olanlar içindi..ve tayin istedimm merkezde bie yere geldim sevindim çok şükür dedim gerçi ortama da alıştığım için burukluk da olmuştu ama bu şans i daha geçmezdi.. neyse seminer bitti eve gittim 3 . gün babam trafik kazası geçirdi öldü gene dünyam karardı benim..evin en büyüğüyüm çalışan benim 3 kardeşim var biri üni de diğerleri lise de..yük bindi annemle benim omzuma..kardeşimi okuttum mezun ettim o da şu anda iş sahibi..babamın vefatından sonra okul açıldığında işte birileriyle tanıştırmak isteyenler vardı ben hepp yook dedim..atandığım zamanalrda ben 2 yıl evlenmem dişlermi yaptıracam diye hiiç kimseyi kabul etmedim..neyse ALLAH ım yardım et dedim et..sonra biriyle tanıştım şu anda canım eşimm o kişi.1 yıl konuştum sonra nişanlandık ..1 yıl nişanlı kaldık ..bu zmaan zarfında aileme yardım ettim hep..2013 te de evlendikk güzel gidiyordu herşey takii bu zaman a kadar bebk istediğimiz için doktorumn yolunu tuttum ben..şimdi de bu yönde sınav oluyorum diyorum ve RABBİM yüzümü güldürecek diyorum ALALH ım sesimi duyar duaarımı kabull eder diyorum ve ferahlıyorum..sdermanı RABBİMDEN BAŞKA KİMDE ARAYAYIM DEĞİL Mİİ..ÇOOK UZUN OLDU AMA İÇİMDEN YAZMAK GELDİİ ..SAĞLICAKLAA HAKKINIZI HELLA EDİN....

slm cnm ıyı yapmışsın içini döktün ınan bende bır adım geri attım heralde bugun sabah karar verdım inş azmedip dusunmeyecem diyorum artık oluruna kalsın rabbim duyup goren bilendir kurban olduğum rabbim bir bekleyiş içinde olanların beklediklerini nasip et (AMİN)

arkadaşlar 2. soğan kürüne başlayacağım kısmetse 18. de adet oldum. Bugün 7. günü.
Bu arada ilk defa klomen,glukofen ve estrofem ilaç tedavisine başladık sizce bu ilaçları kullanırken soğan kürü yapmamın sakıncası olurmu?

öyle canım sen iyi ol önce mühim olan senin sağlığın elbet yine olucak ben ağustos ayında yaptım düşüğümü doktorun bana dediği şu: keseyi görmediğimiz için buna tam bir gebelik diyemiyoruz kimyasal olarak geçiyor ve tam tutunamıyor eğer şimdi sana iğne yaparsak bebek sorunluysa ilerde daha büyük sorunlar yaşayabilirsin ama kese görünmüş olsaydı ben sana ilacınıda verirdim hastanedede yatırırdım dedi o gün kanamam olduğunda tahlil yaptırdım 800 lerdeydi değerim düşüp düşmediğini anlamak için 5 gün evde yat bekleyelim dedi tekrar tahlil yap gelmeden dedi ben hiç kımıldamadan yattım ama kanamam lekelenme şeklinde devam etti sonra 5 gün sonra değerim 85 e düşmüştü kürtaja gerek kalmadı kendiliğinde gitmiş bebeğim çok zor henüz büyümesede sen onu biliyosun ya var olduğunu o bile yetiyor günlerce ağladım herşeyde bi hayır vardır Allah bizim hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin elanazcım inşallah sende tüm bebek hasreti yaşayanlarda sağlıcakla bebişlerine kavuşsun sonra bizede inşallah AMİİN

saol canım ALLAH RAZI OLSUN inan kafamdaki sorulara burda cevap buldum 3 ay kadar korunucam sonra tekrar rabbim sağlıklısını hayırlısını nasip etsin bende de kahve renk lekeler gelio hala bugünde göründm zaten dış gebelik bile oluşamadan düşmüş canm gelişmeden ben öğrendim ve kaybettim her şey çok ağni oldu durup durup ağlıyrm gülerken ağlamaya başlıyrm garip duygulardaym. sabırr ve zaman şuanda tek ihtiyacm olan 3 günde 2 kilo verdim inşallah bir daha böyle bişey yaşamam 1 gün bile olsa hamile olduğunu bilmek her şeye değer

kızlarr öyle kötü 2 gün geçirdimki umutlarım yıkıldı resmen hevesim kursağımda kaldı daha doktor yüzü bile görmeden düşük oldu cuma günü hamile olduğumu öğrendim bugünde düştüğünü cuma günü beta 411 cumartesi 477 pazar 378 doktorla görüşemedim ama telde düşük dedi ve yıkıldım

canımmmm cok geçmiş olsunnn :14::14: kimyasal gebelik geçirmiş birisi olarak cok iyi anlıyorum seni...ama üzme kendini lütfen çünkü kimyasal gebelikteki bebekler sağlıksız oluyor..Rabbim c.c. öyle bir mekanizma kurmuş ki vücut bunu daha kese oluşmadan atıyor..bende cok üzülmüştüm ama bunu duyduktan sonraa hayırlısını sağlıklısının ver Rabbim c.c. dedimm...inş en kısa zmaanda sağlıklı gebelikler nasip eder Rbbim c.c...ayrıca şuda var canımm kimyasal gebeliktwn sonra cok rsht hamile kalınıyormuş...hemen arkasına hamiş olan arkadaşımm var inş Rabbim c.c. sanada nasip eder:16::16:

ben soğan kürümü yarıda kestim yaaa :50: çatlatma iğnesi yaptırdı doktrumm bende korktum bişey olcak diye kestimmm :14::14: iyiöm yaptım sizce?

saol canım ALLAH RAZI OLSUN inan kafamdaki sorulara burda cevap buldum 3 ay kadar korunucam sonra tekrar rabbim sağlıklısını hayırlısını nasip etsin bende de kahve renk lekeler gelio hala bugünde göründm zaten dış gebelik bile oluşamadan düşmüş canm gelişmeden ben öğrendim ve kaybettim her şey çok ağni oldu durup durup ağlıyrm gülerken ağlamaya başlıyrm garip duygulardaym. sabırr ve zaman şuanda tek ihtiyacm olan 3 günde 2 kilo verdim inşallah bir daha böyle bişey yaşamam 1 gün bile olsa hamile olduğunu bilmek her şeye değer

canımmmm ayrıca 3 ay korunmana gerek yok bu kürtaj düşüğü gibi olmuyor.bazı doktorlar 1 ay korunun diyor kimisi gerek yok diyor..benmi arkadaşım kimyasal yaşadığı ayın ertesi ayına hamiş olduğunu öğrendi..dediğim gibi daha kolay gebe kalınıyormuşşş..gerçi ben kac ay oldu hala kalamadım ama hayıtlısı herşeyinnn :16::16:

Allah sendende razı olsun canım evrakcununda dediği gibi bu kürtaj gibi değil bu kimyasal gebelik ben doktoruma sormuştum korunmana gerek yok demişti eğer 2 aylık yada 3 aylık bir düşük yaşasaydın korunman gerekebilirdi çünkü rahmin toplanması için zaman gerekeyimuş bizimdurumumuzda buna gerek yok kafan rahat olsun canım ama sen dersenki psikolojik olarak buna ihtiyacım var korunabilirsin tabi canım

Kubba hoş geldin sanirim pek gelmiyorsun canim sende hamileydin demi? Soğan kurumu yapmistin. Kalabalık olduğu için unutuyorum kusura bakma.

Evet canım bir sefer yaptım Allaha şükürler olsun nasip etti bana da inşallah yakında sizlere ve tüm isteyenlere de nasip eder
sanırım işin önemli olan kısmı inanmak Allaha inanıp içerken o içtiğimin bir aracı olduğunu ve şifanın bir tek Allahtan geleceğini zikrettim sizde deneyin:14:

canımmmm cok geçmiş olsunnn :14::14: kimyasal gebelik geçirmiş birisi olarak cok iyi anlıyorum seni...ama üzme kendini lütfen çünkü kimyasal gebelikteki bebekler sağlıksız oluyor..Rabbim c.c. öyle bir mekanizma kurmuş ki vücut bunu daha kese oluşmadan atıyor..bende cok üzülmüştüm ama bunu duyduktan sonraa hayırlısını sağlıklısının ver Rabbim c.c. dedimm...inş en kısa zmaanda sağlıklı gebelikler nasip eder Rbbim c.c...ayrıca şuda var canımm kimyasal gebeliktwn sonra cok rsht hamile kalınıyormuş...hemen arkasına hamiş olan arkadaşımm var inş Rabbim c.c. sanada nasip eder:16::16:

çok saol evet canm rabbim sağlıklısını nasip etsin bunu duymak hoşuma gitti :) bi arkadştan daha duymuştum ama 3 ay doğal yollarla korunucam sonra rabbim inşllh hayrlısını verir

canımmmm ayrıca 3 ay korunmana gerek yok bu kürtaj düşüğü gibi olmuyor.bazı doktorlar 1 ay korunun diyor kimisi gerek yok diyor..benmi arkadaşım kimyasal yaşadığı ayın ertesi ayına hamiş olduğunu öğrendi..dediğim gibi daha kolay gebe kalınıyormuşşş..gerçi ben kac ay oldu hala kalamadım ama hayıtlısı herşeyinnn :16::16:

canm aslında doğru kürtaj gibi değil ama bu konuyu biraz araştırıcam zaten bide tayinimiz çıkıcak mayısta gittiğim yerde daha uygun şartlar olur diye düşündüm hayırlısı ama

Allah sendende razı olsun canım evrakcununda dediği gibi bu kürtaj gibi değil bu kimyasal gebelik ben doktoruma sormuştum korunmana gerek yok demişti eğer 2 aylık yada 3 aylık bir düşük yaşasaydın korunman gerekebilirdi çünkü rahmin toplanması için zaman gerekeyimuş bizimdurumumuzda buna gerek yok kafan rahat olsun canım ama sen dersenki psikolojik olarak buna ihtiyacım var korunabilirsin tabi canım

evet canm biraz psikolojk olarak etkilendm bu durumu atlataym istyorum

Bugün dr.gittim kese oluşmamış henüz erken olduğu için görünmeyebilir dedi ama yine de üzüldüm :( kendimi kötü hissettim kan tahlili lstedi o da yarın belli olcak :( ayrıca akıntım geliyor açık sarı beyaza yakın bi renkte normalmidir? Bilen var mı?

İlk defa yapacaksanız şimdi baslamayin. Ben adetim bittikten hemen sonra baslamistim. Adetten yedi gün sonra yapanlarda var. Soğan kuru pko ve kistlere çok iyi geliyor çikolata Kistinede iyi geliyor. hamile kalmayida kolaylastiriyor.
Googleden İbrahim Saracoğlu soğan kuru yazip videosunu izleyin inş. İnş şifa olur.

tsk ederım cvb verdıgınız ıcın bende hamılelıkte ıstıorum ama mıdemde sorun var bu kür ıcın endıselenıorumda mıdemı kotu yapar dıe bıde zayıflatıormus ben zaten zayıfım kılo almaya calısorum neden ac karna ıcılıor acaba zayıflatırmı bılgınız varmı?

tsk ederım cvb verdıgınız ıcın bende hamılelıkte ıstıorum ama mıdemde sorun var bu kür ıcın endıselenıorumda mıdemı kotu yapar dıe bıde zayıflatıormus ben zaten zayıfım kılo almaya calısorum neden ac karna ıcılıor acaba zayıflatırmı bılgınız varmı?

Evet duyduğum kadarıyla zayiflatiyor. Midenizde sorun varsa soğan kuru midenize dokunabilir burada bilgisi olan arkadaşlar cvb verirler inş. Gastirit varsa midenizde zarari olabilir. Diğer arkadaslarada sorun olurmu?

Midenizde probleem varsa iyice arastirin derim ve diğer arkadaşlara da mutlaka sorun.

Bugün dr.gittim kese oluşmamış henüz erken olduğu için görünmeyebilir dedi ama yine de üzüldüm :( kendimi kötü hissettim kan tahlili lstedi o da yarın belli olcak :( ayrıca akıntım geliyor açık sarı beyaza yakın bi renkte normalmidir? Bilen var mı?

Burcucum kuzum daha çok küçüktür. kese nasil olussun. İçini ferah tut ve dua et. Bir yarin olsun inş. Kendini de yorma dikkat et. İnş yarin sonuclarin çok güzel cikar.

Canım daha çok küçük kese hemen gözükmüyor, içini rahat tut.
Akıntı normal hamilelikte önemli olan kaşıntı olmaması:)

Elanazcım çok geçmiş olsun:(
Ama bak kısa sürede olacak yine gebelik:49:
Sen kendine dikkat et bu aralar, moralinide bozma:16:

Back
X