Burcucum kuzum daha çok küçüktür. kese nasil olussun. İçini ferah tut ve dua et. Bir yarin olsun inş. Kendini de yorma dikkat et. İnş yarin sonuclarin çok güzel cikar.
şimdi netten baktım canım sonuçlar çıkmış beta 1385 :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burcucum kuzum daha çok küçüktür. kese nasil olussun. İçini ferah tut ve dua et. Bir yarin olsun inş. Kendini de yorma dikkat et. İnş yarin sonuclarin çok güzel cikar.
Elanazcım çok geçmiş olsun
Ama bak kısa sürede olacak yine gebelik
Sen kendine dikkat et bu aralar, moralinide bozma![]()
Yani çok iyi demi:) canim beta ne oluyor? Kan değerimi? Tatlim bizlere de dua et olurmu. Eşine nasil soyledin?
Şayet hamilelik olursa ilk evde test yaparak
Öğrenmek istiyorum esimede bir suprizim var deyip testi göstermek isterim yada göstermeden söylerim ay hayali bile çok güzel.
Kizlarr nasilsiniz ? Umarim herbiriniz iyi ,mutlu,umutlu vede müjdelisinizdir :))
Kizlar arada bir giricem fakat dinlenmem ve arastirma yapmam gerekio burayi biraz ihmal edicem fakat her firsatta buralarda olucam cunku laparoskopi olucam bu hafta ...
Cok dusundum tüplerimi actirip amacima daha emin vede direk olarak ulasmak istedim yani süreci kisaltmak dogru olan di die dusundum verdigim karar biraz agrili fakat kesin cözüm die umuyorum dualarinizi eksik etmeyin hepinizi cok seviyorum canlarim benim..
Gunaydin kizlar hayirli ve mutlu gunler herkese.. Ctesi sokturucu igne yaptilar hala olmadim sokturucu igne kullanan varmi ne zaman regl olurim
Hakkinda hayirlisi olsun canim dikkat et kendine bizide bilgilendir merata birakma ama dualarim seninlw bitanem
İyiyiz tsk canim sende iyisindir ins.hakkinda hayirlisi olsunKizlarr nasilsiniz ? Umarim herbiriniz iyi ,mutlu,umutlu vede müjdelisinizdir :))
Kizlar arada bir giricem fakat dinlenmem ve arastirma yapmam gerekio burayi biraz ihmal edicem fakat her firsatta buralarda olucam cunku laparoskopi olucam bu hafta ...
Cok dusundum tüplerimi actirip amacima daha emin vede direk olarak ulasmak istedim yani süreci kisaltmak dogru olan di die dusundum verdigim karar biraz agrili fakat kesin cözüm die umuyorum dualarinizi eksik etmeyin hepinizi cok seviyorum canlarim benim..
İns sifa olmustur sana.akinti bazilarinda olmuyo genelde iltihap olursa akinti olabiliyo..Slm arkadaşlar,
15 gün boyunca soğan kürü uyguladım. Ben kendim de bir değişim farketmedim, yani hiç akıntı vs. gelmedi. Şimdi normal olarak reglimi bekliyorum, 4, 5 gün içinde hasta olurum sanıyorum. Inşallah şifa olmuştur, bazılarının ağrısız regli geçirdiğini okumuştum. Bakalım ben de nasıl olacak, çünkü ben de çok ağrılı geçirenlerdenim.
tatlım dualarım hep sizinle rabbim isteyen herkese versin.. Ama her şeyin vakti zamanı var işte stres sakın yapma böyle diorum ama biliyorum elde deil.. Eşime pazar günü söyledim uyuyordu kulağına baba oluyorsun dedim yataktan fırladı onun o halini görmek bile müthiş bişeydi :) Beta/hcg kan değeri sonucum iyi mi bilmiyorum ama gebeliği gösteriyor.içimde hep bi korku var ya bişey olursa diye![]()
İyiyiz tsk canim sende iyisindir ins.hakkinda hayirlisi olsun
Mrb ben kullandim igneyi dr 1 hafta yada 10 gun icinde olursun dedi ben tam 10 .gun oldum canim kafana takma bekle...
Kizlarr nasilsiniz ? Umarim herbiriniz iyi ,mutlu,umutlu vede müjdelisinizdir :))
Dualarım seninle pınarcım hakkında hayırlısı olsun inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Anliyrm canim zaten birazcik rahat ol istedim herkesin yapisi farkli ins biran once olursun ve bu durumundan kurtulursun yanlis hatirlamiyrsam sen tarlusal da kullanmistin ve adetin gelmemisti dimi?Cok saol canim igne ya ben hemen olucam sandim Allah razi olsun..insallah biran once olur um artik