Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Cok saol canim igne ya ben hemen olucam sandim Allah razi olsun..insallah biran once olur um artik

canım ben geçen ay iğne oldum aynı gün de kanamam oldu. Ama reglim 3 gün geçmişti , gebelik yoktu doktorda iğne yaptı. bence gereksizdi benim için

Kizlarr nasilsiniz ? Umarim herbiriniz iyi ,mutlu,umutlu vede müjdelisinizdir :))

Kizlar arada bir giricem fakat dinlenmem ve arastirma yapmam gerekio burayi biraz ihmal edicem fakat her firsatta buralarda olucam cunku laparoskopi olucam bu hafta ...
Cok dusundum tüplerimi actirip amacima daha emin vede direk olarak ulasmak istedim yani süreci kisaltmak dogru olan di die dusundum verdigim karar biraz agrili fakat kesin cözüm die umuyorum dualarinizi eksik etmeyin hepinizi cok seviyorum canlarim benim..

cnm bnm Allah yuzunu guldurecek tatlım laparoskopiden sonra bak görücen en ıyı kararı vermışsın bizde seni seviyoruz kendıne dıkkat et musait olduğun zaman bızı haberdar et aeo

çok iyi değerin maşallah 1500 ve 2000 arası kese görülüyor canım merak etme hadi hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim

çok saolun her zaman hayırlısını istiyorum rabbim herkesede versin burdaki arkadaşların hepsine dua ediyorum... Ben burda ki yazılanlardan cesaret aldım başladım küre her ne kadar şifamız kürde olsa allah istemedikten sonra olmuyor Biz elimizden geleni yapalım gerisi rabbime kalmış...

canım ben geçen ay iğne oldum aynı gün de kanamam oldu. Ama reglim 3 gün geçmişti , gebelik yoktu doktorda iğne yaptı. bence gereksizdi benim için

Evetya gercekten gereksiz olmus yokya ben hala olmadim spora basliyorum aksam insallah faydasi olur:43:

Kizlarr nasilsiniz ? Umarim herbiriniz iyi ,mutlu,umutlu vede müjdelisinizdir :))

Kizlar arada bir giricem fakat dinlenmem ve arastirma yapmam gerekio burayi biraz ihmal edicem fakat her firsatta buralarda olucam cunku laparoskopi olucam bu hafta ...
Cok dusundum tüplerimi actirip amacima daha emin vede direk olarak ulasmak istedim yani süreci kisaltmak dogru olan di die dusundum verdigim karar biraz agrili fakat kesin cözüm die umuyorum dualarinizi eksik etmeyin hepinizi cok seviyorum canlarim benim..

Hayırlısı olsun hakkında Pınarcım :)
Çok doğru bir karar vermişsin, nekadar erken başlanırsa herşeye okadar iyi :)
Arkadaşım oldu yakın zamanda ve çok agrısı olmadı, hayırlı haberlerini alırız inşallah :)

canım benim kendi telaşımdan sana bişey yazamadım kusura bakma ama sakın üzülme bi sefer oldu tekrar hamile kalacaksındır allahın izniyle eminim kendine iyi bak bu ara...

canmm benimm tatlı telaşlar bende adına mutlu oldum rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin çok dikkat et kendine

kendi gibi kalbide güzel kadın dualarım seninle Allah gönlüne göre versin inşallah çektiğin acıların karşılığında en güzel şekilde mükafatlandırılırsın çok öptüm :16:

pnar inşşallh herşey istediğin gibi gelişir ALLAH yardımcın olsun

arkadaşlar soğan kürünü uyguluyorum bugün 10. günümdeyim 15 de mi bitirmem gerekiyor birde bitince 6 ay ara verin diyor bir yerinde de bitince 2. adetine 10 gün kala 5 gün yada 7 günlük kür yapın diyor nasıl olacak ben anlamadım sizce ne yapmam lazım kafam karıştı

çok saolun her zaman hayırlısını istiyorum rabbim herkesede versin burdaki arkadaşların hepsine dua ediyorum... Ben burda ki yazılanlardan cesaret aldım başladım küre her ne kadar şifamız kürde olsa allah istemedikten sonra olmuyor Biz elimizden geleni yapalım gerisi rabbime kalmış...

siz de soğan kürü mü kullandınız nasıl kullandınız ve ne kadar sürdü

selam kızlar nasılsınız? umarım keyifler iyidir.. yeni hamiş var mı? pınarım çok sevindim adına. sende bu azim varken çifter doğurursun inşallahhhhh!!!! ;) elacım nasılsın ne yaptın? mehlika bebiş var mı? bu arada ben çok fena faranjit olmuşum. soğan suyunun 2.kürünü de uygulayamadım. yerimden kalkamıyorum. sizce faranjit ve benzeri hastalıklar hamile kalmaya engel olur mu? çok fena da öksürüyorum..;( her şeyden korkar oldum. adetime 5 gün kaldı.. belim ağrıyo ama hastalktan da olabilir..

kızlar hepinize mrb. aranıza yeni katıldım. ben 2 gün önce başladım soğan kürüne. soğan kürü sadece kistler, myomlar için mi acaba. bende
rahim içinde 1,5 cm çapında polip var. polipe iyi gelirmi polipi olupta soğan kürü ile gireden varmı lütfen cevap verirmisiniz.
bende hamile kalmak için uğraşıyorum ama doktor bu polip hamile kalmana engel olur dedi.sizcede engel olurmu.

selam kızlar nasılsınız? umarım keyifler iyidir.. yeni hamiş var mı? pınarım çok sevindim adına. sende bu azim varken çifter doğurursun inşallahhhhh!!!! ;) elacım nasılsın ne yaptın? mehlika bebiş var mı? bu arada ben çok fena faranjit olmuşum. soğan suyunun 2.kürünü de uygulayamadım. yerimden kalkamıyorum. sizce faranjit ve benzeri hastalıklar hamile kalmaya engel olur mu? çok fena da öksürüyorum..;( her şeyden korkar oldum. adetime 5 gün kaldı.. belim ağrıyo ama hastalktan da olabilir..[/Q

canm çok geçmiş olsun iyiiyimm daha iyi olmaya çalışıyrm bende aynı yani. inşllh çabucak iyileşrsin

siz de soğan kürü mü kullandınız nasıl kullandınız ve ne kadar sürdü

evet cnm soğan kürü yaptım adetin 7. Günü başladım sabah akşam 1,5 bardak suya normal boyda beyaz soğanı 4 bölüp taze kaynattım hiç ara vermeden 15 gün sürdü şuan hamileyim bugün dr sonuçları gösterdim junior um 3 haftalık :) kan değerimin 1500-1600 olduğunda keseminde görülebileceğini söyledi sabırsızlıkla bekliyorum

selam kızlar nasılsınız? umarım keyifler iyidir.. yeni hamiş var mı? pınarım çok sevindim adına. sende bu azim varken çifter doğurursun inşallahhhhh!!!! ;) elacım nasılsın ne yaptın? mehlika bebiş var mı? bu arada ben çok fena faranjit olmuşum. soğan suyunun 2.kürünü de uygulayamadım. yerimden kalkamıyorum. sizce faranjit ve benzeri hastalıklar hamile kalmaya engel olur mu? çok fena da öksürüyorum..;( her şeyden korkar oldum. adetime 5 gün kaldı.. belim ağrıyo ama hastalktan da olabilir..

Canim özledik seni geçmiş olsun. Bebis yok soğan kurunden sonra incir kurune basladim. Canim rahatsizligin engel olurmu bilemem.

Back
X