Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

kızlar hepinize mrb. aranıza yeni katıldım. ben 2 gün önce başladım soğan kürüne. soğan kürü sadece kistler, myomlar için mi acaba. bende
rahim içinde 1,5 cm çapında polip var. polipe iyi gelirmi polipi olupta soğan kürü ile gireden varmı lütfen cevap verirmisiniz.
bende hamile kalmak için uğraşıyorum ama doktor bu polip hamile kalmana engel olur dedi.sizcede engel olurmu.

Soğan kuru kistlere küçük miyomlara çikolata Kistine pko rahatsizligina çok iyi. Hamileliği de kolaylastiriyor. Allah'in izni ile soğan kuru arkadaşlarin pko rahatsizligina çok iyi geldi. Polip derken yumurtaliklarin errafindaki küçük kistciklermi?
Canim soğan kurune devam et bakalim.

arkadaşlar soğan kürünü uyguluyorum bugün 10. günümdeyim 15 de mi bitirmem gerekiyor birde bitince 6 ay ara verin diyor bir yerinde de bitince 2. adetine 10 gün kala 5 gün yada 7 günlük kür yapın diyor nasıl olacak ben anlamadım sizce ne yapmam lazım kafam karıştı

Evet 15 te bitirmeniz gerekiyor. Sizde pko rahatsizligi varmi? Evet ikinci kürede ikinci adetine on gün kala diyor. Bende pko rahatsiLigi yok diye soğandan sonra incir kurune basladim incir kurune havuç kuru de katacagim inş.

önce incir . incir yumurtaları geliştirmek için havuç ta yumurtaları çatlatmak için. Rabbim'in nimetleri bu kadar güzel ve sifali.
Hamd olsun.

evet cnm soğan kürü yaptım adetin 7. Günü başladım sabah akşam 1,5 bardak suya normal boyda beyaz soğanı 4 bölüp taze kaynattım hiç ara vermeden 15 gün sürdü şuan hamileyim bugün dr sonuçları gösterdim junior um 3 haftalık :) kan değerimin 1500-1600 olduğunda keseminde görülebileceğini söyledi sabırsızlıkla bekliyorum

Oy oyyy masaallah kendine dikkat et bebem daha Küçümen dir annesi.

6 ay uğraştıktan sonra soğan kürü denedim hatta acaba tüplerimmi tıkalı die cok düşündüm.soğan kürü uyguladığım ay hamile kaldım.bide gastriti olanlar içmesin diyo saraçoğlu ama benm gastritim var ve hiçte bişe olmadı.

6 ay uğraştıktan sonra soğan kürü denedim hatta acaba tüplerimmi tıkalı die cok düşündüm.soğan kürü uyguladığım ay hamile kaldım.bide gastriti olanlar içmesin diyo saraçoğlu ama benm gastritim var ve hiçte bişe olmadı.

Merhaba sede polikistik yada kist varmıydı.allah sağlıklıca kucağına almayıda nasip eder inşallah

Hayırlısı olsun hakkında Pınarcım :)
Çok doğru bir karar vermişsin, nekadar erken başlanırsa herşeye okadar iyi :)
Arkadaşım oldu yakın zamanda ve çok agrısı olmadı, hayırlı haberlerini alırız inşallah :)

Tsk ederim rezancim :)
Bnde oyle dusunuyorum insallah gercekten dogru bir karardir :))

Arkadasina sevgiler ve cok gecmis olsun fakat bnin durumum biraz farkli cunky annem ve esim asla istemio bu ameliyati :( sebebi ise daha oonce 11 kere batin amelitati oldugumdan bninm icin hayati riski cok fazla ...Herseyin hayirlisi :)
Dualarinizi eksik etmeyin su an buna cok ihtiyacim var ve insallah hepiniz icin mujdeli guzel haberlerinizi alirim döndügumde..

Canim özledik seni geçmiş olsun. Bebis yok soğan kurunden sonra incir kurune basladim. Canim rahatsizligin engel olurmu bilemem.

sağol bitanem. inşallah engel değildir canım hamile kalırım inş. diğer güne geçtiğimizi sayarsak bat a 4 gün kaldı.. bakalım hayırlısı.. bu arada ben de özledimmmmmm

Arkadasina sevgiler ve cok gecmis olsun fakat bnin durumum biraz farkli cunky annem ve esim asla istemio bu ameliyati :( sebebi ise daha oonce 11 kere batin amelitati oldugumdan bninm icin hayati riski cok fazla ...Herseyin hayirlisi :)
Dualarinizi eksik etmeyin su an buna cok ihtiyacim var ve insallah hepiniz icin mujdeli guzel haberlerinizi alirim döndügumde..

Canım duamı ettim, Allah yardımcın olsun ve en önemlisi Allaha emanet ol

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sağol bitanem. inşallah engel değildir canım hamile kalırım inş. diğer güne geçtiğimizi sayarsak bat a 4 gün kaldı.. bakalım hayırlısı.. bu arada ben de özledimmmmmm

Oylemi az kalmis hadi hayirlisi. Hayirli geceler canim. İnş engel değildir. İnş hayirlisi ile hamile kalirsin ilk kurundu
Demi?

ah canım bnm yaa Allah yardımcın olsun inşallah.. dualarım seninle.. ama bu riski göze almadan önce iyice araştır tatlım olur mu.. nihayetinde önce kendi canın daha önemli.. belki daha zamanı vardır ha ne dersin? çabuk karar verme olur mu.. güzel bi araştrma yap.. bu konuda en iyi olanlarla bi görüş sonra kesin karar ver. bi doktorla da kalma tamam mı......

Ne güzel .

evet gastiriti olanlar icmesin deniyor demi? İlk kurunuzdemi hamile kaldiniz ?hayirlisi ile kucaginizada alirsiniz inş. Bende sogan kurunu on beş gün yaptim hamile degilim olmadi hayirlisi.soğandan sonra incir kurune basladim.

Oylemi az kalmis hadi hayirlisi. Hayirli geceler canim. İnş engel değildir. İnş hayirlisi ile hamile kalirsin ilk kurundu
Demi?

ben geçen ay 15 gün uyguladım ama bu ay hastalıktan pek fırsatım olmadı tatlım..:( yani 2. kürü yapamadım.

Ne güzel .

evet gastiriti olanlar icmesin deniyor demi? İlk kurunuzdemi hamile kaldiniz ?hayirlisi ile kucaginizada alirsiniz inş. Bende sogan kurunu on beş gün yaptim hamile degilim olmadi hayirlisi.soğandan sonra incir kurune basladim.

bnm de gastrit ve reflüm var aksine iyi gelmişti bana ;)

evet cnm soğan kürü yaptım adetin 7. Günü başladım sabah akşam 1,5 bardak suya normal boyda beyaz soğanı 4 bölüp taze kaynattım hiç ara vermeden 15 gün sürdü şuan hamileyim bugün dr sonuçları gösterdim junior um 3 haftalık :) kan değerimin 1500-1600 olduğunda keseminde görülebileceğini söyledi sabırsızlıkla bekliyorum

gözünaydın canım tebrik ederim :) daha önce etmiş miydim unuttum ;-) bu arada sat kaç senin? adetin gecikti mi?

ah canım bnm yaa Allah yardımcın olsun inşallah.. dualarım seninle.. ama bu riski göze almadan önce iyice araştır tatlım olur mu.. nihayetinde önce kendi canın daha önemli.. belki daha zamanı vardır ha ne dersin? çabuk karar verme olur mu.. güzel bi araştrma yap.. bu konuda en iyi olanlarla bi görüş sonra kesin karar ver. bi doktorla da kalma tamam mı......

Cancagzim pinarim cok tsk ederim bitanem dualarin icin iyiki varsin burdaki herkez cok sagolsun hepinizi iyiki tanidim...
Zaman konusuna gelince belki vardir fakat ben 33 yasinda bir kadin olarak yumurtalarimin daha fazla zamani kaldigini sanmiyorum 12 yasinda regli oldugumu ve bur kadinin ortalama 30 sene yumurta urettigini dusunursek zaman sanki kisitli :)) ben bununda ustesinden gelirim die dusunuyorum ve inaniyorum :))
Doktor konusundada merak etme farkli hastanelerde 3 kadin dogum uzmani ve üni.de prof takip edio beni ki dier brans uzm. Saymadim bunlar sadece kadin dogumcularim :))) biliosun buyuk bi hastaligi yendim o surecte tam 11 uzman dr.um vardi :))) ee bide psikolog oldugum icin uzm.arkadaslarimda var yani saglamim o konuda icini rahat tut olurmu bni dusunmende bni cok mutlu etti cok tesekkurler bebisim ..

kendi gibi kalbide güzel kadın dualarım seninle Allah gönlüne göre versin inşallah çektiğin acıların karşılığında en güzel şekilde mükafatlandırılırsın çok öptüm :16:

Kuzeyimm canim benim cok ama cok tesekkur ederim dualarin icin arkadasligin icin iyiki varsin bnde coköptum..
Bu arada tavsanimi unutma :)))

merhaba arkadaşlar hangi bölüme yazıcagımı bilemedim dün jinekologa gittim simer yapıldı bide ultrasonla bakıldı polip çıktı 2 tane bi 9,9mm digeri 10,5mm sizlerde de polip olanınız varmı sanırım gebeligide olumsuz yönde etkiliyomuş
:50::50:

Back
X