Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

evet cnm soğan kürü yaptım adetin 7. Günü başladım sabah akşam 1,5 bardak suya normal boyda beyaz soğanı 4 bölüp taze kaynattım hiç ara vermeden 15 gün sürdü şuan hamileyim bugün dr sonuçları gösterdim junior um 3 haftalık :) kan değerimin 1500-1600 olduğunda keseminde görülebileceğini söyledi sabırsızlıkla bekliyorum

çok tebrik inşallah sorunsuz bi gebelik geçirirsin ve rabbim sağlıkla kucağınıza aldırmayı nasip eder bugün 11. günüm benimde 15 i tamamlayıp edat olmayı beklicem inşallah olurum

Ne güzel .

evet gastiriti olanlar icmesin deniyor demi? İlk kurunuzdemi hamile kaldiniz ?hayirlisi ile kucaginizada alirsiniz inş. Bende sogan kurunu on beş gün yaptim hamile degilim olmadi hayirlisi.soğandan sonra incir kurune basladim.

valla cnm benim ilk uygulamamdı.,hamile kalamasamda iltihap gtsin die içtim. soğan kürünü uyguladığım ay meryem suresini de okudum.Allahım nasip etti.inşallah sizede nasip eder.

valla cnm benim ilk uygulamamdı.,hamile kalamasamda iltihap gtsin die içtim. soğan kürünü uyguladığım ay meryem suresini de okudum.Allahım nasip etti.inşallah sizede nasip eder.

Masaallah canim bende meryem suresini okumaya özen gosteriyorum evet iltihaplar içinde çok iyi. Dua ile bizlere de dua et olurmu?

Cancagzim pinarim cok tsk ederim bitanem dualarin icin iyiki varsin burdaki herkez cok sagolsun hepinizi iyiki tanidim...
Zaman konusuna gelince belki vardir fakat ben 33 yasinda bir kadin olarak yumurtalarimin daha fazla zamani kaldigini sanmiyorum 12 yasinda regli oldugumu ve bur kadinin ortalama 30 sene yumurta urettigini dusunursek zaman sanki kisitli :)) ben bununda ustesinden gelirim die dusunuyorum ve inaniyorum :))
Doktor konusundada merak etme farkli hastanelerde 3 kadin dogum uzmani ve üni.de prof takip edio beni ki dier brans uzm. Saymadim bunlar sadece kadin dogumcularim :))) biliosun buyuk bi hastaligi yendim o surecte tam 11 uzman dr.um vardi :))) ee bide psikolog oldugum icin uzm.arkadaslarimda var yani saglamim o konuda icini rahat tut olurmu bni dusunmende bni cok mutlu etti cok tesekkurler bebisim ..

şimdi içim biraz rahatladı bitanem.. riskli olduğunu söylemiştin bi hayli korktum.. sen çok güçlü bir kadınsın maşallah ve sabırlısın da.. Rabbim bu sabrının mükafatını elbet bir gün verecektir ki tüm kalbimle bunu diliyorum canım benim.. bu arada evet erken davranmakla doğru bir karar verdin ama kendini yaşlı sanma. baya gençsin yani. 30 lu yaşlar en güzel yaşlarıymış bayanların.. Rabbim ağzınızın tadını bozmasın eşinle ve nurtopu gibi bi evlat nasip etsin bu candan arkadaşıma..<3

tşk ederim cnm :) sat 19 şubattı 16 mart da merakımdan test yaptım :) çıkmamıştı adetim gecikti 23 mart da tekrar test yaptım çift çizgiyi gördüm...

:)) canım benim hangimiz merakımıza yenilmiyoruz kii=) ama negatif çıktığında çok üzülmüşsündür ve sonra çift çizgiyi görünce de havalara uçmuşsundur tahmin edebiliyorumm ;) ne güzel yaa... inşallah bu duyguyu ben ve burdaki tüm arkadaşlarım tadar..benim de sat 2 mart. acaba ay sonu test yapsam ve varsa çıkar mı dersin??

Soğan kuru kistlere küçük miyomlara çikolata Kistine pko rahatsizligina çok iyi. Hamileliği de kolaylastiriyor. Allah'in izni ile soğan kuru arkadaşlarin pko rahatsizligina çok iyi geldi. Polip derken yumurtaliklarin errafindaki küçük kistciklermi?
Canim soğan kurune devam et bakalim.

canım,cevap verdiğin için sağol. polip et parçasıymış et beni de diyorlar. kist değil. inş. iyi gelir devam ediyorum öpüyorum hepinizi..

Back
X