Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet var, benim. iki ay süresince 15 er gün yaptım ve bi kaç ay sonrasında da hamile olduğumu öğrendim.
kızlar ben size ne çok önemli bi şey diycem lütfen cevap verin :S ben soğan kürü kullanmaya başladım beyaz soğan yerine kırmızı soğan kullandım bilmiyordum beyaz soğanın kullanılacağını şimdi boşa mı içmiş oldum sadece üç gün kullandım![]()
kızlar ben size ne çok önemli bi şey diycem lütfen cevap verin :S ben soğan kürü kullanmaya başladım beyaz soğan yerine kırmızı soğan kullandım bilmiyordum beyaz soğanın kullanılacağını şimdi boşa mı içmiş oldum sadece üç gün kullandım![]()
Kirmizi sogandan yapmayin diyor Saracoglu.acik renk kabuklu, ici beyaz olan soganlardan olacak.
Ben yanlışlıkla ondan yaptım canım üç gün acaba etkisi olmaz mı :S
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ne desem yalan olur:)) sogan sonucta ama israrla beyaz olandan yapin diyor kac defa izlediysem.bence yarin beyaz sogan alip sifirdan baslayin:) hem tadi daha iyi olur bence.insallah faydasını görürsünüz.
Benim bildiğim kahverengi kabuklu yemeklik soğan
Ne desem yalan olur:)) sogan sonucta ama israrla beyaz olandan yapin diyor kac defa izlediysem.bence yarin beyaz sogan alip sifirdan baslayin:) hem tadi daha iyi olur bence.insallah faydasını görürsünüz.
Benim bildiğim kahverengi kabuklu yemeklik soğan
Baştan başlıyorum canım beyaz soğanla arkadaş kahverengi demiş ama kaç tane soğan var ya aklım karıştı :)))
Baştan başlıyorum canım beyaz soğanla arkadaş kahverengi demiş ama kaç tane soğan var ya aklım karıştı :)))
:)))) acik kahve sari gibi kabuklari olan, ici beyaz oluyo zaten.birde koyu kirmizi mor olan var sizin yaptiginiz.baska renkli yok sanirim.
Yani beyaz soğanla yemeklik aynı canım benim teşekkür ederim :) :)yemeklık kahverengi kabuklu diyor saraçoğlu daha dün dinledim arkadaşım
önemli değil canım,kabuğu beyaz olan soğan var.o olmayacak yani.Yani beyaz soğanla yemeklik aynı canım benim teşekkür ederim :) :)
önemli değil canım,kabuğu beyaz olan soğan var.o olmayacak yani.
Evet canım bu saatte cevap verdiniz bana sağolun :)
canlarım sevinçten bir saattir ağlıyorummm ve elim ayağım titriyo.. idrar testi yaptım ve ikinci çizgi 1 dk içinde belirdi.. önce inanamadım uyku sersemliğiyle öyle görüyorum dedim sonra içeri doğru gittim tekrar geldim baktım ve hafif silik bir kırmızı çizgi. Allah ım ne yapacağımı şaşırdım ve sizlerle de paylaşmak istedim. o 2. çizgiyi hiç göremicem sanmıştım. bu ay hep hastaydım çünkü. eşimle pek beraberliğimiz de olmadı. ama beyaz yumurtamsı akıntının olduğu gün olmuştu. nasip kısmet.. önceki ay soğan kürü yapmıştım ve gün aşırı ilişkiye rağmen bebişim gelmemişti.. bu ay 2.kürü uygulayamadım düşünün artık! ve inancınızı kaybetmeyin bu soğan gerçekten işe yarıyo. hemen belirtilerimi yazmak istiyorum. bugün 31. günüm ve iki gündür sebepsiz yere ishalim. iki gündür de acayip şişkinliğim var. dün değil önceki gün yemekte midem bulandı ama gebelik aklıma gelmedi. 3 gündür de adet gibi sancı çekiyorum ve tuhaf bi ağrı daha yaşadım vajinam batıyo ara ara.. ve inanılmaz yorgun hissediyorum. bunlar bnm adet belirtilerime de benziyo ama değilmiş Allah'ım şükürler olsun sana! bugün kan testine gidicem inşallah. testin fotosunu atıcaktım ama yapamadım galiba tel.den foto eklenmiyo buraya.