Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Rabbimiz şifa versin inşaAllah kendisi de bebeği de hayırla sağlıkla kurtulsun pınarcım. çok geçmiş olsun.

Vezdenizim iyi dilegin icin tesekkurler cok sukur dogdu bebegimiz 1.650 gr suanda :) 2 hafta kuvezde kalicak cok minnak cok :)) Rabbim insallah sizlerede kendi evlatlarinizi kucaginiza almayi nasip etsin bitanem

Kizlar regl oldum:( vesdenizim beş alti gün önce geldi çok üzgünüm: ( neden boyle oldu ? Lütfen cvp yazin.

Hic bir belirtisi olmadi akintiminda belirtisi olmadi.camasirimda çok akinti olmuş onu bile hissetmedim. Lavaboya gidincw gordum:(neden ki?

canımmm :( adet mi oldun:( incir işe yaramadımı?. bende cuma günü ovulasyon testi yaptım çift çizgiyi yakaladım cumu cumartesi düzenli ilişkşye girdik bakalım 26 adet günüm artık beklemedeyim :(

aaa tebrikler işte :)) canım lh pik yapınca yumurta 36 saat kadar sonra çatlıyor bildiğim kadarıyla. aynı çatlatma iğneleri gibi düşün. ama bana kalırsa siz bu iki günü de değerlendirin. bu akşam olmasa dahi yarın sabah ve ertesi sabah mesela. sabahları spermler daha aktif oluyormuş.
vesdenizcim, cuma cumartesi ve pazar 3 gece düzenli ilişkşye girdik. bakalım ne olacak? sağol yorumların için ayrıca ;)

canımmm :( adet mi oldun:( incir işe yaramadımı?. bende cuma günü ovulasyon testi yaptım çift çizgiyi yakaladım cumu cumartesi düzenli ilişkşye girdik bakalım 26 adet günüm artık beklemedeyim :(

Evet birde erken geldi yirmi bir gün daha kur yapacagim olmazsa tupbebek için gideceğiz moralim çok bozuk. İnş senin olur canim. Bu ay içmediğim şey kalmadi biliyormusun. Hayirlisi diyorum ama çok mutsuzum :-(

Bendemi ovulasyon testi yapsam bir dahaki aya ? kafam allak bullak. Birde ben bu aralar çok sinirliyim en ufak şeye sinirleniyorum hic iyi değilim duaya çok ihtiyacim var.

kızlar merhaba,

arkadaşım soğan kürü yaptığı ay hamile kaldı 1 yıldır korunmuyordu. tabi önce Allahtan olduğuna inancımız sonsuz. bende bu ay denedim 6 gün içtim ve hamile kaldım faat 6. haftada dış gebelik olduğu anlaşıldı 2 kere kürtaj oldum ve mtx isimli bir iğne yapıldı. şimdi aklımdan keşke içmeseydim diye geçmiyor değil. acaba etkisi oldumu diye düşünmekten kendimi alamıyorum. :(

Merhaba kizllar doktoruma gittim amh teatim ve esimin sperm testi cok sukur iyi cikti 5 gun sogan suyu kullanip hasta oodum bu arada sokturuculer ise yaramamisti ve surekli benimle opan kistim yoktu yumirtaliklar temiz dedi doktorum :) diger regl opdugumda fsh ve e2 tahlili istedi insallah gerek kalmazda bebisim gelir :) soganin mucizesi regl bitsin 3 gun sonra 10 gun daha icecegim:54:

Merhaba kizllar doktoruma gittim amh teatim ve esimin sperm testi cok sukur iyi cikti 5 gun sogan suyu kullanip hasta oodum bu arada sokturuculer ise yaramamisti ve surekli benimle opan kistim yoktu yumirtaliklar temiz dedi doktorum :) diger regl opdugumda fsh ve e2 tahlili istedi insallah gerek kalmazda bebisim gelir :) soganin mucizesi regl bitsin 3 gun sonra 10 gun daha icecegim:54:

Meraba

Çok sevindim sizin adınıza.Kür işe yaramış demekki.İnşallah tez zamanda bir evlat sahibi olursunuz(:Darısı benim başıma

Canimmm yaa sagol beni duydugun icin evet cookk sevinmistik bu ayda sevinmek istiyorum :) ozaman 15e tamamliim ben :) 15 te de olmazsa napicam . Biraz bulgim zsyif acemiyim bu konuda cok soru soruyorum ama nolur kusura bakmayin

canım o konuda fikrim yok inan ki. yani devam etsen ve yine de adet olmasan ihtimali konusunda ne desem yalan olur şimdi. sen o kısmını düşünme şimdilik. belki de olacaksın kız. biz bu sürede biraz araştıralım. adet olmazsan ona göre bir yol denersin ;)
Kizlar regl oldum:( vesdenizim beş alti gün önce geldi çok üzgünüm: ( neden boyle oldu ? Lütfen cvp yazin.

Hic bir belirtisi olmadi akintiminda belirtisi olmadi.camasirimda çok akinti olmuş onu bile hissetmedim. Lavaboya gidincw gordum:(neden ki?

canıııımmm... üzülme lütfen. seni çok iyi anlıyorum, ben de geçen ay erken olduğumda epe atamamıştım üstümden. zor bir durum ama neden erken oldu acaba ki belki incirden dolayı erken yumurtlamışsındır. sabırla devam et kuzum, bu tip örnekler okumuştum. yani erken regl olanları. sen kürüne devam et. Rabbim hayırla muradını versin inşaAllah. :16:

Son düzenleme:
vesdenizcim, cuma cumartesi ve pazar 3 gece düzenli ilişkşye girdik. bakalım ne olacak? sağol yorumların için ayrıca ;)
çok iyi yapmışsınız canım. hadi hayırlısı. şimdi sukunet ve metanetle bekleme zamanı. Rabbim muradını versin inşaAllah. :16:
Vezdenizim iyi dilegin icin tesekkurler cok sukur dogdu bebegimiz 1.650 gr suanda :) 2 hafta kuvezde kalicak cok minnak cok :)) Rabbim insallah sizlerede kendi evlatlarinizi kucaginiza almayi nasip etsin bitanem

oooyyyy kuzuuuu ne tatlıdır şimdi o yaaa... Rabbim sağlıkla sıhhatle ailesine bağışlasın. :16:
pınarımm sen nasılsın peki, neler yapıyorsun, karar verdin mi ameliyata?

canıııımmm... üzülme lütfen. seni çok iyi anlıyorum, ben de geçen ay erken olduğumda epe atamamıştım üstümden. zor bir durum ama neden erken oldu acaba ki belki incirden dolayı erken yumurtlamışsındır. sabırla devam et kuzum, bu tip örnekler okumuştum. yani erken regl olanları. sen kürüne devam et. Rabbim hayırla muradını versin inşaAllah. :16:

Merhabaaa :)
Bu ay bende soğan kürü uygulayıp 5 6 gün erken olanlardanım acaba sogandan mı erken oldum diye düşünüyorum...
Ha bi de benim pkom ya da başka rahatsızlıgım yoktu yani kolay hamilelik için yapmıştım acaba 2.kürü yani diğer adetime 10 gün kala da yapsam mı ?

Merhabaaa :)
Bu ay bende soğan kürü uygulayıp 5 6 gün erken olanlardanım acaba sogandan mı erken oldum diye düşünüyorum...
Ha bi de benim pkom ya da başka rahatsızlıgım yoktu yani kolay hamilelik için yapmıştım acaba 2.kürü yani diğer adetime 10 gün kala da yapsam mı ?

uhibbuke , fakat mehlika bu ay soğan değil incir kürü yapmıştı. ama soğanda da bazen erken olanlar oluyormuş. yani örneklerini okumuştum en azından. tüm hormon tahlillerin yapılmış mıydı? vücutta hormonal denge de sağlanıyor olabilir.
ikincisi, eğer problemin yoksa bir dönem uygulaman yeterli. yani Saraçoğlu bu şekilde öneriyor. sağlıklı yumurta gelişimi için sen de incir kürünü araştırıp içine sinerse deneyebilirsin. ama madem sorunun yok. şimdilik vücudunu dinlendirmeni ama kendini çok dinlememeni öneririm. :)

secidooo ben soğanla adet olduğunu bilmiyordum. kistlerinin gitmesine de çok sevindim. :46: hadi hayırlısı canımm... :54:
kızlar merhaba,

arkadaşım soğan kürü yaptığı ay hamile kaldı 1 yıldır korunmuyordu. tabi önce Allahtan olduğuna inancımız sonsuz. bende bu ay denedim 6 gün içtim ve hamile kaldım faat 6. haftada dış gebelik olduğu anlaşıldı 2 kere kürtaj oldum ve mtx isimli bir iğne yapıldı. şimdi aklımdan keşke içmeseydim diye geçmiyor değil. acaba etkisi oldumu diye düşünmekten kendimi alamıyorum. :(

merhaba arkadaşım hoş geldin. çok geçmiş olsun. Rabbim bir daha yaşatmasın. ve hassas düşünmen yani kendini bu durumdan sorumlu hissetmen normal. fakat dış gebelikle soğanın hiçbir ilgisi yok. örnek de vermişsin zaten. arkadaşın da bizim burda pek çok arkadaşımız da soğan küründen sonra gebe kaldı Allahın izni ile. ve sorunlu gebelik olmadı hamd olsun. dış gebelik olağanüstü bir durum. nasıl oluştuğunu veya geliştiğini araştırmışsındır. oysa soğan akıntılar, kistler, miyomlar vs. üzerinde etkili. için rahat olsun lütfen. Rabbimiz tez zamanda sağlıkla sıhhatle yeniden nasip etsin.

Kizlar bende pco var.esimin sperm degerleri de malesef kotu.9 aydir duzenli regl olmuyorum.yumurta sayim cok fazlaymis bu yuzden regl olmuyomusum.bu ay da malesef yine olmadim:( dogal yoldan hamile kalamazsam haziranda tup bebek dusunuyoruz.doktora sogan kuru uygulayabilir miyim dedigim tup bebek icin yumurta sayisi onemli yapma dedi
Artik duzenli regl olmak istiyorum.simdi sogan kurune baslasam sonra incir kuru yada bal tarcin corek otu yapsam nasil olur.

ben bir seyi anlamadım şimdi.pko da yumurtalar kiske dönüşmüş olmuyor mu doktor nasıl yumurtalarınız fazla dedi ki

ben bir seyi anlamadım şimdi.pko da yumurtalar kiske dönüşmüş olmuyor mu doktor nasıl yumurtalarınız fazla dedi ki

kız cingööözzz yine mi senn :9: :54:
canım arkadaş öyle anlamıştır veya doktor anlayacağı dille ifade etmek istediği için öyle söylemiştir. çünkü evet pkoda yumurtalıkların etrafı çatlayamamış yumurtacıklarla dolu oluyor. sıra sıra, inci gibi dizili oluyor. şahsen ve yakinen biliyorum yani :27: :1:

Back
X