Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

merhaba arkadaşlar, ben de pko luyum. adet düzensizliği şikayetim var. bu ay adet söktürücü kullandım ve iki gün önce adet oldum. adetten sonra soğan kürüne ben de başlayacağım Allah izin verirse. soğan kürünn ikinci uygulamasını anlayamadım? bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? 10 gün kala deniliyor. soğan kürünü 15 gün kullandıktan sonra adet olursak bir sonraki adete 10 gün kala mı başlayacağız? bir de doktor progestan verdi adetten sonra ona da başlayacağım, aynı anda kullanmanın bir sakıncası olmaz sanırım. prolaktin yüksekliği vardı dostinex ile düştü bu ay çok şükür. soğan suyu prolaktini etkilemez değil mi? bu konularda bilgisi olan arkadaşlarımız beni de aydınlatırsa çokk sevinirim. uzun ve karışık yazmış olabilirim kusura bakmayın :) rabbim herkesin gönlündekini hayırlı zamanda hayırlısıyla versin inşallahhh

Ben de hic bilmiyoruum. Birisi muhakkak cevap verir sana :)

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Kizlar merhaba umarim hepiniz icin hersey yolundadir uzun zamndir takip edemedim dis gebelik gecirdim hala atlatamadim 2gun once ic kanama gecirdim sol tup odemli sismis karnima kan dolmus serumlar igneler derken 6ay bebek dusunmek yok cokk zor gunler geciriyorm

Rabbim sifa versin insallah

merhaba arkadaşlar, ben de pko luyum. adet düzensizliği şikayetim var. bu ay adet söktürücü kullandım ve iki gün önce adet oldum. adetten sonra soğan kürüne ben de başlayacağım Allah izin verirse. soğan kürünn ikinci uygulamasını anlayamadım? bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? 10 gün kala deniliyor. soğan kürünü 15 gün kullandıktan sonra adet olursak bir sonraki adete 10 gün kala mı başlayacağız? bir de doktor progestan verdi adetten sonra ona da başlayacağım, aynı anda kullanmanın bir sakıncası olmaz sanırım. prolaktin yüksekliği vardı dostinex ile düştü bu ay çok şükür. soğan suyu prolaktini etkilemez değil mi? bu konularda bilgisi olan arkadaşlarımız beni de aydınlatırsa çokk sevinirim. uzun ve karışık yazmış olabilirim kusura bakmayın
:) rabbim herkesin gönlündekini hayırlı zamanda hayırlısıyla versin inşallahhh
Mrb h.geldin sogan kuru pkolulara cok iyi geliyo progestani bende bir defa kullandim ama onu icerken ikinci sogan kurunu yapmadim progestani baska dr vermisti bana adetim 5 gun erken geldi kendi drum icirmedi kizdi progestani sadece sokturucu olarak kullanmami istedi ilk sogan kurumde adetim gecikti sokturucuyle adet oldum saracogluna mail atmistim sogan kuruyle progestani kullanabilirmiyim?diye oda drumun
trdavisini uygulamami ve adet duzensizligine sitesindeki bitkisel urunlerini onermis
İkinci kuru diger adetine 10 gun kala 10 gun yapiyrsun..prolaktin yuksekligine pcoya incir kuru uygulanmiyo..sogan kurunu gonul rahatligi ile icebilirsin yalniz progestanla ben icmedim..Allah sifa versin

Kizlar ya..ben sogab kurunu okuyunca dayanamadim heyecandan basladim. Basladiktan 3 gun sonra adet oldum. Bugun 9. Gun reglim bitti ama hala kürü yapiyorum. Bundan sonra incire baslicaktim. Siimdi bunu birakip incire mi baslasam bitirsem sonra mi baslasam. Fikire ihtiyacim vaaar 😖

H.geldin bence sogan kurunu 15 gune tamamla pco prolaktin yuksekligi gibi sorunun yoksa incir kurune baslayabilirsin hadi bakalim sifaalar olsun

H.geldin bence sogan kurunu 15 gune tamamla pco prolaktin yuksekligi gibi sorunun yoksa incir kurune baslayabilirsin hadi bakalim sifaalar olsun

Sagol tesekkur ederim .. Doktir pko var dedi ama testosteron 0,58 cikti onun icn. Diger seyler iyi cikti aslida. Prolaktin bise demedi. Ozaman baalarim heralde

ayyy canım o çizgi hamilelikte oluyomuş ama dahada erken belli de olmaz hadi hayırlısı güzel düşünelim güzel olsun heyecanlandım şimdi :)

Busecim gercekten mi ya heyecan yapmak istemiyorum ama işte bi an heveslendim. Daha önce hiç dikkat etmemiştim , ilk defa fark ettim. Bazı sitelerde göbek çizgisi 6. Aydan başlıyor diyo bazılarındada ilk seferde baslıyormuş. Bakalım adete 6gün var ne olacak :):51:

Canim senden umitliyim yinede bana takilma. inş vardır. İnan çok merak ediyorum sonucu hemen yazarsin olurmu?Bu arada kurune devam ediyormusun?kurde Kacinci günün oldu? Sade incir içiyordun.sonradan havuç kattinmi?

Yok canım bıraktım kürü. Ovulasyon yaptıgımda çift çizgiyi görünce dedim çatlayacak devam etmeyeyim dedim. İnşallah bebiş vardır mehlikacım :54:

Busecim gercekten mi ya heyecan yapmak istemiyorum ama işte bi an heveslendim. Daha önce hiç dikkat etmemiştim , ilk defa fark ettim. Bazı sitelerde göbek çizgisi 6. Aydan başlıyor diyo bazılarındada ilk seferde baslıyormuş. Bakalım adete 6gün var ne olacak :):51:

Benimki 3.ayda çıkmıştı.ama seninki çok erken ,ümitlenmek sadece bize zarar veriyor sonunda.ama inşsllah hamilesndir canım

hadi inş canım :1:

canım benim gün hesaplamamak için daha hesaplı bir yöntem var. mümkünse gittigidiyor diye bir site var ya orda gayet hesaplı ovulason testleri var. ben getirtmiştim. içinde 30 tane ovulasyon 10 tane de gebelik testi vardı ve sanırım 30 lira civarındaydı. böyle bir şey al. çünkü eczaneden alırsan hem pahalı oluyor hem de içinde 5 veya 7 tane oluyor. yetmeyebilir. sen fazla al, her gün yapıver gitsin. :)
yeni kürün de haırlı olsun tatlım, şifa olsun inşaAllah.

Can birşey isteyecegim senden bir rica:-) simdi 17 şubat
mart 19
nisan 13 regl tarihlerimin baslangic günü bu ovulasyonu internetten hesaplayanlar var bana bir zahmet hesaplayıp yazabilirmisin? Yumurtlama gününden itibaren o ise başlamak istiyorum. Ya kimisi 13 14 15 ci günler çok önemli diyor kimiside 15 16 17 si diyor sasirdim kaldim. Sen biliyormusun?

arkadaslar, ben 12 gündür sogan kürünü yapiyorum ve persembe günü incir kürüne baslmayi düsünüyorum..

prolaktin yüksekse incir kürü iyi degil diyorlar. benimki 14,1 . incir kürüne baslayabilir miyim ne diyorsunuz? bilginiz var mi?????

arkadaşlar 2.soğan kürü normalde adete 10 gün kala başlanıyordu ben adet bitiminden 6 gün sonra başladım çünkü son 10 günlük süreçte sehir dışında olcaktım..şimdi sehir dışından döndüğümde adetime 5,6 gün kalmış olacak o süreçte tekrar soğan suyu içsem bir zararı olur mu sizce....2.kürü 15 e tamamlasam nasıl olur

Can birşey isteyecegim senden bir rica:-) simdi 17 şubat
mart 19
nisan 13 regl tarihlerimin baslangic günü bu ovulasyonu internetten hesaplayanlar var bana bir zahmet hesaplayıp yazabilirmisin? Yumurtlama gününden itibaren o ise başlamak istiyorum. Ya kimisi 13 14 15 ci günler çok önemli diyor kimiside 15 16 17 si diyor sasirdim kaldim. Sen biliyormusun?

yumurtlama gününü tam kestirmek çok güç canım..belki de erken yumurtluyorsundur.mesela ben 13.günden 17.güne kadar ovulasyon testi yaptım ama çift çizgiyi göremedm hiç

canım benim gün hesaplamamak için daha hesaplı bir yöntem var. mümkünse gittigidiyor diye bir site var ya orda gayet hesaplı ovulason testleri var. ben getirtmiştim. içinde 30 tane ovulasyon 10 tane de gebelik testi vardı ve sanırım 30 lira civarındaydı. böyle bir şey al. çünkü eczaneden alırsan hem pahalı oluyor hem de içinde 5 veya 7 tane oluyor. yetmeyebilir. sen fazla al, her gün yapıver gitsin. :)
yeni kürün de haırlı olsun tatlım, şifa olsun inşaAllah.

Can sana regl günlerini yazdim ya o mesaja birsey daha ekleyecektim düzenle seçeneği cikmadi simdi 13 nisan dedim ya ama. Şöyle birşey var. 13 un de oldum derken o gün çok geç oldum gece 11:00 12:00 gibi simdi 13 undemi olmuş oluyorum yoksa 14 undemi? Ona gore hesapla olurmu?Bana gore 13 un de oldum.

Arkadaşlar bişey sorcam ben hasta olursam bidahaki ay soğan suyu içmeyi düşünüyorumda kafama takılan bişey var eskiden çocuk düşürmek için kullanırdık diyor annem öyle bir etkisi var mı içerken hamile kalsak bişey olur mu bilgisi olan varsa hayrına yardım etsin bana

Arkadaşlar bişey sorcam ben hasta olursam bidahaki ay soğan suyu içmeyi düşünüyorumda kafama takılan bişey var eskiden çocuk düşürmek için kullanırdık diyor annem öyle bir etkisi var mı içerken hamile kalsak bişey olur mu bilgisi olan varsa hayrına yardım etsin bana

Aynı şeyi benim annemde söylemişti.xaten saraçoğlu hamile olduğunuzu öğrendiüiniz an bırakın diyor.ben iki ay kullandım,ama maalesef hamile kalamadım.

Aynı şeyi benim annemde söylemişti.xaten saraçoğlu hamile olduğunuzu öğrendiüiniz an bırakın diyor.ben iki ay kullandım,ama maalesef hamile kalamadım.

Kullanırken korunmak gerek o zaman o ay zaten olmayarak yeterince üzüyor bide olup düşerse mahvoluruz:( gerçi biliyor musun ben öyle zor durumdayımki hamile kalabildiklerini bildikleri için düşük yapanları bile kendimden şanslı buluyorum:(((

Soğan suyunun 2.yarısına başladım bakalım hayırlısı olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X