Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kızlar kürü kullanmaya başladım .günde 2 kez ama bir düzeni yok bu şekilde kullanıp fayda gören var mı ?

Yine adet oldum.. Bu 3. denememizdi yine olmadı. Kızlar bugün adet oldum hormon tahlili yaptırmak istiyorum adetimin 3. günü cumartesi gününe denk geliyor. Acaba pazartesi günü yani adetimin 5. günü test yapsam olurmu ki?

Yine adet oldum.. Bu 3. denememizdi yine olmadı. Kızlar bugün adet oldum hormon tahlili yaptırmak istiyorum adetimin 3. günü cumartesi gününe denk geliyor. Acaba pazartesi günü yani adetimin 5. günü test yapsam olurmu ki?

O zaman ikinci günü gidebilirsin.,5.günde olur diye biliyorum ama ikinci günü gitmeni tavsiye ederim.birde yaptırdığın gün ilaç kullanıyorsan içme.

şükürler olsun hamileyim:nazar::nazar::nazar::nazar:
öğreneli 2 gün oldu. kasık ağrısı ve akıntı nedeniyle doktora gitmiştim.bir anda öğrendim. o kadar mutluyum ki:49::49::49:
darısı tüm bebiş bekleyenlere

ayyyy canımmmm ne güzel ya çok mutlu oldumm süprizin böylesi maşallah size dikkat et canım tekrar tebrik ederim darısı bizim başımıza arada haberdar et bizi :nazar::nazar::nazar:

şükürler olsun hamileyim:nazar::nazar::nazar::nazar:
öğreneli 2 gün oldu. kasık ağrısı ve akıntı nedeniyle doktora gitmiştim.bir anda öğrendim. o kadar mutluyum ki:49::49::49:
darısı tüm bebiş bekleyenlere

Canim gozunaydin. Allah hayirlisi ile kucaginiza almayida nasip eder ins...ne güzel ne kadarlik evliydin ?
soğan kurumu yaptin? ilk soğan kurumu ?bizlere de dua et olurmu.

bende 2 yıldr uğraşıyorum ama hamile kalamadım aşılama yaptrdım başarısız oldu soğan kürüne başlicam bugün sonrada incir kürü o da olmadı preseed kullanacam artık.artık yaşımdan olduğunu düşünmeye başladım. geç evlendim ondanmı olmadı diye düşünüyorum.allah isteyen herkese versn bir tanıdığım hamie ilk çocuğu daha 49 yaşında hamile kaldı.darısı bize inşaalah

ayyyy canımmmm ne güzel ya çok mutlu oldumm süprizin böylesi maşallah size dikkat et canım tekrar tebrik ederim darısı bizim başımıza arada haberdar et bizi :nazar::nazar::nazar:

Buseikiz ne yaptın adet oldunmu.beynin bugün yumurta takibi vardı.yumurtalardan hiçbiri olgunlaşmamış,klomen işe yaramadı yine.dr 5 gün de iğne yazdı.bugün ilkini vuruldum, daha önce hiç uygulanmamıştı.sen daha önce kullandınmı, bilgin varmı canım

canım ctesı gunu 13:00 a kadar ozel hastaneler acık 5. gunu sonuclar dogru cıkmıyormus doktrum bana oyle dedı

Canim gozunaydin. Allah hayirlisi ile kucaginiza almayida nasip eder ins...ne güzel ne kadarlik evliydin ?
soğan kurumu yaptin? ilk soğan kurumu ?bizlere de dua et olurmu.

Canim sogan kurunu 1 hafta uyguladim ama ama uyguladigimda hamileymisim zaten.ogrenince hemen biraktim.1.5 yillik evliyim.10 aydir ugrasiyoduk bebis icin.kismet buguneymis.darisi sizlerin basina insallah.opuyorum

Arkadaşlar merhaba ...
Benden sonra arkadasım da tavsıyem uzerıne soğan kürü uyguladı ve 2.kürden sonra hamıle kaldı.pko luydu 3 yıllık evlıydıler onun da benım gıbı bır negatıf asılaması vardı.ben ona vesıle oldum sızlere de umut olmaya devam etmek ıstedım.Bebğimle ben de ıyıyız çok şükür ..darısı sızlerın basına dualarımız ısteyen herkes ıcın...Uygulayın uygulatın gercekten mucıze...:nazar:

Arkadaşlar merhaba ...
Benden sonra arkadasım da tavsıyem uzerıne soğan kürü uyguladı ve 2.kürden sonra hamıle kaldı.pko luydu 3 yıllık evlıydıler onun da benım gıbı bır negatıf asılaması vardı.ben ona vesıle oldum sızlere de umut olmaya devam etmek ıstedım.Bebğimle ben de ıyıyız çok şükür ..darısı sızlerın basına dualarımız ısteyen herkes ıcın...Uygulayın uygulatın gercekten mucıze...:nazar:

ne güzel haberler alıyoruz yaaa:).
darısı isteyen herkesin başına inşaallah.
Tekrar hayırlı olsun canım

Kizlar nasilsiniz nasil gidio hersey yolundami pinarim bebis nasil denizim simalim kuzeyim busecim yosuncum zeybepcim mehlikacim adini hatrliyamadigim guzel arkadaslarim nasilsiniz insallah guzel guzel haberleriniz vardir ve haftasonunu bu haberlerle mutlu geciririm :))
Bu arada onumuzdeki ay sogana tekrar baslamayi dusunuyorum biliyorum ameliyatsiz olmiycakmis cocugum fakat ben birkez daha sabirla deniycem aslinda reglim cok olmadi biteli fakat ben kismetse 3 aylarda basliycam allahin izniyle ondan sonra karar vericem napicama:)))
Pes etmek yok yola tam hiz devam ;)
Hepinizi cok cok cok opuyorum

Arkadaşlar dün gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı hem cok belirgin. Bugün beta hcg yaptırdım 346 çıktı. Uçuyorum resmen normalde bugün adet olmam gerekti. Adet günümde 346 çıktı yüksek sanırım henüz doktora soramadım ama netten baktım hamile dior :) darısı isteyen herkese rabbim sizlere de nasip etsin :) :):49:

Kizlar nasilsiniz nasil gidio hersey yolundami pinarim bebis nasil denizim simalim kuzeyim busecim yosuncum zeybepcim mehlikacim adini hatrliyamadigim guzel arkadaslarim nasilsiniz insallah guzel guzel haberleriniz vardir ve haftasonunu bu haberlerle mutlu geciririm :))
Bu arada onumuzdeki ay sogana tekrar baslamayi dusunuyorum biliyorum ameliyatsiz olmiycakmis cocugum fakat ben birkez daha sabirla deniycem aslinda reglim cok olmadi biteli fakat ben kismetse 3 aylarda basliycam allahin izniyle ondan sonra karar vericem napicama:)))
Pes etmek yok yola tam hiz devam ;)
Hepinizi cok cok cok opuyorum

canımmm bebiş iyi maşallah ellerinden öper teyzesiiii::))) geçen pztesi günü tanıştım kendileriyle;) hareketleri başlamış ve kalbinin pır pır ettiğini gördümm vee omucize sesi duydumm "küt! küt! küt!" o kadar güzel bi duygu ki annesini nasıl ağlattı sevinçten anlatamam canım bnm.. Rabbim sizlere de nasip etsin inş. ama bu aralar bebişim minnoşum beni çok zorluyo. mide bulantıları, migren krizleri.. zorla yiyip içiyorum..

Back
X