Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kızlar ya birşey soracaktım ben size :( bugün kan degerim 346 çıktı demiştim ya az önce baktım kahverengi lekeler gelmişti acaba kötü bişey varmıdır.

Kızlar ya birşey soracaktım ben size :( bugün kan degerim 346 çıktı demiştim ya az önce baktım kahverengi lekeler gelmişti acaba kötü bişey varmıdır.

Canım Merhaba kahverengi lekenin rahme yerleştiği ile ilgili olduğunu cogu kez okudum ve arkadaşlarımın da öyle oldu korkulacak bişey olduğunu düşünmüyorum fakat doktora gitmeyide ihmal etme ve hamileliğin tadını çıkar bu mükemmel bir haber :))))
Darısı biz isteyenlerin başına gebelik testinde çift görmeyi umutla bekliyoruz :))

Arkadaşlar dün gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı hem cok belirgin. Bugün beta hcg yaptırdım 346 çıktı. Uçuyorum resmen normalde bugün adet olmam gerekti. Adet günümde 346 çıktı yüksek sanırım henüz doktora soramadım ama netten baktım hamile dior :) darısı isteyen herkese rabbim sizlere de nasip etsin :) :):49:

Canim inan çok sevindim. Allah hayirlisi ile kucagina almayida nasip eder inş. Senin incir kurun ilk kurdu demi? Birde bu son adetini kaç gün arayla oldun mesela subatla mart ayindaki regl günün kacgun arayla oldu 28 mi 21 mi. Birde reglinin kacinci günleri birleşme oldu lütfen yazarmisin bana?Esinde bir problem varmiydi?

Senden çok umitliydim bizede dua et. Şimdi ne mutlusundur mutluluğun daim olsun inş. Hamileliğin güzel geçsin inş.

Arkadaşlar merhaba ...
Benden sonra arkadasım da tavsıyem uzerıne soğan kürü uyguladı ve 2.kürden sonra hamıle kaldı.pko luydu 3 yıllık evlıydıler onun da benım gıbı bır negatıf asılaması vardı.ben ona vesıle oldum sızlere de umut olmaya devam etmek ıstedım.Bebğimle ben de ıyıyız çok şükür ..darısı sızlerın basına dualarımız ısteyen herkes ıcın...Uygulayın uygulatın gercekten mucıze...:nazar:

Ne güzel masaallah ya. Canim iyi olmaniza sevindim.

Kizlar nasilsiniz nasil gidio hersey yolundami pinarim bebis nasil denizim simalim kuzeyim busecim yosuncum zeybepcim mehlikacim adini hatrliyamadigim guzel arkadaslarim nasilsiniz insallah guzel guzel haberleriniz vardir ve haftasonunu bu haberlerle mutlu geciririm :))
Bu arada onumuzdeki ay sogana tekrar baslamayi dusunuyorum biliyorum ameliyatsiz olmiycakmis cocugum fakat ben birkez daha sabirla deniycem aslinda reglim cok olmadi biteli fakat ben kismetse 3 aylarda basliycam allahin izniyle ondan sonra karar vericem napicama:)))
Pes etmek yok yola tam hiz devam ;)
Hepinizi cok cok cok opuyorum

Canim elh iyiyim . sabirla devam inş hakkında hayirlisi olsun inş güzel haberlerde aliriz ve birgün inş güzel haberlerde veririz.

Canim sogan kurunu 1 hafta uyguladim ama ama uyguladigimda hamileymisim zaten.ogrenince hemen biraktim.1.5 yillik evliyim.10 aydir ugrasiyoduk bebis icin.kismet buguneymis.darisi sizlerin basina insallah.opuyorum

Ne güzel masaallah canim. O zaman kuru uygularken hamile olduğunu bilmiyordun küre hemen adetten sonra baslamamismiydin? Bizlere de dua edin olurmu?

Canim ben pkolu oldugum ocon adet olamadim.herhamgi bir gunde kure baslad8m.b9l dua edin bana olur mu.dusuk riskim var

Kizlar nasilsiniz nasil gidio hersey yolundami pinarim bebis nasil denizim simalim kuzeyim busecim yosuncum zeybepcim mehlikacim adini hatrliyamadigim guzel arkadaslarim nasilsiniz insallah guzel guzel haberleriniz vardir ve haftasonunu bu haberlerle mutlu geciririm :))
Bu arada onumuzdeki ay sogana tekrar baslamayi dusunuyorum biliyorum ameliyatsiz olmiycakmis cocugum fakat ben birkez daha sabirla deniycem aslinda reglim cok olmadi biteli fakat ben kismetse 3 aylarda basliycam allahin izniyle ondan sonra karar vericem napicama:)))
Mrb tatlim iyi olmaya calisiyruz hamile olmani coook istiyrm ins guzel haberini verirsin diger arkadaslardan hic ses yok bu aralar hemsom vesdenizimde yok nerelerdeyse? ben hala adet olmadim testere disli aslan pencesi icmistim testte yapmadim bekliyrm bazi sorunlarim var ikinci cocugu yapmak pek gelmiyo icimden bari adetim duzenli olsa...moralim bozuluyo

Arkadaşlar dün gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı hem cok belirgin. Bugün beta hcg yaptırdım 346 çıktı. Uçuyorum resmen normalde bugün adet olmam gerekti. Adet günümde 346 çıktı yüksek sanırım henüz doktora soramadım ama netten baktım hamile dior :) darısı isteyen herkese rabbim sizlere de nasip etsin :) :):49:

Oyyyy tebrik ederim :49::nazar::nazar::8:ins kucaginada alirsin diger arkadaslarimizda boyle guzel haberler verecekler... sen yanlis hatirlamiyorsam bu ay ovulasyon testi yapmistin dimi canim??

Cnmm merhaba nasılsın inş.sogan kuru şifa olur cnm bende mayısta tupe baslayacaktımya olmadı ben uzun bi süre tedavi olmayacagım biraz bedenim ve kafam dinlensin suan esim rahatsız onunla ilgileniyorum oncelikle onun saglıgına kavusması lazım Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin

Canım Merhaba kahverengi lekenin rahme yerleştiği ile ilgili olduğunu cogu kez okudum ve arkadaşlarımın da öyle oldu korkulacak bişey olduğunu düşünmüyorum fakat doktora gitmeyide ihmal etme ve hamileliğin tadını çıkar bu mükemmel bir haber :))))
Darısı biz isteyenlerin başına gebelik testinde çift görmeyi umutla bekliyoruz :))

Amin canım allah isteyen herkese versin inşallah, iki gündür lekelerim devam ediyor bakalım yarın doktora gidecem ne diyecek umarım sorun yoktur :)

Oyyyy tebrik ederim :49::nazar::nazar::8:ins kucaginada alirsin diger arkadaslarimizda boyle guzel haberler verecekler... sen yanlis hatirlamiyorsam bu ay ovulasyon testi yapmistin dimi canim??

Evet canım iyi hatırlıosun bu ay ovulasyon testi almıştım 10 günde incir kürü içtim allahım nasip etti :) darısı isteyen herkese inşallah

Canim inan çok sevindim. Allah hayirlisi ile kucagina almayida nasip eder inş. Senin incir kurun ilk kurdu demi? Birde bu son adetini kaç gün arayla oldun mesela subatla mart ayindaki regl günün kacgun arayla oldu 28 mi 21 mi. Birde reglinin kacinci günleri birleşme oldu lütfen yazarmisin bana?Esinde bir problem varmiydi?

Senden çok umitliydim bizede dua et. Şimdi ne mutlusundur mutluluğun daim olsun inş. Hamileliğin güzel geçsin inş.

Evet canım ilk kürdü. Şubat 21inde oldum martında 26sıydı canım. Ben on gün incir kürü içtim sonra bırktım ovulasyon testi aldım adetimin 17. Günü çift çizgi çıkınca o 3 boyunca ilişkiye girdim. Bu bizim üçüncü denememizdi o yüzden eşim için doktora gitmemiştik canım darısı da başına olsun canım ben incir kürüne inanıyorum. Gecen ay soğan kürüyle temizledim herşeyi. Bu ay da incir kürüyle yumurtaları oluşturmuş oldum. Ama ben havuç yapmadım. Sadece incir içtim ve bıraktım ovulasyon testine başladım.

ben ilk kizimda kullanmistim sogan kürünü mükemmeldi o ay hamile kaldım veeee kızım dunyaya geldi. buna inanın arkadaşlar . ben adet olmadan once kullandim sonra adet gordum inanır mısınız benden parca parca pıhtı geldi. rahimim oyle bi temizlenmis ki o ay hamile kalmistim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar yumurtlama gunum bıttı goguslerım cok agrıyor oyle cok akıntım yok ama ıslaklık var bırde goguslerımın ustu nokta nokta olmus sankı usumus gıbı halbukı yanıyor ınsallah bu ay bebısım gelır sızce nedır durum bılıyorum herkste bu belırtıler değişiyor hamilelik değilse gögüslerim niye böye .. hasta falanmı oldum ya:2:

Back
X