Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Amin insallah bitanem cok sagol guzel dilekleriniz bni okadar mutlu ediyoki nedesem hakkinizi odeyemem cok sagol..
Bu arada cok gecmis olsun bnm arkadasimdada vardi onada korunmasini soylemislerdi korunmadan sonra hamile kaldi 2 yillik evliydi hep istedi olmadi korundu bikac ay sonrada oldu simdi bebegi var insallah sendede oyle olur canimcim

ayyy canım inş dediğin gibi olur.çok optüm görüşürüz yine

canım dün gittim doktora keseyi gördük :) doktor kesede ya da rahimde bi kanama yok dedi. kırmızı olmadığı sürece lekeden korkma dedi. kese güzel yere yerleşmiş dedi. rapor verdi bir süre dinlen dedi.

çok şükür canım çok sevindim yat dinlen tabi sizden değerlisi yok ne mutlu sana darısı bizim başımıza :nazar:

Kizlar dun akaam saat 7 de test yaptim gece seytan durttu baktim 2. Cizgi var gibi sanki yoksa benim psikolojimmi bozuldu bat 10 mayis:what:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım burdan belli olmuyo sen bi kan tahlili yaptır hadi inş vardır canım ya

Canim benim insallah ama 10 dk sonrasi gerccek sonu degilmis birde sabah yaptim cizgi cikmadi :43: gogus agrilarim falanda gecti canim umutlu degilim

Umut herzaman vardir ve umut unu sakin kaybetme olsun yada olmasin allahtan dilemeyi kesme ondan iste ve dile goruceksin rabbim senide eninde sonunda sevindirecek

slm kızlar ben 4yıl boyuncaapmadığım kalmadı 2006da 4aylık bebeğimi kaybettim ondan sonra başladı herşey pkoluyum en erken ilaç kullansam dahi 3ayda bir adet oluyorum bütün dengem alt üst oldu kaç ay soğan kürü incir kürü yaptım bal çörek otuyla karıştırdım aç karnına yedim hamile olduğumu bilmeden ebe gömeci kürü yaptım maydanosu sütle kaynatım üzerine oturdum 2010 mart 15de yeter dedim çok yoruldum kimselerle görüşmedin sonra çok büyük bir tesadüfle hamile olduğumu öğrendim pkoluyum bebişim 21 haftalık çok sağlıklıyız inşallah benim problemlerimi saymazsak halsizlik kansızlık olsun razıyım sağlıkla gelsin bize yeterki çok heyecanlı ve umutluyum sizde öyle olu hiç beklemediğiniz biranda bebişleriniz gelecek size ben hamile kalmadan 3ay önce bıraktım düşünmedim artık

Çok güzel rabbim kucagınıza almayıda nasip etsin benim bi sorum var bende suan regal dönemimdeyim ve bugün dok kıst oluşmuş dedi bir ay ilaç vermedi gelecek ay kristin kaybolur dedi bende bu ay sogan kürü uygulayım diyorum ama rengi konusunda her yerde farklı yazıyo bide 15 gün kullanıp adetine tekrar yakın bidahamı yapmam gerekiyo yani ayda iki defamı uygulanınıyo bu kür lütfen yardımcı olun bayanlar:43:

Çok güzel rabbim kucagınıza almayıda nasip etsin benim bi sorum var bende suan regal dönemimdeyim ve bugün dok kıst oluşmuş dedi bir ay ilaç vermedi gelecek ay kristin kaybolur dedi bende bu ay sogan kürü uygulayım diyorum ama rengi konusunda her yerde farklı yazıyo bide 15 gün kullanıp adetine tekrar yakın bidahamı yapmam gerekiyo yani ayda iki defamı uygulanınıyo bu kür lütfen yardımcı olun bayanlar:43:

Tatlim merhabalar hosgeldin aramiza..
Adetin bittikten (yikandiktan) sonra 7 gun sayiyorsun ve 7. Gun sogan kurune basliyorsun gunde 2 kere 1.5 bardak klorsuz suya kaynadiktan sonra bir bas sogani ( kahve rengi kabuklu ici beyaz sogan) 5 e 6 ya bolup kaynayan suya atiyosun tam 5 dk.ka kaynatip altini kapatiyosun icebilecegin sicakliga gelince sifa olsun iciyosun .
Tam 15 gun uyguluyorsun sonra birkacgun sonrada adet olucaksin zaten dier kurude birdahaki adetinde anlatirim kafan karismasin simdi :))

Yosunum cancagzim cok sagol cok tesekkur ederim iyiki varsin guzel arkadasim ..
Sorunun herneyse bnmle paylasmk istersen faceden ulas yaz bana elmden ne gelirse yaparim yeterki sen mutlu ol olurmu
Hakinda hayirli neyse oyle olsun kndine ii bak

Cok tsk cook iyisin pinarcim ben daha adet olmadim testim negatif progestan sokturucu icmedim acayip basdonmesi yapiyo boyle cok stres oluyrm dr istersen gel adetin 5. Gunu dedi ugrasmak istemiyrm calismayi dusunuyrm cocuk fikrinden vazgecicem dogum kontrol ilaci icmeyi dusunuyrm adetim duzelsin diye bir tane var cocugum zaten hem o kucuk daha ...ssogan kurune basladim daha once bana etki etmemisti bilmiyrm ne olacak halimmm:18:

gizem canım umarım kötü bir şey yoktur. ben genelde başlarda böyle lekelenmeler duydum. bence sen doktorunla hemen görüş. bir arkadaşa iğne vermişti, progestanmış. Allah bebeğine de sana da sağlık versin canım..

mehlikam hayırlısı olsun inşaAllah. inşaAllah olacak, dua edip bekleyelim.

Can sana bir haberim var bugün jimere doktora gittik daha önceki tahlillerimize baktı senin hormonların normal dedi. Eşime sayı az direk tüp bebek dedi. Benimde reglim yaklaştı ya bugün test yaptım birşey çıkmadı eve geldiğimde silik bir çizgi vardı belki de yanlıştır. Fazlada umitlenmek istemiyorum test yapmazdim ama doktora gidecem diye yaptım. Rahim filmi istemedi daha önceki filmin sonucuna baktı yarin nasipse esimle tahlil vereceğiz ve adetinin ikinci günü hormonların normalse tüp bebek tedavisine başlayacağız dedi. İns can hayirlisi ile...

eşime bitkisel hap yazdi aldık. Doktorumuz çok iyi pozitif çok güler yüzlü dua et olurmu?
Doktordan çok memnun kaldım.

Doktora tüp bebekte
İkiz olma ihtimali de varmı dedim doktor senin minyom yapın var bir tane olsun inş bunyen kaldıramaz dedi. Yasimi sordu tarih olarak 1985 dediğimde de sen doğduğunda bende üniversiteye girmiştim dedi...
Çok ilgili.

Son düzenleme:
Kizlar dun akaam saat 7 de test yaptim gece seytan durttu baktim 2. Cizgi var gibi sanki yoksa benim psikolojimmi bozuldu bat 10 mayis:what:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ahh canım senı o kadar ıyı anlıyorum kı snınle aynı durumdayım..bnm de ıkı gun once bole cıktı bı dahada yapmadımm kendımı kaptrmıyım dıye bıraz daha bekleyıp 3 4 gune kadar tekrarlıcam ınsallahh bnce sende sabret .. bı kac gun sonra tekrarla hangı marka test bu cnm bnmkı mıratechtı ıkıncı yaptıgımda aynıydıı ... senın gebelık markan nee ??su buharlasma cızgısı denılenn seyden kork bnce bı defasnda cıktı boyle kanda negatıftıı ayy bılmıorumm ..insallah bebıslerımzz bızımledırr :14::14::14:

Tatlim merhabalar hosgeldin aramiza..
Adetin bittikten (yikandiktan) sonra 7 gun sayiyorsun ve 7. Gun sogan kurune basliyorsun gunde 2 kere 1.5 bardak klorsuz suya kaynadiktan sonra bir bas sogani ( kahve rengi kabuklu ici beyaz sogan) 5 e 6 ya bolup kaynayan suya atiyosun tam 5 dk.ka kaynatip altini kapatiyosun icebilecegin sicakliga gelince sifa olsun iciyosun .
Tam 15 gun uyguluyorsun sonra birkacgun sonrada adet olucaksin zaten dier kurude birdahaki adetinde anlatirim kafan karismasin simdi :))

Ayy çok teşekkürler çok güzel aydınladdın beni allah razı olsun :28:

Cok tsk cook iyisin pinarcim ben daha adet olmadim testim negatif progestan sokturucu icmedim acayip basdonmesi yapiyo boyle cok stres oluyrm dr istersen gel adetin 5. Gunu dedi ugrasmak istemiyrm calismayi dusunuyrm cocuk fikrinden vazgecicem dogum kontrol ilaci icmeyi dusunuyrm adetim duzelsin diye bir tane var cocugum zaten hem o kucuk daha ...ssogan kurune basladim daha once bana etki etmemisti bilmiyrm ne olacak halimmm:18:

Senin kafan karismis sanirim yosunum zamana birak zaman herseyi istedigi gibi yonlendirsin ve izin ver buna olurmu sende geriden izle kendini bak gorceksin hersey anda daha guzel olucak anı yasa ;)

ahh canım senı o kadar ıyı anlıyorum kı snınle aynı durumdayım..bnm de ıkı gun once bole cıktı bı dahada yapmadımm kendımı kaptrmıyım dıye bıraz daha bekleyıp 3 4 gune kadar tekrarlıcam ınsallahh bnce sende sabret .. bı kac gun sonra tekrarla hangı marka test bu cnm bnmkı mıratechtı ıkıncı yaptıgımda aynıydıı ... senın gebelık markan nee ??su buharlasma cızgısı denılenn seyden kork bnce bı defasnda cıktı boyle kanda negatıftıı ayy bılmıorumm ..insallah bebıslerımzz bızımledırr :14::14::14:

aynen oyle canımda benım umudum bıttı ya canım cunku ertesı sabah yaptım bırsey cıkmadı gi-ay dıye bır markydı Rabbim hayırlısını versın beklemekten baska caremız yok:44:

Senin kafan karismis sanirim yosunum zamana birak zaman herseyi istedigi gibi yonlendirsin ve izin ver buna olurmu sende geriden izle kendini bak gorceksin hersey anda daha guzel olucak anı yasa ;)
Yok canim vazgectim cok stresli oluyrm birde ilk cocugumda hemen oldu ikinciyi pek istememistim bazi durumlardan dolayi.. senin face adresin ne?

aynen oyle canımda benım umudum bıttı ya canım cunku ertesı sabah yaptım bırsey cıkmadı gi-ay dıye bır markydı Rabbim hayırlısını versın beklemekten baska caremız yok:44:
Canim adetin ne kadar gecikti kan tahlili yaptirirsan en azindan kafan rahatlar adet duzensizligin varmiydi?

Yok canim vazgectim cok stresli oluyrm birde ilk cocugumda hemen oldu ikinciyi pek istememistim bazi durumlardan dolayi.. senin face adresin ne?

Yosunum sen facede ekli deilmiydin :)) ayy burdan uyeligi olan olmayan okadar kadinla tanistimki faceden birinin adi da yosun :)) hatta bn onla sen sandimda baya sohbet ettim hahahhh onunda kizi varmis :)) hahah ay kadina ayip oldu :)))) bnim face adresim pınar kavak coşkun :)

Yosunum sen facede ekli deilmiydin :)) ayy burdan uyeligi olan olmayan okadar kadinla tanistimki faceden birinin adi da yosun :)) hatta bn onla sen sandimda baya sohbet ettim hahahhh onunda kizi varmis :)) hahah ay kadina ayip oldu :)))) bnim face adresim pınar kavak coşkun :)
:1::1::1:kisss alemsin pinar ne bileceksin tesadufe bak ama benim gercek ismim yosun degil ki:50:neyse ekledim seni haberin olsun canim

Merhaba kizlar ben bugün basladim soğan kurune her gün ayni saatte yapmak şart mi. Günde iki kere ama farklı saatlerde olabilir mi acaba. Herkese musmutlu hamilelikleri dilerim:-)

Back
X