Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Merhaba kizlar ben bugün basladim soğan kurune her gün ayni saatte yapmak şart mi. Günde iki kere ama farklı saatlerde olabilir mi acaba. Herkese musmutlu hamilelikleri dilerim:-)

hoşgeldin canım şifa olsun soğan kürü inş.canım aç karnına içte farketmez aynı saatlerde olduğu

hoşgeldin canım şifa olsun soğan kürü inş.canım aç karnına içte farketmez aynı saatlerde olduğu

Slm buseikiz ,nasılsın, dün o kadar kötü bir ağrı yaşadımki anlatamam.hçiç böyle olmamıştı,ağrıdan ağladım .mecbuten bugün dr gittim,sadece bir yumurtam çatlamış,diğer 4 taneside dahafa büyümüş,iyi bişey değilmiş,dr ilişkiyi yasakladı,bol bol su iç,et,yumurta,süt tüket karın genişliğini hergün ölç dedi.anlamadım hiçbirşey.

Slm buseikiz ,nasılsın, dün o kadar kötü bir ağrı yaşadımki anlatamam.hçiç böyle olmamıştı,ağrıdan ağladım .mecbuten bugün dr gittim,sadece bir yumurtam çatlamış,diğer 4 taneside dahafa büyümüş,iyi bişey değilmiş,dr ilişkiyi yasakladı,bol bol su iç,et,yumurta,süt tüket karın genişliğini hergün ölç dedi.anlamadım hiçbirşey.
canım soğan kürtünden dolayı mı öyle oldu?

çok geçmiş olsun canım neden öle dedi ki bide ne anlama geliyo çok şaşırdım.başka doktorada gitsene canım bakalım o ne dicek.bide sen hiç troidlerine baktırdın mı eğer gidersen bide ona baktır kan tahlili yaptır.ben bi araştırıyım senin durumunu belki bişeyler bulurum aylında pınar bilir belki görürse yazar bişeyler

çok geçmiş olsun canım neden öle dedi ki bide ne anlama geliyo çok şaşırdım.başka doktorada gitsene canım bakalım o ne dicek.bide sen hiç troidlerine baktırdın mı eğer gidersen bide ona baktır kan tahlili yaptır.ben bi araştırıyım senin durumunu belki bişeyler bulurum aylında pınar bilir belki görürse yazar bişeyler

Saol canım,bende zaten haşimato troidi var ama o şuanda dengede.çatlamsz ise kist mi olur acaba umarım köyü şeyler olmaz

Saol canım,bende zaten haşimato troidi var ama o şuanda dengede.çatlamsz ise kist mi olur acaba umarım köyü şeyler olmaz

evt çatlamazsa kiste dönüşüyorda neden ilişki vermedi neden karnını ölçtürüyo yediklerine dikkat ettiriyor

evt çatlamazsa kiste dönüşüyorda neden ilişki vermedi neden karnını ölçtürüyo yediklerine dikkat ettiriyor

Bende onu anlamadım,bir tanesi çatlamış,eger o döllendiyse diyemi acaba ne yemem gerektiğini söylüyor.bişey sorcam ben zaten pco luyum,bu olaşma ihtimali olan kistlerde onlar gibi zarar sız mı olur.bilgin varmi canım

Simaliiimmm bitanem yoksun hic nerdesin neler yapiosun arada ses verde ozlem giderelim canimcim

Pinarcim hastamiz var bu aralar sadece bakip cikiyorum.hic bsy yapmiyorum bebekle ilgili,baska uzuntulerimiz oldugu icin dusuncesi bile kalmadi diyebilirim herseyin basi saglik.Allah hayirli zamanda nasip eder insallah.Cok opurum canim gorusuruz.

Bende onu anlamadım,bir tanesi çatlamış,eger o döllendiyse diyemi acaba ne yemem gerektiğini söylüyor.bişey sorcam ben zaten pco luyum,bu olaşma ihtimali olan kistlerde onlar gibi zarar sız mı olur.bilgin varmi canım

yani öle olması gerekiyo ama söylediği şeyler çok değişik sen kan tahlili yaptırdın mı belki hamilesindir

Pinarcim hastamiz var bu aralar sadece bakip cikiyorum.hic bsy yapmiyorum bebekle ilgili,baska uzuntulerimiz oldugu icin dusuncesi bile kalmadi diyebilirim herseyin basi saglik.Allah hayirli zamanda nasip eder insallah.Cok opurum canim gorusuruz.

Allah acil sifalar versin hastaniza cok gecmis olsun simalim ..
Rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin kusum kndine dikkat et bnde cok opuyorum dualarim ve guzel dileklerim seninle..

HTML:
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım Almanya'da yaşıyorum ikibucuk yıllık bir evliliğim var  evliliğimin ilk yılı myom amaliyatı oldugum için doktorlar 6 ay cocuğun olmaz demişti ikinci yılı ise eşim mecburiyetten Türkiye'ye gitmek zorunda kaldı 8 ay ayrı kaldık çok şükür şimdi 4 aydır beraberiz hani bu kopukluklar yüzünden hamile kalamadıgımı sanıyordum ta ki  gecen ay bebek merkezine gidene denk sonuclarda esimin sperm sayısı az çıktı benım ise amaliyattan sonra yumurtalıklarımın yukarı doğru kaydığı için spermlerin ulaşamadığı söyledi doktor ve aşılama yapılmasın gerektiğini söylendi bir aşılama yaptırdık ama almanların tatil gününe denk geldigi için yumurtlama tarihim üç dört gün önce yapıldı sonuc ise olumsuz...... Şimdi tekrar aşılama yapmak istemiyorum yanı olumsuz sonuçtan korkuyorum. Bu ay soğan kürü ne başladım inşallah faydası olur....  Ama şundan eminimkiii Rabbim istedikten sonra olur teyzemin gelininin tam 15 yıl olmadı doğuştan Rahmi'nin yarısı yoktu Türkiye'de gitmedikleri yer kalmadı 5 tüp bebek denemesı aşılama ve diğer yöntemler olmadı olmadığı birgün Allah tarafından kednılıgınden hamile kaldı sımdı dünya tatlısı bir kızı var......:3::3:

Canim ne guzel bir duygudur o bilirimm rabbim herkese o sesi duyursun o ak sutu verecegi evlat nasip etsin ..
Pinarrrr ya ben onun o cicis elbiselerine bayildim ve teyzesi olarak ona cook guzel cicis aldim ama suslu bi kiz olcak biliyorum ;)) tipki bnm gibi :))) kurban olsunlar onaaa :)
Dikkat et once bebise sonra kndine :))
Faceden devam ederiz opuyorum seni allaha emanet olun kuzumla ..

Amin Pınarımm Allah razı olsn inşallah o günleri görürüm Rabbîm herkese de nasip etsin bu duyguyu inş.. bkalımm kız mı erkek mi belli olur bi dahaki ay.. ben de kız olcak gbi hissediyorumm ama önce sağlıklı olsun erkek de olsa kız da olsa çookk sevicemm. hehe teyzesi ne almış bkalımm ne zahmet ettin yaa aşk olsun canımm:) bu arada bu aralar bulantım iyice arttı zırt pırt kusuyorum bişey yiyemiyorum napıcam bîlmiyorum böyle :'(

Amin Pınarımm Allah razı olsn inşallah o günleri görürüm Rabbîm herkese de nasip etsin bu duyguyu inş.. bkalımm kız mı erkek mi belli olur bi dahaki ay.. ben de kız olcak gbi hissediyorumm ama önce sağlıklı olsun erkek de olsa kız da olsa çookk sevicemm. hehe teyzesi ne almış bkalımm ne zahmet ettin yaa aşk olsun canımm:) bu arada bu aralar bulantım iyice arttı zırt pırt kusuyorum bişey yiyemiyorum napıcam bîlmiyorum böyle :'(

Teyzesi kurban olur onaaaa yerim onu beeen
Cicis aldim yigenime alla alla onla bnm aram soylemem yolladigmda gorursun ;)
Az kaldi kuzum 2 hafta daha dayan 2 hafta sonra daha iyi olucaksin merak etme
Peki dr.ilac vermedimi migde bulntilarina kuzum?
Bol limonlu salata yesen ??? Bastirir belki :(
Bu arada bn 4 gun once adet oldum zaten 26 gune dusmustu bikac zamndir simdi 21-22 gun oldu :(( bide bundan 1 hafta 10 gun once pembe kanama geldi 1 gun kadar surdu leke gibi daha ziyade
Bugunde atesim vardi sabah simdide koyu kahverengi kan geldi sali dr.a gitcem :((
Bu arada anneler gunun kutlu olsun kuzum ;)

Back
X