Arkadasın adına cok sevındım cnm. ama ben sanırım adet olacağım bugun. cok hafıf bır pembe akıntı gelmiş . arkası gelır dıye düşünüyorum .
arkadaşım dün düşük yaptı dış gebelikmiş canım hayırlısı artık.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadasın adına cok sevındım cnm. ama ben sanırım adet olacağım bugun. cok hafıf bır pembe akıntı gelmiş . arkası gelır dıye düşünüyorum .
H.geldin sifa olsun Ne zamandir istiyrsun..
kızlar ben adetin 7. günü içmeye başladım ama bitmedi adetim bi türlü. 14 gün sürdü soğanın etkisi mi acaba size oldu mu böyle bir şey...
canım saraçoğlu hayıt tohumunu menopoza gireceklere ve girenlere öneriyor...senin soğan kürü ya da civan perçemi kullanman lazım yani hayıt tohomu senin amacına uygun değil![]()
bende dun sabah basladim sogan kurune insallah faydasi olur tadini kotu saniyodum ama koklamadan icerseniz hic sikinti yok gerckten
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hosgeldin aramizakimler varrrrrrrrr
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum topik ne? soğan kürü faydalı mı benim geri sayım başladı heyecanla bekliyorum bu ay olmazsa soğan kürü deneyeceğim nasıl sizce
Hosgeldin aramiza
Ben 2 yillik evliyim gecen sene ilk aydan hamile kaldim ama dusuk yaptim.korunmam gerekti sonra biraktim 2_3 ay denedik olmadi sonradan troidim cikti cok yusekmis ondan olmuyomus simdi dustu bu ay calismalara baslicaz kismetse.se nekadarlik evlisin ne zamadir istiyosun canimhosbuduk saol sen ne kadarlık evlisin ne kadardır düsünüyosun daha doğrusu cocukmu istiosun sende
Hemsom sanada slmlar hadi ya demek hayit yaramadibende yeni kullaniyrm canim..dra gitsem bu defa klomene baslatacak ama nedense ben ugrasmak istemiyrm sen bencede rahat oldugun zaman hemen dra git bu pko oldurmuyo surunduruyo kayserideysen İstersen benim dru onerebilirim ii bir insandir seni de aydinlatir..
bende soğan kürüne bugün basladım bakalım hayırlısıııı![]()
İns ins bebisin gelir gerek kalmaz ama bence soga kuru ise yariyor bende pko vardi gecti
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum topik ne? soğan kürü faydalı mı benim geri sayım başladı heyecanla bekliyorum bu ay olmazsa soğan kürü deneyeceğim nasıl sizce
Ben 2 yillik evliyim gecen sene ilk aydan hamile kaldim ama dusuk yaptim.korunmam gerekti sonra biraktim 2_3 ay denedik olmadi sonradan troidim cikti cok yusekmis ondan olmuyomus simdi dustu bu ay calismalara baslicaz kismetse.se nekadarlik evlisin ne zamadir istiyosun canim