Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Malesef canim degilmis..hastalandim bugun ;(( Yine hayel kirikligi her ay beklemekten umut etmekten yoruldum, bu ay sondu benim sansim dokturun dedigini yapacagiz gelecek ay baskasinin yumurta donoru olacak.. :( cokkk dua ettim olmadi bu ay ..esim istiyor onu .. Bende Kabul ettim. Ama dusunmuyorum kendime duymuyorum duymakta istemiyorum konusmakta bunu Cunku ozaman agir geliyo.. Boyle iste bu seferede bununla sinavdan geciyoruz ama Sinavi kaybettim .. Bunu yapacagim icin :(esim icin Kabul ettim.. Doktur yuzde 90 benim olmayacagini soyledigini halde bekledim... Olmadi olmadi yine :KK43:

Hemen pes etme canım. Sorunun sadece yumurta kalitesizliği ise incir kürünü uygula. Ve yumurtlama zamanında doktora git yumurtalarına baksın kaliteli yumurta görsün inşallah.

slm kızlar 1 defa soğan kürü uyguladım ama düzensizdi. 4 gündür tam yapıyorum 2. günden sonra akıntım çok arttı sizdede oldumu

kızlar selam;

bende soğan kürünü yapıyorum. bugün 5. günüm akıntım cok fazla değil ama gelende renksiz jel gibi. normal mi acaba,etki ediyormu ??

Malesef canim degilmis..hastalandim bugun ;(( Yine hayel kirikligi her ay beklemekten umut etmekten yoruldum, bu ay sondu benim sansim dokturun dedigini yapacagiz gelecek ay baskasinin yumurta donoru olacak.. :KK43: cokkk dua ettim olmadi bu ay ..esim istiyor onu .. Bende Kabul ettim. Ama dusunmuyorum kendime duymuyorum duymakta istemiyorum konusmakta bunu Cunku ozaman agir geliyo.. Boyle iste bu seferede bununla sinavdan geciyoruz ama Sinavi kaybettim .. Bunu yapacagim icin :KK43:esim icin Kabul ettim.. Doktur yuzde 90 benim olmayacagini soyledigini halde bekledim... Olmadi olmadi yine :KK43:
canım neden tüp bebek denemiyorsun tüp bebek için tedavilere başla Allah büyük canım tüp bebek tutma olasılığı yüksek..neden doktorun hemen donoru öneriyorki önce biz elimizden geleni yapalım canım..herşeye ramen yine olmuyorsa düşünebilirsin..bende erken yumurta rezervim var bazen hiç yumurtm görünmüyor bzen yumurtam oluyor herşeye ramen 3 kere tüp bebek yaptırdım canım dölenme oldu kısmetim değilmiş tutmadılar..canım donorlede olucak diye bişey yok..rabim sana yazdıysa inş kendi kanından canından evlat yazsın inş canım..

Kızlar merhaba, küre başlayalı 3 gün oldu bugün. Pcoluyum bende, son adetim 6 ağustosta oldu ama leke leke oldu saraçoğlunun sitesinde de adete 15 gün kala kürü yapın yazıyordu. 1 saattir kasıklarımda acaip bi sancı var neden olabilir bir de kürden hemen hamile kalan arkadaşlar varmı ek olarak neler yaptınız yardımcı olursanız çok sevinir duacınız olurum..

Kızlar merhaba, küre başlayalı 3 gün oldu bugün. Pcoluyum bende, son adetim 6 ağustosta oldu ama leke leke oldu saraçoğlunun sitesinde de adete 15 gün kala kürü yapın yazıyordu. 1 saattir kasıklarımda acaip bi sancı var neden olabilir bir de kürden hemen hamile kalan arkadaşlar varmı ek olarak neler yaptınız yardımcı olursanız çok sevinir duacınız olurum..
canım bu ay bende yaptım yarın bitiyor bakalım hayırlısı artık :) eşim de 1 aydır keçi boynuzu içiyor ve bol bol dua ediyoruz :)

Benim soğan kürümde 7. Günüm bitti ama sivilcelendi yüzüm neden acaba

normalde sivilce problemin var mıydı.? Soğan vücuttaki iltihabı attığı için deri altındaki iltihap dışa vuruyor. Benim öyle oldu. İnşallah hem sivilcelerimden kurtulacağım hem de bebeğim olacak Allah'ın izniyle. Benim de tam 7 gün olmuş bugün. Fakat ben sabah suyu içtikten sonra istifra ettim. Yarın sabah nasıl içeceğim bilmiyorum.

slm kızlar
bende pko luyum ve soğan kürüne başladım bugün 5. günüm ama akıntı falan oluşmadı..acaba bende etkili olmuyor mu soğan kürü?

canım bu ay bende yaptım yarın bitiyor bakalım hayırlısı artık :) eşim de 1 aydır keçi boynuzu içiyor ve bol bol dua ediyoruz :)
canım dünden gelen o ağır sancının sebebi belli oldu adet gibi kanamam oluyo ama küre devam ediyorum napmalıyım bilemedim kafam allak bullak oldu :eek:

Kizlar yardim lutfen.pazartesi gunu kanda hamilelik varmi diye baktirdim negatif cikti.ana sali gunu peceteye cok az 2kere kana benzer bisey geldi carsambada bugun bisey yok.sizce yerlesme kanamasi olabilir mi kanda cikmayabilirmi

canım dünden gelen o ağır sancının sebebi belli oldu adet gibi kanamam oluyo ama küre devam ediyorum napmalıyım bilemedim kafam allak bullak oldu :eek:
canım ben adetimin 7. günü başlamıştım 22. günüde bitti adet tarihime daha 7 gün var sen farklı tarihlerde başlamışsın ama bi zararı olur mu bilemedim bende :(

canım ben adetimin 7. günü başlamıştım 22. günüde bitti adet tarihime daha 7 gün var sen farklı tarihlerde başlamışsın ama bi zararı olur mu bilemedim bende :KK43:
canım bugün okudum baya araştırdım saraçoğlunu dinledim benim adetlerim son 4 aydır evlediğimden beri saçmaladı onun için herhangi bi gün başladım şimdi regl halindeyim ve bıraktım. şimdiki reglimden sonra başlıcam 15 güne tamamlıcam bakalım artık kurban olduğum allah ne derse o olacak..

Kızlar allah rızası için bişey diyin ya bugün hala reglim devam ediyo sabahtan beri okumadığım yer kalmadı bi yerde bırak bi yerde devam et yazıyo napayım bilemedim yardım edin lütfen :KK61:

sogan kuru hamilelikde faydasi varmi bilmem ama benim yillardir rahimde kistim var ve her ay agrisi dayanilmazdi 10 gundur ara vererek bir ogun iciyorum ve agridan eser kalmadi daha once kullanmadigim ilac kalmamisdi cok sukir

Back
X