Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

benim de adetlerim düzenli, kist yok, hormonlar normal ama bebeğim olmadı 1 senedir. kızlar soğan kürü hiçbir sorunu olmayan bayanlara da fayda sağlıyor mu ki? adetimin 5. günündeyim. bu ay kullansam mı ne dersiniz?
benimde adet düzensizliği haricinde hiç birşey çıkmadı herşey nolmal bende kullanıyorum inş hamile kalırız bence dene derim ben adetimin bitiminden 1 hafta sonra başladım

benimde adet düzensizliği haricinde hiç birşey çıkmadı herşey nolmal bende kullanıyorum inş hamile kalırız bence dene derim ben adetimin bitiminden 1 hafta sonra başladım
benim midemde gastrit var. eğer mideme dokunmazsa içicem. az önce kaynattım ilk defa. soğumasını bekliyorum.

bendede war gastrit hemde baya ilerlemişti son zaman lar 4,günüm bugün ama ALLAHA şükü bişi olmadı daha bende şimdi yapıcam
Rabbim artık nasip eder hayırlısıyla inşallah. 1 senedir her ay yeni ümitlerle başlayıp hayalkırıklığıyla son buluyor... bu ay soğan kürü vesilesiyle bebeğimize kavuşuruz umarım.

Rabbim artık nasip eder hayırlısıyla inşallah. 1 senedir her ay yeni ümitlerle başlayıp hayalkırıklığıyla son buluyor... bu ay soğan kürü vesilesiyle bebeğimize kavuşuruz umarım.
inş canım bende 2 seneden beri uğraşıyorum ama tabi herşey ALLAHtan inşş hepimize bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip eder bende yaptım soğumasını bekliyorum

ben adet bittikten sonra 7.günü başladım faydası olur inş canım sende ve hepimiz bebeişlerimize kavuşuruz hayırlı haberler bekliyoruz haberdar edersin gelişmelerden

İnternette baktım çoğu adet biriminin 7. Günü başlamış bende bekleyemedim hemen başladım :) haberleşelim sonuçları bakalım ne olcak :)

ben 3 aylik evliyim 2 ay once doktora gittim hamile kalirsin ama zor olur uzun surer demisti iki tarafli polistik over ve rahim tersligi vardi bu ay 7 gun sogan suyu yaptim gecen hafta idrar yollari enfekaiyonundan acile gittim ve hamileymisim 4 haftalik hiic umudunuzu yitirmeyin kizlar rabbim ol desin yeter ki

ben 3 aylik evliyim 2 ay once doktora gittim hamile kalirsin ama zor olur uzun surer demisti iki tarafli polistik over ve rahim tersligi vardi bu ay 7 gun sogan suyu yaptim gecen hafta idrar yollari enfekaiyonundan acile gittim ve hamileymisim 4 haftalik hiic umudunuzu yitirmeyin kizlar rabbim ol desin yeter ki
ay canım çok sevindim senin adına inş sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın allahım bizede nasip eder

pkoluyum. 18 ağustos adet oldum, 27 ağustos küre başladım, 10 eylül kür bitti, 15 eylül beta hcg 138.0 , hamileyim :KK46::oops:

henüz çok yeni olduğundan kese gözükmedi doktorum 15 gün sonra tekrar gel dedi. şimdi beklemedeyim :KK51:

Ya Rabbim ne kadar güzel bi duygu benimde yarin son günüm ayni duyguyu banada bebk bekleywn herkese nasip etsinnn.hayrli olsun kucaginada almayi nasip etsin rabbim

Ya Rabbim ne kadar güzel bi duygu benimde yarin son günüm ayni duyguyu banada bebk bekleywn herkese nasip etsinnn.hayrli olsun kucaginada almayi nasip etsin rabbim

amin canım Allah razı olsun. En kısa zamanda sizlere de nasip etsin inş.
İki yıldır bekliyordum. :KK51:

Back
X