Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

sğan kürünü sadce 1 ay uyguladım.normalde adetlerim 33 günde bir di ama 2 aydır 28 günde bir oluyorum.o yüzden bu ay yeniden soğan kürü yapacam.işe yaradığını gördüm tekrar yapacm
a

inşallah canım ben dün yine başladım.2 ay düzenli yapıp diğer kürlere geçecem
peki ıkıncı ay nasıl yaptın yanı hangı gunde basladın benımde bırıncı bıttı okuduysan adet olmayı beklıyorum bıtelı 2 gun oldu kur ıkı hafta kadar adet olmayı beklıcem olmassa ılac yazdırcam ama sen oyle deyınce umıt oldu bana ınsaalah bende olurum

iyi akşamlar kızlar bugün adetimin 2günü ben incir kütüne başladım incir kürü adetin 1günü başlanıyormuş soğanı 13 gün yapmış olacağım diğer 2gün bol soğanlı salata yemeyi düşünüyorum inş. işe yarar

Canim bi ay yapip diger ay adete son 10 gun kala yine yaptiysan bir 6 ay yapma.rahmi inceltiyormus fazlasi.
hayır inceltiyor derken bizzat azından çıkan kelimeleri yazıyorum ibrahim saraçoğlu hoca dıyor kı : - rahim duvarınız inceyse kalınlastırır bu nimet o kalın olan rahimi normal seviyeye indiriyor mubarek inceltmiyor onu anladınız mı normale getiriyor diyor canım linkini verdim izleyebilirsin ;)

hayır inceltiyor derken bizzat azından çıkan kelimeleri yazıyorum ibrahim saraçoğlu hoca dıyor kı : - rahim duvarınız inceyse kalınlastırır bu nimet o kalın olan rahimi normal seviyeye indiriyor mubarek inceltmiyor onu anladınız mı normale getiriyor diyor canım linkini verdim izleyebilirsin :KK66:

Canim hicbir kur ard arda yapilmaz tabi sen bilirsin.ki bunu da soyleyen saracoglu.kendisi de oyle yapjyormus gecen diyanet tv de soyledi.

Canim hicbir kur ard arda yapilmaz tabi sen bilirsin.ki bunu da soyleyen saracoglu.kendisi de oyle yapjyormus gecen diyanet tv de soyledi.
Ya kafam karisti simdi sogan kurunu obur ay duzensizseniz tekrar deneyin diyor bende oyle yapmayi planliyorum 2.ciyi ama ben adet olamiyorum aslan pencesine baslamayi dusnuyorum bu hafta prilaktinim yukseliyor adete yakin cunku adet bitiminde dusuyor diktorda bu yuzden ilac yazamior surekli yuksek olmadigi icin bende aslan pencesini deniyim diorum

Ya kafam karisti simdi sogan kurunu obur ay duzensizseniz tekrar deneyin diyor bende oyle yapmayi planliyorum 2.ciyi ama ben adet olamiyorum aslan pencesine baslamayi dusnuyorum bu hafta prilaktinim yukseliyor adete yakin cunku adet bitiminde dusuyor diktorda bu yuzden ilac yazamior surekli yuksek olmadigi icin bende aslan pencesini deniyim diorum
1 ay yapip diger ay yapmadiysan 2.yi adetine 10 ghn kala 10 gun boyunca yapabilirsin ben oyle duymustum saracoglundan.ama sonra bir 6 ay yapma.yalniz bu surecte farkli kurler yapilabiljr.

1 ay yapip diger ay yapmadiysan 2.yi adetine 10 ghn kala 10 gun boyunca yapabilirsin ben oyle duymustum saracoglundan.ama sonra bir 6 ay yapma.yalniz bu surecte farkli kurler yapilabiljr.
Teşekkürler canim allah razi olsun oyle deniyim o zaman ;)

Kimse yokmu yattınınızmı kızlar valla ben başımı yastığa koyduğumda hep aklımda bidaha bebişim olcakmı var çok bunalıma girdim çıkaramıyorum aklımdan bi türlü :(

Kimse yokmu yattınınızmı kızlar valla ben başımı yastığa koyduğumda hep aklımda bidaha bebişim olcakmı var çok bunalıma girdim çıkaramıyorum aklımdan bi türlü :KK43:
Uzulme umudunu yitirme sitres onemli at o olmicak kelimesini sozlugunden ama sureklide acaba dun aksam hamile kaldimmi sitresibi unut rahman ve rahim olan allahimiz var bizim her zorlugun arkadinda rahmeti bol olan rabbimizin mukafati var sen sadece sabret bu gunlerde gececek bu izdirap bitecek sogan cucklerimiz gelecek

Uzulme umudunu yitirme sitres onemli at o olmicak kelimesini sozlugunden ama sureklide acaba dun aksam hamile kaldimmi sitresibi unut rahman ve rahim olan allahimiz var bizim her zorlugun arkadinda rahmeti bol olan rabbimizin mukafati var sen sadece sabret bu gunlerde gececek bu izdirap bitecek sogan cucklerimiz gelecek

senin varmı bebişin canım

İnşallah canım rabbime inancım sonsuz benim bi kızım var ama ilk evliliğimden 7 yaşında ikinci evliliği 4 yıl oldu ama hiç hamile kalmadım çok istiyorum hem kendim için hem eşim için bi bebeğimiz olsa evliliğim dahada güzel olcak diye düşünüyorum .. Senin varmı çocuğun

Back
X