Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Yok canim daha olmadi benim sutum cikiyor prolaktin bi oyle bi boyle dengesiz adet suzenim bozuk yumurtaliklatimda tembellik var birde miyomlar var bakalim ne zaman çalışacak

Hayırlısı gülüm bendede kist vardı 3 ay tedavi gördüm geçti klomen kullandım bi kutu 2 aydr regli olamıyorum tamam oldu bebiş dedim iki kez kan verdim sonuç negatif moralim bozuldu bugün soğan kürüne başladım bakalım ne zaman regli olcam pazartesi gidcem doktorada yine kistmi oluştu bilmiyorum offf

Benim gorumcem de kullandi 5. Ayda kaldi bana da bermisti ilk doktorum prolaktin yuksek olunca biraktirdi 1 ay kullanmistim sonra doktor degistirdim tasindim o sehirden bu seferki doktor da 1 sene daha normal dene dedi bakalim nolcak ama ilk doktorum demisti ki 5 veya 6. Ay kesin kalirsin hapla demisti bakalim 5 ay sonra gidicem olmaszsa bende klomen baslicam

Benim gorumcem de kullandi 5. Ayda kaldi bana da bermisti ilk doktorum prolaktin yuksek olunca biraktirdi 1 ay kullanmistim sonra doktor degistirdim tasindim o sehirden bu seferki doktor da 1 sene daha normal dene dedi bakalim nolcak ama ilk doktorum demisti ki 5 veya 6. Ay kesin kalirsin hapla demisti bakalim 5 ay sonra gidicem olmaszsa bende klomen baslicam
aslında klomenle hamile kalan çok ya iy bi doktora denk gelmiyorumki özele gidiyorum güya kontrole bile çağırmıyo telefonla aradım klomen kullandıktan sonra günüm geçti diye kesin gebelik oluşmuştur dedi gel bile demedi iki kez tahlil yaptık kanda yok ee ne yapim ben şimdi aynı doktora bi kez daha gidcem bakalım ne diycek ultrasona bi girsem o önemli çünkü klomen kist yapıyomuş yan etkisi

aslında klomenle hamile kalan çok ya iy bi doktora denk gelmiyorumki özele gidiyorum güya kontrole bile çağırmıyo telefonla aradım klomen kullandıktan sonra günüm geçti diye kesin gebelik oluşmuştur dedi gel bile demedi iki kez tahlil yaptık kanda yok ee ne yapim ben şimdi aynı doktora bi kez daha gidcem bakalım ne diycek ultrasona bi girsem o önemli çünkü klomen kist yapıyomuş yan etkisi
Bana veren doktorda cagirmamisti ama her ay kontrile cagirnasi ve catlatma ignesi sartmis canim eger catlatma ignesi vurulmazsa kist olusuyormus bence bi doktora daha gorun tek doktora guvenilemiyor. Kuzenim 5 aylik bebegini aliyorlardi dis gebelik acil ameliyat dediler yarina ameliyat gunu veriyor sonra baska doktora gittiler dis gebelik degilmis az kalsin aliyolardi sapasaglam bebegi suan 2 yasinda masallah cok da saglikli iste tek doktora guven olmuyor ama ben de doktor doktor biktim dolasmaktan bi umit iste ama tek doktora gitme bence

Bana veren doktorda cagirmamisti ama her ay kontrile cagirnasi ve catlatma ignesi sartmis canim eger catlatma ignesi vurulmazsa kist olusuyormus bence bi doktora daha gorun tek doktora guvenilemiyor. Kuzenim 5 aylik bebegini aliyorlardi dis gebelik acil ameliyat dediler yarina ameliyat gunu veriyor sonra baska doktora gittiler dis gebelik degilmis az kalsin aliyolardi sapasaglam bebegi suan 2 yasinda masallah cok da saglikli iste tek doktora guven olmuyor ama ben de doktor doktor biktim dolasmaktan bi umit iste ama tek doktora gitme bence
canım vallaha ben uzun süreli tedavi hiç görmedim regli olamıyorum diye gitmiştim kist çıktı orgametril diye bi ilaç kullandım geçti klomen verdi adetin 5 günü başla dedi ama kontrole çağırmadı içtim 2 aydır adet olamıyorum bebek var sandım yok kist oluştu diye korkuyorum eğer varsa baştan tedavi bıkıyo insan ya:KK47:

Herkese iyi geceler. .
Bu ay ilk defa soğan kürü yapıyorum.
Adetin 7.günü başladım.
Dört gün oldu yapalı. Ve iki gündür kasıklarımda çok ağrı var. Bu iyi birşey mi yoksa küre devam etmemelimiyim bilemiyorum. Bilgisi olan var mı kızlar?

Herkese iyi geceler. .
Adetin 7.günü başladım.
Dört gün oldu yapalı. Ve iki gündür kasıklarımda çok ağrı var. Bu iyi birşey mi yoksa küre devam etmemelimiyim bilemiyorum. Bilgisi olan var mı kızlar?
Ağrı olmasi normal benimde dün bitti kür. . Hala ağrı oluyor ara ara bir problem yok yani bence devam et

Herkese iyi geceler. .
Adetin 7.günü başladım.
benimde üç gün oldu başlayalı içimde deprem oluyo sanki pıt pıt atıyo karnım sık idrara çıkıyom hafif ağrımda var ara ara ama regli olmadım daha günde bikez içiyom 2 aydır regli olamıyorum onun için kullanıyorum hiç akıntı falan olmadı bende zaten oldum olası hiç bilmem akıntı falan bazen okuyomda şaşırıyom nasıl oluyo akıntı diye iltihabımda yok doktor çok temiz rahmin var diyo 4 yıldr bebiş bekliyoz hayırlısı bakalım

selamun aleykumm arkadaşlar hayırlı mutlu sabahlar... soğan kürüne başladım çarşamba günü... fakat içer içmez adet sancısı gibi karnımda agrı oluyo... artı bunun yanı sıra sık idrara çıkıyorum. (ki ARtk gına geldi çıkmaktan ) fakat bi önceki gece ve bu gece hiç olmazdı bende utanıyorumda... :( gece uyurken yapıyorum.. yataga ilkinde önemsememiştim ama bugun de aynısı olunca moralim bozulmaya başladı.. sizce neden böyle bi durum içerisindeyim bilgisi olan bişi desin lütfen.. bırakmalımıyım.. ki.. off off off

peki ıkıncı ay nasıl yaptın yanı hangı gunde basladın benımde bırıncı bıttı okuduysan adet olmayı beklıyorum bıtelı 2 gun oldu kur ıkı hafta kadar adet olmayı beklıcem olmassa ılac yazdırcam ama sen oyle deyınce umıt oldu bana ınsaalah bende olurum
sadece 1 ay yaptım sonra araya tatil girdi kaldı.o yüzden baştan başlayıp yapcam 2 ay.
adet bittikten 7 gün sonra başladım.diğerinide adete 10 gün kala yapcam bakalım.

Canim bi ay yapip diger ay adete son 10 gun kala yine yaptiysan bir 6 ay yapma.rahmi inceltiyormus fazlasi.
sadece 1 ay yaptım sonra araya tatil girdi kaldı.o yüzden baştan başlayıp yapcam 2 ay.
adet bittikten 7 gün sonra başladım.diğerinide adete 10 gün kala yapcam bakalım.

slm kızlar.dün annemle konuştum.halamın çocuğu olmamış ziyarete gitmiş olmuş.kuzeniminde olmamış oda gitiş zamanında onunda olmuş.bunlar yıllar önce tabi annem sende git dedi.diyarbakırda zülfü peygamber makamı varmış oraya git deedi.ama inanarak gitmek gerekiyomuş.bu kürler sonuç vermese orayada gidecem.

selamun aleykumm arkadaşlar hayırlı mutlu sabahlar... soğan kürüne başladım çarşamba günü... fakat içer içmez adet sancısı gibi karnımda agrı oluyo... artı bunun yanı sıra sık idrara çıkıyorum. (ki ARtk gına geldi çıkmaktan ) fakat bi önceki gece ve bu gece hiç olmazdı bende utanıyorumda... :KK43: gece uyurken yapıyorum.. yataga ilkinde önemsememiştim ama bugun de aynısı olunca moralim bozulmaya başladı.. sizce neden böyle bi durum içerisindeyim bilgisi olan bişi desin lütfen.. bırakmalımıyım.. ki.. off off off
ne yatağamı yapıyon ciddimisin tövbe bismillah yok ben yatağa yapmadımda wc den geri gelemiyom

ne yatağamı yapıyon ciddimisin tövbe bismillah yok ben yatağa yapmadımda wc den geri gelemiyom
vallahi ya.. iki seferdir böyle oldu çok canm sıkkın hayatımda hiç böyle bişi yaşamamıştım. wcye çok çıkıyorum.. 2 kezde böyle oldu nedendir bilen yok mu :(

selamun aleykumm arkadaşlar hayırlı mutlu sabahlar... soğan kürüne başladım çarşamba günü... fakat içer içmez adet sancısı gibi karnımda agrı oluyo... artı bunun yanı sıra sık idrara çıkıyorum. (ki ARtk gına geldi çıkmaktan ) fakat bi önceki gece ve bu gece hiç olmazdı bende utanıyorumda... :KK43: gece uyurken yapıyorum.. yataga ilkinde önemsememiştim ama bugun de aynısı olunca moralim bozulmaya başladı.. sizce neden böyle bi durum içerisindeyim bilgisi olan bişi desin lütfen.. bırakmalımıyım.. ki.. off off off
dün gece okudum ve özellikle senin için cevaplamak istedim bu yazını yada sorunu benim kür geçen hafta bitti ve aynen bende wc den çıkamayanlardan oldum bi gece zor uyandım ve zor attım kendimi wc ye velasıl sonra soğan kürünün zararları diye araştırdığımda buldum böbrekleri çalıştırıyormuş soğan sık idrara çıkmak bu yüzden belliki senin böbrekleri çok yormuş ya bırak kürü yada gündüz iç akşam içme naçizane fikrim...

Cnm nasip gidiyor
selam canim nasilsin?senin nasil gediyor...ben dun doktora geddim ve buyumeyen falikullarim buyumus nasil sevindim anlatamam bence incir kurunden oldu cunki 1 yildir tedavi aliyorum ama buyumuyordu falikullarim eyer sendede yumurtlama varsa yap derim

Back
X