Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

dün gece okudum ve özellikle senin için cevaplamak istedim bu yazını yada sorunu benim kür geçen hafta bitti ve aynen bende wc den çıkamayanlardan oldum bi gece zor uyandım ve zor attım kendimi wc ye velasıl sonra soğan kürünün zararları diye araştırdığımda buldum böbrekleri çalıştırıyormuş soğan sık idrara çıkmak bu yüzden belliki senin böbrekleri çok yormuş ya bırak kürü yada gündüz iç akşam içme naçizane fikrim...
Cok saol canm yardmci oldugun icin. Brakmalimiuim suphede kaldm. Suan braz rahatladm gbi ama yne ayni sen nasl bi sonuc elde ettn.

Cnm 21.8 di yumurtam catlatti doktor herşey çok güzel artik beklicez dedi artik bekliyoruz bakalim eğer kirmizilqr gelmezse ekim sonu doktorun cagrdi kan testine

ben hiç bi sonuç elde etmedim ama belki sen elde edersin bi çok kişi var bu kürle hamile kalan istersen tamamla
devam edicem.. inşallah bi sonuç elde ederim.. ben işe yaradığını düşünüyorum açıkçası. çünkü ağrılarım çok oluyordu ilişkide ve adet dönemimde çok şükür rahatlama oldu bende. sık idrar var oda sanırım çok kötü bi yan etki değil.. çoğu kişinin başından geçmiş. şuan biraz daha iyiym bu konuda elhamdülillah.. düzeliyorum günden güne.. inşallah sonunda mucizemiz gelir.. hepimizee.. <3:KK25::KK46::KK46::KK46:

benimde üç gün oldu başlayalı içimde deprem oluyo sanki pıt pıt atıyo karnım sık idrara çıkıyom hafif ağrımda var ara ara ama regli olmadım daha günde bikez içiyom 2 aydır regli olamıyorum onun için kullanıyorum hiç akıntı falan olmadı bende zaten oldum olası hiç bilmem akıntı falan bazen okuyomda şaşırıyom nasıl oluyo akıntı diye iltihabımda yok doktor çok temiz rahmin var diyo 4 yıldr bebiş bekliyoz hayırlısı bakalım
Rabbim hayırlısını versin inşallah. . Çok bekletmeden gelir inşallah kuzucuklarımız..

sogan kuru ıse yaramadı bu ay :( adetıme 3 gun var dun gece basım çok donuyor mıdem bulanıyordu doktora gıttık bu arada test yaptırdık ama tansıyonum düşmüş bebek değilmiş. yanı bu ay fosss

Kızlar soğan kürüm Ekim 11 de bitti. Ve normalde 2 gün once yani 16 Ekim'de hasta olmam gerekirdi ama henuz olmadım... Insallah kür ise yaratmıştır diyorum ama pekte umutlu degilim kür uyguladıktan sonra gecikme yaşayan oldumu hic aranizda ?? :KK17::oops:

Kızlar soğan kürüm Ekim 11 de bitti. Ve normalde 2 gün once yani 16 Ekim'de hasta olmam gerekirdi ama henuz olmadım... Insallah kür ise yaratmıştır diyorum ama pekte umutlu degilim kür uyguladıktan sonra gecikme yaşayan oldumu hic aranizda ?? :KK17::oops:
ben kac aydir erken oluyodum kuru uyguladiktan sonra batim 1 ekimdi ve 2 ekimde geldi
ama sen hamissindir ins ALLAH

İ
inşallah canım işe yaramıştır

Kızlar Merhaba ben yazmıştım düşük yapalı 24 gün oluyor dün pembe akintim gelmis büyük lekeler halinde.. adet oldum sandm ama olmamisim bu akıntı nedir internette yerleşme kanamasi yazıyor ama olurmuki sizce

Kızlar Merhaba ben yazmıştım düşük yapalı 24 gün oluyor dün pembe akintim gelmis büyük lekeler halinde.. adet oldum sandm ama olmamisim bu akıntı nedir internette yerleşme kanamasi yazıyor ama olurmuki sizce
bir test yapsana yani olada bilir olmayada bilir emin olmak icin test yap

Back
X