Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Benim gecikti canim 37 gun oldu bu gun gittim bebek yok prolaktinim normal yumurtam 13 mm olucak haftaya cumaya kadar olursun dedi olmazsam tarlusalla her zamanki gibi zaten duzensiz di bi faydasini gormedim acikcasi doktorum hapa başlatacak adetimin 3 gunu surekli takibe alicakmis yumurlama gunumu sapticak takvimi tutuyormus insallah bakalim kiz arkadasim dusuk yapti 5 ay once gecen ay da bi doktir yumurtaligini almisti kisten dolayi sonra diger yumurtaligini almaya kalkti tabi bu sefer 2. Bi doktora göründü arkadasim kistini tedaviyle kuculttu su an tek yumurtasiyla doktorumuzun takvimiyle tek seferde hamile kaldi bende umitlendim
Benimde 3 gun gecikti sonra hasta oldum tabi şimdi tekrar deniycem 7 gun yapacağım kürü. .. insallah ise yarar rabbim bizlere de nasip etsin anne olmayı ;) bende pko var bir sürü doktora gittim hicbisr problem yok pko disinda... pko oldugunu da gecen ay ogrendim ve soğan kürü yaptım 15 gun insaallah işe yarar

Ne olur bilgisi olan yokmu okudum da eski yazdıklarınızı çoğu insan adet başladıktan 7 gün sonra başlamış. Ben 12. Günüm biraksam mi acaba kanama başladı çokta olmasa 2 gündür geliyo
Canim ibrahim sarac oglunu bizzat dinledim eger duzensizlik yoksa adet bitiminin 2 gununden badladiyor eger eadetin duzensizse adet bitimindr basla diyor 15 gun sure icindr diyelimki 10. Gununde adet olsun adetin ilk 3. Gunene kadar devam et kes diyor sonra dadet bitince bu sefer 2. Gunu basla 15 gubluk kureyi tekrar basla diyor evelallah hamile kalirsiniz diyor sitres yok :) 2 ay denedikten sonra diger kurlere gecersin

Bende oyle cnm peki kür dışında bisi yapcak misin[/QUOTC canım benim önce bir sürü küçük myom larından ve çikolata kistimden kurtulmam gerekiyor. Bu ay ki soğan küründen sonra Dr a kontrole gidicem. Bakalım küçülme azalma var mı . Senin planların ne canım

merhaba kızlar ben aranızda yeniyim bu soğan kürünü denemek istiyorum ama malesef ben çalışıyorum ve ofis ortamındayım öğlenleri soğanı kaynatıp içmem imkansız sadece akşamdan akşama yapsak olmaz mı ben 1.5 yıldır her hay hamileyim diye beklemekten çok yoruldum daha doğrusu üzülüyorum. umarım ben gibi bekleyenlerin de bir an önce sağlık lı hayırlı evlatları olur.

birde birşey daha soracağım cevap verirseniz çok sevinirim benim kafam çok karıştı ben şimdi adetim bittikten 7 sonra bu kürü içeceğim 15 gün boyunca sonra adet olacağım bir sonraki adetime 10 gün kalamı içmeye başlayacağım 15 gün boyuncada o zaman mı içeceğim:KK43:

merhaba kızlar ben aranızda yeniyim bu soğan kürünü denemek istiyorum ama malesef ben çalışıyorum ve ofis ortamındayım öğlenleri soğanı kaynatıp içmem imkansız sadece akşamdan akşama yapsak olmaz mı ben 1.5 yıldır her hay hamileyim diye beklemekten çok yoruldum daha doğrusu üzülüyorum. umarım ben gibi bekleyenlerin de bir an önce sağlık lı hayırlı evlatları olur.
Canım merhaba. Bende çalışıyorum. Ben şöyle yapıyorum: sabah 6:15 te suyu kaynatıyorum. Soğanı atıp 5 dakika kaynatıyorum. Altını kapatıp o ılırken ben hazırlanıyorum. Sabah sabah biraz zor oluyo ama bebek için değer. Akşam 8 gibi evde oluyorum. Aç karnına hazırlayıp içiyorum. Sende öyle yap canım

Ev
birde birşey daha soracağım cevap verirseniz çok sevinirim benim kafam çok karıştı ben şimdi adetim bittikten 7 sonra bu kürü içeceğim 15 gün boyunca sonra adet olacağım bir sonraki adetime 10 gün kalamı içmeye başlayacağım 15 gün boyuncada o zaman mı içeceğim:KK43:
evet canım diğer adetine 10 gün kala 5 ya da 7 gün uygulanacak canım. Şifalar olsun:KK68:

Canım merhaba. Bende çalışıyorum. Ben şöyle yapıyorum: sabah 6:15 te suyu kaynatıyorum. Soğanı atıp 5 dakika kaynatıyorum. Altını kapatıp o ılırken ben hazırlanıyorum. Sabah sabah biraz zor oluyo ama bebek için değer. Akşam 8 gibi evde oluyorum. Aç karnına hazırlayıp içiyorum. Sende öyle yap canım
teşekkür ederim canım bugün bende başlıyorum inşallah güzel sonuçlar alırız

arkadaşlar kuzenimin 8 yıldır çocuğu olmuyordu soğan kürünü yaptı şimdi 4 aylık hamile.bende 24 Kasımda regl oldum ve 3.günü klomene ilk kez başladım ayrıca bal tarçın çörek otuda kullanıyorum 7.günümden itibaren soğan kürüne başlayacam 15 gün yapacam zaten reglimin 14.günü doktora kontrole gidecem nasıl bir gelişme olacağını göreceğiz ben bu soğan kürüne çok güveniyorum
Icme suyuyla mi yaptiniz

selamunnn aleykum.... bu güzel günde güze haberler almak nasip olsun inşallah cümlemize... arkadaşlar ben sogan suyunu 2 hafta 15 gün uyguladım çarşamba günü son soganı içtim adetim 1 kasımdı fakat bugün adet oldum.. nedenini bilen var mı neden bu kadar erken olmuş olabilirim ki.. karnımda çokk agrıyor.. blen bişi desin ltfennnn

selamunnn aleykum.... bu güzel günde güze haberler almak nasip olsun inşallah cümlemize... arkadaşlar ben sogan suyunu 2 hafta 15 gün uyguladım çarşamba günü son soganı içtim adetim 1 kasımdı fakat bugün adet oldum.. nedenini bilen var mı neden bu kadar erken olmuş olabilirim ki.. karnımda çokk agrıyor.. blen bişi desin ltfennnn
Aleykum selam canim bi sey sorucam sana icme suyuyla mi yaptin kuru bende yapicamda o yuzden sordum cvp verirsen sevinirim

Aleykum selam canim bi sey sorucam sana icme suyuyla mi yaptin kuru bende yapicamda o yuzden sordum cvp verirsen sevinirim
içme suyuyla canım ve günlük taze olarak kaynatılıp içilmesi gerekiyor ben dün akşam itibari ile başladım bakalım nasıl olacak hadi sende başla sonuçta soğan suyundan zarar gelmez en kötü ihtimal içimizde enfeksiyonu atar. tabi güzel şeylerlede sonuçlanır umarım denemekten zarar gelmez doğal yöntem sonuçta bakalım gün gün bünyemizde değişiklik olacak mı haberdar olalım bakalım nasıl olacak.

bence kötü birşey değildir canım sogan suyu vücuttaki toksinleri ilthapları söküp attığı için erken adet olmuş olabilirsin bir sonraki adetine 10 gün kala yine içmeye başla bakalım görelim sonucu hem başka şeylerin belirtiside olmuş olabilir tabi inşallahhhh:KK46:

bence kötü birşey değildir canım sogan suyu vücuttaki toksinleri ilthapları söküp attığı için erken adet olmuş olabilirsin bir sonraki adetine 10 gün kala yine içmeye başla bakalım görelim sonucu hem başka şeylerin belirtiside olmuş olabilir tabi inşallahhhh:KK46:
Sen kullandin mi. Canim nasil bi belrti olabilir ki. Bilgi verdin icin cok saol akintim olmadi bnim sik idrar oldu.. napicami sasirmisim kiii
:KK12::KK12::KK12::110::110:

Back
X