Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

arkadaşlar şimdi eczaneyi aradım s 5 li ovülasyon varmış 25 lira diyo gittigidiyordan baktım 30 avolasyon 8 gebelik testi 35 lira hemde kağıttan falan değil kaset testmiş LABOQUİCK marka napayım hiç kredi kartıyla alışveriş yapmadım hep kapıda ödemeliyse aldım ama bu sitede de kapıda ödeme yok güvenemiyorum yardımcı olun napayım başka sitelerden falan bakan var mı önerdiğiniz başka marka var mı
Internetten almak daha mantikli evlenmeden once cok alisveris yapardim netten ama simdi esim izin vermiyor sorun yasayacagini sanmiyorum o site taninmis i site ben gecenlerde eczaneden aldim 2tanesine 10 lira verdim icim yandi onlarda hic bor ose yaramadi yetmedi yani...al bence sanmıyorum bisey olacağını

Internetten almak daha mantikli evlenmeden once cok alisveris yapardim netten ama simdi esim izin vermiyor sorun yasayacagini sanmiyorum o site taninmis i site ben gecenlerde eczaneden aldim 2tanesine 10 lira verdim icim yandi onlarda hic bor ose yaramadi yetmedi yani...al bence sanmıyorum bisey olacağını
aynen canım yetmiycek yani o yüzden netten almam lazım eczaneden 2 tane paket alsam 10 tanesi 50 lira olcak niye boşuna param gitsin haklısın en iyisi alayım netten

iyi akşamlar bende sogan kürüne başlamak istiyorum ama nasıl yapılıyor bilmiyorum..
bide adetimin bugün 5 günü , 7 günden mi başlanacak yardımcı olur musunuz??

iyi akşamlar bende sogan kürüne başlamak istiyorum ama nasıl yapılıyor bilmiyorum..
bide adetimin bugün 5 günü , 7 günden mi başlanacak yardımcı olur musunuz??

Evet 7. Gün baslaniyor.1,5 bardak suyu kaynatin kaynayinca kabugu koyulmus beyaz sogani 4 e bolup suya atin 5 dk kaynatin. Ilıyinca icin.
gunde iki defa ben sabah ve aksam yemekten 15 dk once iciyorum. Herzaman taze kaynatilacak.
şifa olsun ;)

Evet 7. Gün baslaniyor.1,5 bardak suyu kaynatin kaynayinca kabugu koyulmus beyaz sogani 4 e bolup suya atin 5 dk kaynatin. Ilıyinca icin.
gunde iki defa ben sabah ve aksam yemekten 15 dk once iciyorum. Herzaman taze kaynatilacak.
şifa olsun :KK66:

Teşekkür ederim 2 gün sonra başlıyorum inşallah faydasını görürüz..

Yumurtalıklarim fana agriyor midem bulaniyor fena halsizim neler oluyor bana daha adetime cok var 15aralkta olucak.yumurtlama gunumde hesabima gore ayin 1indebir fikri olan varmi kizlar? :(

Bu ay soğan kürü ve keci boynuzu kürüne yüklendik inşallah tutar dedik adetinn gecikmesini bırakın 5 gün erken geldi gününde gelmemesi bile moralimi bozdu.. sizce neden erken gelmiş olabilir. .

bu ay bende keçi boynuzu, havuç suyu soğan kürü hepsine girdim bakalım henüz bende bişey yok herkesin bünyesinde farklı etki yapıyor sanırım okadar yoruldum ki artık istiyor muyum onu da bilmiyorum Allah insanı hep istediğiyle sınıyor

bu ay bende keçi boynuzu, havuç suyu soğan kürü hepsine girdim bakalım henüz bende bişey yok herkesin bünyesinde farklı etki yapıyor sanırım okadar yoruldum ki artık istiyor muyum onu da bilmiyorum Allah insanı hep istediğiyle sınıyor
Herşeyin vakti saati var canım umitsizlige kabilmayin allah hayırlı zaman da hayırlı bir evlat versin hepimize demekki daha vakti var canım dua et allah sesinizi duyar ...

İnşallah dediğin gibidir de yaş kemale ermeye başlayınca da insanın hevesi kalmıyor 33 yaşındayım bir senedir de bekliyorum hiçbirşey de çıkmadı neden olmadığı hakkında hiçbir bilgim yok belirsizlikte insanı yoruyor. Tabiki hayat yaşayacaklarından öte gitmiyor bize hayatta bu rol verilmiş onu oynuyoruz.

arkadaşlar ben size bişey daha sormak istiyorum benim rahim duvarım kalınmış aynı zamanda bu soğan kürü ona da fayda eder mi bilen var mı? :(

Aminnn canim bekledigine degdi sonunda..biraz anlatsana hamileligini nasil geciyo?
Bulantim cok var.pek bisey yiyemiyorum.kokulara karsi asiri hassasim ozellikle yemek kokusu ve sigara kokusundan tiksiniyorum.yemek yapamiyorum :(( bide yasaklar asiri cazip geliyo :)) sosis salam kellepaca corba kokorec vb. Ama tabiki de kesinlikle yemiyorum.ilk baslarda durum boyle bakalim insallah duzelicek

Slm arkadaşlar bn de 3.gün testi yaptırdım. Doktor normal dedi.eşimin sperm hareketliliği sıfırmış. Ameliyat olabilir dediler. Acaba var mı bildiğiniz bi Kür :(

İnşallah dediğin gibidir de yaş kemale ermeye başlayınca da insanın hevesi kalmıyor 33 yaşındayım bir senedir de bekliyorum hiçbirşey de çıkmadı neden olmadığı hakkında hiçbir bilgim yok belirsizlikte insanı yoruyor. Tabiki hayat yaşayacaklarından öte gitmiyor bize hayatta bu rol verilmiş onu oynuyoruz.
bende 33yaşındayım canım baştan çok takıyor dum bende bizde 1sene oldu dusuneli ama artık takmiyorum herşeyin hayirlisi

Arkadaşlarr ben soğan kürü yapıyorumda 8. Günüm ama şöyle bişey oluyor bende mide bozulması ve bu 2 gündür kasık ağrılarım çok oluyor. Neden acabaa..? Yardımm lütfenn

Mrb arkadaşlar ben bu soğan kürüne başlıycam ama ibrahim saraçoğlunun sayfasında incir kürü de diyor ben hangisini yapmam gerektiğini bilmiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden çok teşekkür ediyorum

Arkadaşlarr ben soğan kürü yapıyorumda 8. Günüm ama şöyle bişey oluyor bende mide bozulması ve bu 2 gündür kasık ağrılarım çok oluyor. Neden acabaa..? Yardımm lütfenn
Arkadaşlarr ben soğan kürü yapıyorumda 8. Günüm ama şöyle bişey oluyor bende mide bozulması ve bu 2 gündür kasık ağrılarım çok oluyor. Neden acabaa..? Yardımm lüt

Kasiklarda agri bendede var ilk ay 15 gun ictim bu ikinci ayimdi 5gun ictim dun biraktim cok akintim geliyor kasiklarim agriyor heralde rahim temizleniyordur diye iyiye yoruyorum ben onemli bisey yoktur insallahhhh

Selam ben internetten aldım bu ay ateş ölçümüyle birlikte denicem ortalama 50 tl civarında içinden 40 adet çıkıyo bide gebelik testi hediyeli
slm ateş ölçümü nedir merak ettim. Bende soğan kürünü ilk defa denedim ama ne hasta oldum nede hamileyim :( karnımda acayip bi hafif sancılar girip ıkıyor adet günümü atladım 1 haftadır ondandır diye düşünüyorum :(

Back
X