Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Bulantim cok var.pek bisey yiyemiyorum.kokulara karsi asiri hassasim ozellikle yemek kokusu ve sigara kokusundan tiksiniyorum.yemek yapamiyorum :KK43:( bide yasaklar asiri cazip geliyo :)) sosis salam kellepaca corba kokorec vb. Ama tabiki de kesinlikle yemiyorum.ilk baslarda durum boyle bakalim insallah duzelicek
Merhaba Hayırlı olsun ALLAH bir an önce yavrunu eline almayı nasip etsin. Soğan kürüylemi hamile kaldın. Eğer öyleyse adım adım anlatsana nasıl uyguladın ne yaptın ne yedin :) adetin düzenlimiydi aynı taktiği uygulayacağım.

slm ateş ölçümü nedir merak ettim. Bende soğan kürünü ilk defa denedim ama ne hasta oldum nede hamileyim :KK43: karnımda acayip bi hafif sancılar girip ıkıyor adet günümü atladım 1 haftadır ondandır diye düşünüyorum :KK43:

benimde karnımda sancı bide kasıklarda oluyo neden bilmiyorum bende valla..:KK61::KK46:

benim bugün 9.günüm 1 2 gün ara ile hem karnım hem kasıklarımda sanc oluyor hatta bi gece çok rahatsız etmişti beni malesef ilaç almadım soğan kürü kullanıyorum diye arkadaşım.:KK43:

Internetten almak daha mantikli evlenmeden once cok alisveris yapardim netten ama simdi esim izin vermiyor sorun yasayacagini sanmiyorum o site taninmis i site ben gecenlerde eczaneden aldim 2tanesine 10 lira verdim icim yandi onlarda hic bor ose yaramadi yetmedi yani...al bence sanmıyorum bisey olacağını
ben aldım netten hiç sorun yaşamadım

slm kızlar geçen ay 26 oldum adet kürden sonra gecikti.9 gün oldu test yaptım negatif beklemedeyim:KK43:
Merhaba, benim de ayni. Sogandan sonra geciktim.Bugun adet gunum geceli sanirim 12. Gunum. 3 kez test yaptim, negatif. Arada kasik batmalari ve adet agrisi gibi hafif agri oluyor. Ama baska bi sey yok. Zaten hamile olsam mucize olur. Hakkimizda hayirlisi.
Bi sey sormak istiyorum, sogan kuru sirasinda kanamaniz oldu mu? Benim 3.-4. Gunden itibaren oldu. Acaba onu adet yerine mi saysam diye dusundum ama normal adet gibi degildi hic.

slm kızlar geçen ay 26 oldum adet kürden sonra gecikti.9 gün oldu test yaptım negatif beklemedeyim:KK43:
Merhaba, benim de ayni. Sogandan sonra geciktim.Bugun adet gunum geceli sanirim 12. Gunum. 3 kez test yaptim, negatif. Arada kasik batmalari ve adet agrisi gibi hafif agri oluyor. Ama baska bi sey yok. Zaten hamile olsam mucize olur. Hakkimizda hayirlisi.
Bi sey sormak istiyorum, sogan kuru sirasinda kanamaniz oldu mu? Benim 3.-4. Gunden itibaren oldu. Acaba onu adet yerine mi saysam diye dusundum ama normal adet gibi degildi hic.
ayy okuyorumda ne çok benden varmış. Sanki ben yazmışım gibi yazıları. Tıpatıp aynı sorunlar bendede var. adetim geçti hamilelik testi yaptım daha dün negatif. bu ayda soğan kürünü deneyeceğim. İnternetten bende ovilasyon testi aldım 20 adet 6 testte hamilelik testi 20 tl. çok uygun umarım kalitelidir. Dün sordum eczaneye 2 tane 25 Tl dedi :S

benim bugün 9.günüm 1 2 gün ara ile hem karnım hem kasıklarımda sanc oluyor hatta bi gece çok rahatsız etmişti beni malesef ilaç almadım soğan kürü kullanıyorum diye arkadaşım.:KK43:
evet herkeste aynı sorun cnm. İNŞALLAH hamilesindir testte çıkmıyordur :) olmuyor bari hayal kuralım.

Merhaba Hayırlı olsun ALLAH bir an önce yavrunu eline almayı nasip etsin. Soğan kürüylemi hamile kaldın. Eğer öyleyse adım adım anlatsana nasıl uyguladın ne yaptın ne yedin :) adetin düzenlimiydi aynı taktiği uygulayacağım.
Merhaba iyi dileklerin icin tesekkurler Allah isteyen herkese nasip etsun insallah.ben bi donem sogan kuru kullandim arka arkaya 3ay ama birakali cok oldu.bende cikolata kisti var o yuzden 3defa kullandim.uzun zamandir bisey kullanmiyordum.sadece son ay esim ve ben birlikte polen bal arisutu karisimi yedik her sabah.ama inaniyorum ki herseyn bir zamani var zamani geldi ve Rabbim ol dedi sukurler olsun.

ayy okuyorumda ne çok benden varmış. Sanki ben yazmışım gibi yazıları. Tıpatıp aynı sorunlar bendede var. adetim geçti hamilelik testi yaptım daha dün negatif. bu ayda soğan kürünü deneyeceğim. İnternetten bende ovilasyon testi aldım 20 adet 6 testte hamilelik testi 20 tl. çok uygun umarım kalitelidir. Dün sordum eczaneye 2 tane 25 Tl dedi :S
Ayy hepimiz ayniyiz. Ben de ovulasyon testi aldim ama bi turlu adet olamadim ki.Ewdeki gebelik testlerini bitirdim:) bi daha almayi dusunmuyorum, surekli yapiyorum yoksa. Ben bi karar aldim, ayin 18 ine kadar hiic test mest yapmadan adeti bekleyeyim diyorum. Sizin kac gun gecti adet? Beraber bekleyelim mi? :)

YOK CANIM KANAMA OLMADI.ZATEN BİZDE ŞANS OLSA.BEN ARTIK YORULDUM UMUTLANMAK İSTEMİYORUM.2 GÜNDR AĞRII VE KASIK BATMASI VAR OLURUM:(

Ayy hepimiz ayniyiz. Ben de ovulasyon testi aldim ama bi turlu adet olamadim ki.Ewdeki gebelik testlerini bitirdim:) bi daha almayi dusunmuyorum, surekli yapiyorum yoksa. Ben bi karar aldim, ayin 18 ine kadar hiic test mest yapmadan adeti bekleyeyim diyorum. Sizin kac gun gecti adet? Beraber bekleyelim mi? :)
OVULASYON TESTİ ÇİFT OLURSADA HAMİLE OLDUĞUNU GÖSTERİR.GÜNÜN GEÇİNCE YAP

inşallah dilediğin gibi olur tatlım taka taka nereye kadar başka hastalıklar çıkacak sonra en iyisi önemsememek.
aynen canım stres de etkiliyor hamile kalmayi ay neden olmuyor onun oldu benim neden olmuyor falan filan onunda vakti vardır zamanı gelince olur allah yazdiysa tek sorun disarki etkenler kayınvalidem laf sokması hiç hoş değil hiç kimse anlayamaz bu duyguyu ben bu yüzden çok takmistim artık sallamiyom kismetse olur ınş diyom

Arkadaşlar bu soğan kürünün yanında bide incir kürü yazıyo hangisi işe yarıyor anlamadım ben daha öncede yazdım ama kimse cvp vermedi

Arkadaşlar bu soğan kürünün yanında bide incir kürü yazıyo hangisi işe yarıyor anlamadım ben daha öncede yazdım ama kimse cvp vermedi

Benim bildigim kadariyla sogan yumurtaliklari/rahmi temizliyo. Incir de yumurtlamayi sagliyo. Sizin probleminiz nedir? Kist varsa once sogani sonra inciri yapabilirsiniz. Ikisi ayni anda olmuyor. Kist yoksa inciri yapardim yerinizde olsam.

Arkadaşlar bu soğan kürünün yanında bide incir kürü yazıyo hangisi işe yarıyor anlamadım ben daha öncede yazdım ama kimse cvp vermedi​
Ben demin cewap yazdim ama becerebildim mi gondermeyi bilmiyorum:(

aynen canım stres de etkiliyor hamile kalmayi ay neden olmuyor onun oldu benim neden olmuyor falan filan onunda vakti vardır zamanı gelince olur allah yazdiysa tek sorun disarki etkenler kayınvalidem laf sokması hiç hoş değil hiç kimse anlayamaz bu duyguyu ben bu yüzden çok takmistim artık sallamiyom kismetse olur ınş diyom
en doğrusunu yapmışsın her ay onu bende yaşadım her ay bir insana hamile misin diye sorulur mu çocuğuyla hava atan mı dersin, sana direk kısır muamelesi yapan mı dersin bir zaman sonra umursamamayı öğreniyorsun dediğim gibi

Back
X