Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Ben 2 sene önce evlendim geçen sene çoçuk istediğimize karar verdik 8 ay boyunca başaramadım 8.ayda hamile olduğumu öğrendim çok sevindik ama sevincimiz uzun sürmedi dış gebelik olduğunu söyledi doktor onu atlattık çok şükür ama bi 8 ay daha beklemek istemiyorum kolay hamile kalmanın yollarını arıyorum araştırdım soğan kürünü öğrendim ama yanında incir kürünü de okuyunca kafam karıştı bu yüzden buradan yardım almak istedim yani kisd vardı bende de ama doktor eriyip bittiğini söyledi ondan olmadığını sanmıyorum kafam çok karışık anlıycanız :-S

Kizlar sogan kurunde 4.gunum benim solda catlamayan yumurta kalmisti kist olmustu o mu kasik agrisi yapiyo soganmi anlamadim bide kizlar yumurtlama zamani yapmak sakincali olurmu acaba:(

Hastalığının 7.gününden itibaren bide bir dahaki ay hastalanıcana 10 gün kala yazıyor saraçoğlunun sayfasında işte ona göre yap bence

ayy okuyorumda ne çok benden varmış. Sanki ben yazmışım gibi yazıları. Tıpatıp aynı sorunlar bendede var. adetim geçti hamilelik testi yaptım daha dün negatif. bu ayda soğan kürünü deneyeceğim. İnternetten bende ovilasyon testi aldım 20 adet 6 testte hamilelik testi 20 tl. çok uygun umarım kalitelidir. Dün sordum eczaneye 2 tane 25 Tl dedi :S
Ayy hepimiz ayniyiz. Ben de ovulasyon testi aldim ama bi turlu adet olamadim ki.Ewdeki gebelik testlerini bitirdim:) bi daha almayi dusunmuyorum, surekli yapiyorum yoksa. Ben bi karar aldim, ayin 18 ine kadar hiic test mest yapmadan adeti bekleyeyim diyorum. Sizin kac gun gecti adet? Beraber bekleyelim mi? :)
Ovilasyon yumurtladığını 10 15 gün sonrada adet olacağını gösteriyor. Testte göremediğin için gerçekten yumurtlamamışsın yumurtlasaydın adet olurdun? zaten bizim en büyük problemimiz nezaman yumurtlayacağımızın belli olmaması ve geç olması. 45 günd e bir 2 ayda bir :( Geçen ay ilaçla regl oldum. Ve 2 sinde bitmişti benimde 26 sında olup 2 sinde bitmiş olması gerekiyordu ama hala tık yok. Zaten düzensiz. İlaçtan önce 2 ay olmamıştım :( evet beraber bekleyelim hadi :)

YOK CANIM KANAMA OLMADI.ZATEN BİZDE ŞANS OLSA.BEN ARTIK YORULDUM UMUTLANMAK İSTEMİYORUM.2 GÜNDR AĞRII VE KASIK BATMASI VAR OLURUM:KK43:
bende de var hasta olucam ama olamıyormuşum gibi tuhaf tuhaf sancılar mide bulantıları. Belirtilere bakarsın aynen hamilelik belirtileri. Ama test yaptım yok. Haftasonu temizlik yaptım ağır bişey kaldırınca kasıklarıma sancı giriyordu. Anlamadımki ne oluyor.Hayırlısıyla bir hamile kalabilseydik. Ben 1 buçuk yıl istemedim korunduk. şimdi 1 yıldır korunmuyoruz istiyoruz ama zamanı var daha ALLAH vermiyor.

Merhaba iyi dileklerin icin tesekkurler Allah isteyen herkese nasip etsun insallah.ben bi donem sogan kuru kullandim arka arkaya 3ay ama birakali cok oldu.bende cikolata kisti var o yuzden 3defa kullandim.uzun zamandir bisey kullanmiyordum.sadece son ay esim ve ben birlikte polen bal arisutu karisimi yedik her sabah.ama inaniyorum ki herseyn bir zamani var zamani geldi ve Rabbim ol dedi sukurler olsun.
Geçen ay ilaçla 26 sında adet oldum 2 sinde bittim. 4.günüde soğan kürüne başladım 15 gün. Oda bitti 10 gün incir kürü yaptım dayanamadım bıraktım. Şimdi tekrar başlicam. Bu arada kaşıntım başladı :(((

en doğrusunu yapmışsın her ay onu bende yaşadım her ay bir insana hamile misin diye sorulur mu çocuğuyla hava atan mı dersin, sana direk kısır muamelesi yapan mı dersin bir zaman sonra umursamamayı öğreniyorsun dediğim gibi
o soruları ve insan halinden anlamayan insan bozuntularını allah ıslah etsin diyicem de ulu varlığın zamanına yazık.. bende çok yaşadım kaynanam ve eltimden özellikle. allahım duydu dualarımı sen de inan..

en doğrusunu yapmışsın her ay onu bende yaşadım her ay bir insana hamile misin diye sorulur mu çocuğuyla hava atan mı dersin, sana direk kısır muamelesi yapan mı dersin bir zaman sonra umursamamayı öğreniyorsun dediğim gibi
canım arkadaşıma gittik çocuğu olduktan sonra bizden sonra arkadaşıma demiş geldiler çocuğuma nazar değdirdiler demiş.çok zorumuza gitti.bir daha gitmedik tabi.doktora götrmüş başka rahatsızlığı varmış
.çocuğunuz olmayınca herşeyi sizden bilirler

bende de var hasta olucam ama olamıyormuşum gibi tuhaf tuhaf sancılar mide bulantıları. Belirtilere bakarsın aynen hamilelik belirtileri. Ama test yaptım yok. Haftasonu temizlik yaptım ağır bişey kaldırınca kasıklarıma sancı giriyordu. Anlamadımki ne oluyor.Hayırlısıyla bir hamile kalabilseydik. Ben 1 buçuk yıl istemedim korunduk. şimdi 1 yıldır korunmuyoruz istiyoruz ama zamanı var daha ALLAH vermiyor.
inşaallah hamilesindir canım.allah kimseyi bunla imtihan etmesin çok zor

Ben adet oldum. Tam 14 gun gecmisti. Hayirlisi artik. Olduguma da sevindim biraz, beklemek cok stresliydi. Kafam rahatladi :)

canım arkadaşıma gittik çocuğu olduktan sonra bizden sonra arkadaşıma demiş geldiler çocuğuma nazar değdirdiler demiş.çok zorumuza gitti.bir daha gitmedik tabi.doktora götrmüş başka rahatsızlığı varmış
.çocuğunuz olmayınca herşeyi sizden bilirler
seni çok iyi anlıyorum ama bu insanların yaptığı cidden öküzlük bence kibar olamıyacağım önceden üzülürdüm ama yaşayana kadar ne kadar zor olduğunu kendini insanın nasıl eksik hissettiğini daha iyi anladım bir ara hamile kadın görmeye bile tahammül edemiyordum Allah insanlara akıl fikir versin ne deyim

o soruları ve insan halinden anlamayan insan bozuntularını allah ıslah etsin diyicem de ulu varlığın zamanına yazık.. bende çok yaşadım kaynanam ve eltimden özellikle. allahım duydu dualarımı sen de inan..
bende aynen eltimden yaşadım çocuğumu kaybettiğim ilk gün hastaneden çıkışımda çocuğuyla bana şoz yaptı ogün zoruma gittiği kadar hiç gitmemiştir Allah biliyor ya beddua ettim. Bunu bana yapıyorsa Allahta ona yaşatsın diye insanlarçok acımasız

bende aynen eltimden yaşadım çocuğumu kaybettiğim ilk gün hastaneden çıkışımda çocuğuyla bana şoz yaptı ogün zoruma gittiği kadar hiç gitmemiştir Allah biliyor ya beddua ettim. Bunu bana yapıyorsa Allahta ona yaşatsın diye insanlarçok acımasız
bencede çok acımasız.size nispet yapar gibi benim oldu hemen ama senin olmadı.olmadığı içinde nazarın değer havaları.allah ıslah etsin ne diyeyim.dua ediyorum artık allah kimseyi imtihan etmesin

seni çok iyi anlıyorum ama bu insanların yaptığı cidden öküzlük bence kibar olamıyacağım önceden üzülürdüm ama yaşayana kadar ne kadar zor olduğunu kendini insanın nasıl eksik hissettiğini daha iyi anladım bir ara hamile kadın görmeye bile tahammül edemiyordum Allah insanlara akıl fikir versin ne deyim
ben hemen kaldım allah aratmadı diyenlerede artık sinir oluyorum kendimi eksik hissediyorum.

arkadaşlar bişey soracam. 21. gün testim de doktor progesteron düşük yumurtlaman yok dedi. adetin 3. günü testi yaptırdım doktor normal dedi. eşim de bi sorun çıktığı için tedaviye başlayamam dedi. yani şimdi benm yumurtlamam oluyor mu olmuyor mu

ben hemen kaldım allah aratmadı diyenlerede artık sinir oluyorum kendimi eksik hissediyorum.
Evet bazı yakın arkadaşlarda acayip espriler yapıyor bişey demiyorum ama içten içe kızıyorum seni en sonunda ben hamile bırakıcam falan diye işte yaşamayan bilmiyor ben onu anladım

bugün ayın 3ü bakalım ne olacak :) henüz bişey yok ama sol bacağım inanılmaz ağrıyor eve geldim yürüyemedim dinleniyorum ilerleyen saatlerde olursa haber vericem

arkadaşlar bişey soracam. 21. gün testim de doktor progesteron düşük yumurtlaman yok dedi. adetin 3. günü testi yaptırdım doktor normal dedi. eşim de bi sorun çıktığı için tedaviye başlayamam dedi. yani şimdi benm yumurtlamam oluyor mu olmuyor mu
Merhaba arkadaşım. Aynen bende 3. günü gittim yumurtlaması yavaş dedi. bendede zaten pco var. Tedaviye başlayalım ama önce eşinin sperm testi getir dedi neyse götürdük. Eşinde problem var eşin tedavi olmasan sana başlayamayız dedi. tedavimde kaldı. Şimdi eşimin ameliyat olmasını bekliyoruz. Ama çokta düşük değil belki tutar diye deniyoruz işte herşeyi. Kısmet bakalım. :( ama ben adette olmuyorum. doğum kontrol hapına başlasammı başlamasammı pco lular bilir doktor doğum kontrol hapı veriyor. Adet düzene girsin diye :(

Mrb arkadaşlar bend adetimin 4 günündeyim bu gün ve 4 aydırda bebek istiyoruz ama olmuyor doktorada gitmedim henüz bunun için soğan kürünü denemek istiyorum bana yardımcı olurmusunuz nasıl başlayım ve ne şekilde uygulayım eşime ne uygulatayım _?

Evet bazı yakın arkadaşlarda acayip espriler yapıyor bişey demiyorum ama içten içe kızıyorum seni en sonunda ben hamile bırakıcam falan diye işte yaşamayan bilmiyor ben onu anladım
zeka özürlülüler böle espiri yapılırmı zaten moralin bozuk oluyor

Back
X