Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Mrb arkadaşlar bend adetimin 4 günündeyim bu gün ve 4 aydırda bebek istiyoruz ama olmuyor doktorada gitmedim henüz bunun için soğan kürünü denemek istiyorum bana yardımcı olurmusunuz nasıl başlayım ve ne şekilde uygulayım eşime ne uygulatayım _?
Sogan kurune ben adetimin 7.gunu ac karinda iciyorum esimede keciboynuzu suyu yapiyorum canim sabah aksam bende yeni basladim sogan suyuna sicaga yakin ic sogun icmemeye calis oglen yemekten 20dk once aksamda yemekten 20dk once iciyorum icecegin ogunde o an yapican

Merhaba arkadaşım. Aynen bende 3. günü gittim yumurtlaması yavaş dedi. bendede zaten pco var. Tedaviye başlayalım ama önce eşinin sperm testi getir dedi neyse götürdük. Eşinde problem var eşin tedavi olmasan sana başlayamayız dedi. tedavimde kaldı. Şimdi eşimin ameliyat olmasını bekliyoruz. Ama çokta düşük değil belki tutar diye deniyoruz işte herşeyi. Kısmet bakalım. :KK43: ama ben adette olmuyorum. doğum kontrol hapına başlasammı başlamasammı pco lular bilir doktor doğum kontrol hapı veriyor. Adet düzene girsin diye :KK43:
bana o gün bişey demedi normal dedi. ama 21. gün de yumurtlama yok dedi. anlamadım gitti. eşimin de hareketliliği sıfırmış sizin eşinizin de öyle. bn de vallahi senin gibi belki tutar diyorum. ultrasona gidecez eşime ameliyat olabilir dedi. üzülüyorum da inşallah bi sıkıntı olmaz ikimiz içinde :(

bende aynen eltimden yaşadım çocuğumu kaybettiğim ilk gün hastaneden çıkışımda çocuğuyla bana şoz yaptı ogün zoruma gittiği kadar hiç gitmemiştir Allah biliyor ya beddua ettim. Bunu bana yapıyorsa Allahta ona yaşatsın diye insanlarçok acımasız
Bir de eltim 3 sene sonunda tedaviyle oldu, en çok geçmişinde bu durumu yaşayan daha cok dalgacı oluyolar ama herkesin Allahı var ona havale ettim napayım çamurla çamur olup değermi düşürelim ? sen inan gerisini boşver cancan.

arkadaşlar sabah doktora gittim kontrole 3 kilo vermişim çok iyi dedi doktor ben bu ay bidaha deniycem dedi klomen verdi yine haftaya bidaha gidicem. heralde bi umut var yoksa devam deyip gönderirdi ayy hadi inşallah bu ay olucak yaa yine çok umutlandım biliyorum yine hüsrana uğruycam ama biz bekleme kararı almıştık neden şimdi tekrar denettiriyo cok heycanlıyım doktora da umut var mı yani dedim olmasa uğraşmazdım dedi lütfen allahım ya soğan kürünü de yapıcam inş bu ay olur. çin takvimine göre de bu ay olursa kız olucak :) inşallah ya inşallah lütfen olsun hamile kalayım bu ay :( :(

arkadaşlar sabah doktora gittim kontrole 3 kilo vermişim çok iyi dedi doktor ben bu ay bidaha deniycem dedi klomen verdi yine haftaya bidaha gidicem. heralde bi umut var yoksa devam deyip gönderirdi ayy hadi inşallah bu ay olucak yaa yine çok umutlandım biliyorum yine hüsrana uğruycam ama biz bekleme kararı almıştık neden şimdi tekrar denettiriyo cok heycanlıyım doktora da umut var mı yani dedim olmasa uğraşmazdım dedi lütfen allahım ya soğan kürünü de yapıcam inş bu ay olur. çin takvimine göre de bu ay olursa kız olucak :) inşallah ya inşallah lütfen olsun hamile kalayım bu ay :KK43: :KK43:
çin takvimini arkadaş denedi kız yazıyodu oğlan oldu:) ayrıca inşaallah hamile kalırsın canım

arkadaşlar sabah doktora gittim kontrole 3 kilo vermişim çok iyi dedi doktor ben bu ay bidaha deniycem dedi klomen verdi yine haftaya bidaha gidicem. heralde bi umut var yoksa devam deyip gönderirdi ayy hadi inşallah bu ay olucak yaa yine çok umutlandım biliyorum yine hüsrana uğruycam ama biz bekleme kararı almıştık neden şimdi tekrar denettiriyo cok heycanlıyım doktora da umut var mı yani dedim olmasa uğraşmazdım dedi lütfen allahım ya soğan kürünü de yapıcam inş bu ay olur. çin takvimine göre de bu ay olursa kız olucak :) inşallah ya inşallah lütfen olsun hamile kalayım bu ay :KK43: :KK43:
slm cnm İnş.olursun hayırlısıyla. Bende klomen kullanmak istiyorum. bununla alakalı doktor hiç ilaç yazmadı. Ben eczaneden alsam kullansam bi sorun olurmu acaba ? Klomen tam olarak ne işe yarıyor ne gibi etkisi var ve zararı varmı kullanmanın. nezamn kullanmaya başlanıyor günü varmı ? çok soru sordum dimi?

SLM KIZLAR 10 GÜN ADET GECİKMESİNDEN SONRA BUGÜN ADET OLDUM:(
ARTIK İNCİR VE HAVUÇ KÜRÜNE BAŞLİCAM.

slm cnm İnş.olursun hayırlısıyla. Bende klomen kullanmak istiyorum. bununla alakalı doktor hiç ilaç yazmadı. Ben eczaneden alsam kullansam bi sorun olurmu acaba ? Klomen tam olarak ne işe yarıyor ne gibi etkisi var ve zararı varmı kullanmanın. nezamn kullanmaya başlanıyor günü varmı ? çok soru sordum dimi?
canım soru sormakta haklısın da klomeni kendiliğinden kullanmakta haklı değilsin. çünkü klomen bildiğim kadarıyla yumurtayı doğru zamanda büyütme ilacı. yani istediğin zaman kullanamazsın. mesela bugün benim adetimin 8. günü 5 gün kullanıp haftaya yine gidicem. yani kontrol altında bunu yapman lazım. cok ucuz ve basit bi ilac ama öyle kafana göre kullanamazsın. ve sadece klomenle bitmiyo daha önce de aynı işlemleri yaptık ben de ordan biliyorum. klomenle yumurta istenen büyüklüğe geldiği zaman (20 mm falan çünkü pko olmak yumurta büyümemesi ve çatlayamaması demek ve her çatlayamadığında yani adet olamadığında kistlere yenisi eklenmesi demek benim ilk doktora gittiğimde yumurtam 5 mm idi öyle düşün. o zaman da klomenle büyüttük.) neyse sonra çatlatma iğnesi vercek doktor ve bu iğne vurulduktan 36 saat sonra ilişkiye giricez 2 defa. işlemler böyle. klomen zararsız da olsa belki senin hastalığının yönü başkadır sana başka bi ilaç verir bilemeyiz doktora gitmen lazım.

çin takvimini arkadaş denedi kız yazıyodu oğlan oldu:) ayrıca inşaallah hamile kalırsın canım
ya çin min işin şakası kız erkek farketmez sağlıklı olsun da. ama tabi kız olmasını çok istiyorum bunu da inkar edemem :) sağol iyi dileklerin için canım inşallah hepimiz bu ay hamile kalırız :D duaya bak :D

şimdi okudum prospektüsü evet doğru biliyomuşum ovülasyonu sağlamada kullanılıyomuş yani yumurta büyütme. ve adet olanla olmayana göre de kullanım şekli değişiyo mesela ben ilk kullandığımda doktor bi ölçtü 22 mm telaşlı bi şekilde ooovvv dedi hemen iğneyi vuralım dedi. fazla bile büyümüş yani. ama sorun değildi demekki yine aynısını verdi bugün. ama mesela senin durumuna göre değişir belki onu bilemiyorum ama doktoruna sor merak ettiklerini. mesela ben bugün soğan kürünü sordum yapsam sorun olur mu dedim istediğini yapabilirsin her şey serbest dedi çok tatlı tonton bi adam :)

Bir de eltim 3 sene sonunda tedaviyle oldu, en çok geçmişinde bu durumu yaşayan daha cok dalgacı oluyolar ama herkesin Allahı var ona havale ettim napayım çamurla çamur olup değermi düşürelim ? sen inan gerisini boşver cancan.
ne desek boş elti olunca adı işte düşmandan daha büyük düşman bazen Allah şerlerinden uzak etsin. İnancım varda yoruldğumu hissediyorum

ya bu arada bu soğan kürüne ne zaman başlıcaz herkes başka bişey söylüyo burda bugün adet bittikten sonra 4. günüm napmam lazım ne zaman başliyim zaman geçiyo yardım edin. saraçoğlunun sitesinde bittikten sonra 3-7-10 gün sonra diyo neye göre 3 neye göre 10 bu mesafe çok aralıklı arada 1 hafta var ne zaman başliyim ben şimdi. yarın başlamayı düşünüyorum napayım

bende soğan kürü günümü bitirmek üzereyim ama adet belirtilerim varr olacam galiba ayın 6 7 gibi :mad::KK61: rabbim hayırlısını versin.. bende önümüzdeki ay incir kürü yapacam inşallahh..

Hamileyimmm:))))
Adetim bittikten iki gun sonra sogan suyuna basladim onbes gun yaptim biraktim. Esimde de Varikosel vardi onun icin igme ve ilac kullaniyordu bi kere hamile kaldim ama dusukle sonuclanda. Bu ay onlara ek keciboynuzu kuru yaptim ona da icti. Bu ay adetimi bekliyodum oyle mi boyle mi dusunmek istemiyordum 1 kasimdi diger adet gunum dun dustu aklima bisj test aldim silik cizgi bugun yaptim biraz daha koyu gittim kan verdim sonuc pozitif bhcg 125:) Allahima cok sukur bakalim devami da saglikli hayirli bi sekilde gelir insallah ve sizlere de tum isteyenlere de nasip eder tez zamanda hayirlisiyla

Hamileyimmm:))))
Adetim bittikten iki gun sonra sogan suyuna basladim onbes gun yaptim biraktim. Esimde de Varikosel vardi onun icin igme ve ilac kullaniyordu bi kere hamile kaldim ama dusukle sonuclanda. Bu ay onlara ek keciboynuzu kuru yaptim ona da icti. Bu ay adetimi bekliyodum oyle mi boyle mi dusunmek istemiyordum 1 kasimdi diger adet gunum dun dustu aklima bisj test aldim silik cizgi bugun yaptim biraz daha koyu gittim kan verdim sonuc pozitif bhcg 125:) Allahima cok sukur bakalim devami da saglikli hayirli bi sekilde gelir insallah ve sizlere de tum isteyenlere de nasip eder tez zamanda hayirlisiyla

Cnm gözün aydinn cok sevindim.
darisi basimizaaaa
sağlıklı bi hamilelik diliyorum ;)

ya neden kimse cevap yazmıyor incir kürünü kullanan var mı arkadaşlar ?? ben gelecek ay bunu yapmak istiyorum ama çok anlamadım kullananlar varsa anlatabilir mi acaba?? 2 3 ay üst üste soğan kürü yapmak istemiyorum bi ay soğan bi ayda incir kürü yapcam ALLAha kalmış geriside..

Back
X