- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- 198
bende öle düşündüm doğal yol herzaman en iyisidirilaç kullanma bencede canım Allah hakkımızda hayırlısını versin..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende öle düşündüm doğal yol herzaman en iyisidirilaç kullanma bencede canım Allah hakkımızda hayırlısını versin..
bu ay adet olduktan sonra bidahaki. Adete 10gün kala 10 gün daha uyguluyorsun canım ;-)Peki kızlar bi sorum olacak ,bu ay diyelim ki hamile kalamadım (inş hamiş oluruz) gelecek ay yine adet dönemi 7.günü başlanıyor mu bu kür?
Aminnnnn canimcim ..aminn inşallah canım Allahım bizi evlat eksikliğiyle sınamasın
Ya kızlar ben dün gece adet oldum az geliyor hemde. Bayağı az dünden buyana tek pedle duruyorum normal de birgunde 5defa ped degistiren biri olarak çok kafam karıştı soğan kurunden dolayı olabilir mi yoksa yoksa![]()
çok hayal kırıklığı yaşadım canım oyuzden umitlenmek istemiyorum ınş dediğin gibidir ;-)hadi inşallah hamilesindir canım o yüzden az geliyordur![]()
hayırlı olsun canımBugun bitti sogan kürüm
Beklemedeyim gelmesin kırmızılarrrr
Sagol cnmhayırlı olsun canım
çok hayal kırıklığı yaşadım canım oyuzden umitlenmek istemiyorum ınş dediğin gibidir ;-)
bilirim o hayal kırıklığını geçen ay 2 gün gecikti ümitlenmiştim ama olmadı birde o zaman 3 gün sürdü normalde 5 gün olurdu anlamadım bende.. inşallah aralık ayı bize ugurlu gelir..
ınş canım yeni yıla güzel haberlerle gideriz ınş canım ;-)bilirim o hayal kırıklığını geçen ay 2 gün gecikti ümitlenmiştim ama olmadı birde o zaman 3 gün sürdü normalde 5 gün olurdu anlamadım bende.. inşallah aralık ayı bize ugurlu gelir..
Aynen canım bendefe yaptı.prolaktinm yüksek onumu yükseltti dedim 4.5 gün sonra bıraktmSoğan kurunu denedim ama baş ağrısı yaptı kafanı bile kaldıramıyordum şimdi ise 2ay olmayınca gene sokturucu içiyorum sizde de böyle yan etki yaptı mı?
bende soğan kürü yaptım arkadaşım ama adet oldum bugün 3. günüm işte.. ama incir kürü yapcam bende bu ay. nasıl yapcam tam olarak bilmiyorum ama .Kizlarrr ben sogan suyunu 15 gun ictim ve adet gunumde adetim geldi.ise yaranadimi acaba hamilelik icin icmistim kullanan varsa yazabilimi nezamn kullanip hamile kaldinizzzz