Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

İyi aksamlar herkese.
Belki bu soruyla onlarca defa karsılastıınız ama almadı kafam ve bir türlü nasıl olacagını anlayaamadım.
Yardımcı olursanız çok sevinicem.Adetim biteli 2 gün oldu ve 5-6 gün sonra başlamayı düşünüyorum küre.Polikistik sendrom yaani adt düzensizliğim var ve ilk defa deneyeceğim bu kürü.Fakat anlamadım şu cumle oldu.Kaçtır okuyorum.

Soğan kürünün adet döneminde uygulamasının her hangi bir sakıncası bulunmamaktadır. Fakat, etkisi açısından en ideal zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra uygulanmalıdır.

İlk kür uygulandıktan sonra 2. adetin başlamasından 10 gün önce tekrar 5 gün ya da 7 gün bu soğan suyu kürünü tekrarlamalısınız.

Tamam adet bittikten 8 gün sonra başlayacağım ve 15 gün yapacagım.Ondan sonra yaklasık 10 gün sonra zaten tekrardan regl olacagım.Eee 2.adetın baslamasından 10 gün önce tekrar 5 ya da 7 gun yapın dıyor.Ozaman hiç bırakmayacak mıyım benn bu sogan suyunu ? Anlamadım bir türlü lütfen yardımcı olur musunuz :(

İyi aksamlar herkese.
Belki bu soruyla onlarca defa karsılastıınız ama almadı kafam ve bir türlü nasıl olacagını anlayaamadım.
Yardımcı olursanız çok sevinicem.Adetim biteli 2 gün oldu ve 5-6 gün sonra başlamayı düşünüyorum küre.Polikistik sendrom yaani adt düzensizliğim var ve ilk defa deneyeceğim bu kürü.Fakat anlamadım şu cumle oldu.Kaçtır okuyorum.

Soğan kürünün adet döneminde uygulamasının her hangi bir sakıncası bulunmamaktadır. Fakat, etkisi açısından en ideal zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra uygulanmalıdır.

İlk kür uygulandıktan sonra 2. adetin başlamasından 10 gün önce tekrar 5 gün ya da 7 gün bu soğan suyu kürünü tekrarlamalısınız.

Tamam adet bittikten 8 gün sonra başlayacağım ve 15 gün yapacagım.Ondan sonra yaklasık 10 gün sonra zaten tekrardan regl olacagım.Eee 2.adetın baslamasından 10 gün önce tekrar 5 ya da 7 gun yapın dıyor.Ozaman hiç bırakmayacak mıyım benn bu sogan suyunu ? Anlamadım bir türlü lütfen yardımcı olur musunuz :(
senede. İki kere uygulanaçıkmış sonra incir kürü

Kizlarrr ben sogan suyunu 15 gun ictim ve adet gunumde adetim geldi.ise yaranadimi acaba hamilelik icin icmistim kullanan varsa yazabilimi nezamn kullanip hamile kaldinizzzz
canım adetin aynı miktarda aynı süre mi sürdü varmı değişik bende bitirdim ama normalinden az geliyor benim sendede böyle oldumu

canım adetin aynı miktarda aynı süre mi sürdü varmı değişik bende bitirdim ama normalinden az geliyor benim sendede böyle oldumu
Canim cumartesi bitirdim icmeyi bugun adet oldum zamaninda olmam die bekliodum cok umutlanmistim...evet adetim az geliyo gbi ama dsha bugun basladigi icin anlayamadim .sen nezamn ictin ve hastalandin

İyi aksamlar herkese.

Tamam adet bittikten 8 gün sonra başlayacağım ve 15 gün yapacagım.Ondan sonra yaklasık 10 gün sonra zaten tekrardan regl olacagım.Eee 2.adetın baslamasından 10 gün önce tekrar 5 ya da 7 gun yapın dıyor.Ozaman hiç bırakmayacak mıyım benn bu sogan suyunu ? Anlamadım bir türlü lütfen yardımcı olur musunuz :KK43:
canım benim bak şimdi adet oldun bitti dimi 7 gün sonra başlıyosun 15 gün günde iki kere sabah akşam aç karnına (eğer çalışıyosan akşam yemeğinden önce ve yatarken de yapabilirsin) yapıyosun. 15 günlük kür bitti demi bekliyosun adetini. adetin gelince de gelip geçtikten sonra 7 gün sonra değil de yani aynısı değil de adet olmana 10 gün kala yapıyosun 2. sini. yani ikisi arasında ortalama 1 ay falan oluyor. 15 gün yapıp sonra 10 gün daha yapmıyosun :) daha iyi anlaman için tarihlerle anlatayım kesin emin ol yaptığın şeyden. şimdi 2 gün önce adetin bittiyse 5 gün sonra yani cumartesi günü başla. 15 gün yap bu ayın 27 sinde kürün biticek. sonra adetini bekle büyük ihtimal ocağın başlarında edetin gelicek (inş bebiş olur da gelmez tabi ;) ) sonra bekle bidaki adetin de şubat başı gelicek yine dimi heh işte şubattaki adetin gelmeden 10 gün önce yani ocak sonu 10 gün yapıcaksın ;) umarım anlatabilmişimdir :D

benim yengemin 14 yıl çocuğu olmadı küçükken altını ıslattığı için annesi bir iğne yaptrmış ve ilaç rahimini kurutmuş gitmediği doktor kalmadı imkansız demişler bu yüzden adet hiç görmüyodu soğan kürünü kullanmaya başladıktan 40 gün sonra hayatında ilk kez adet gördü şimdi 3 tane evladı var
yemin ederim okurken tüylerim diken diken oldu eşime de okudum hatta o da çok şaşırdı hadi inşallah bizim de olur dedi. ne mucize bişey bu soğan kürü ya rahimi kuruyan adeti gelmeyen insana 3 cocuk vermiş inşallah bizim de olur inşallah bize de deva olur bu kür allahım . her gün her dakka dua ediyorum allaha yalvarıyorum bize çekemiycemiz dert vermesin bizi çocuksuz bırakmasın bizim de bi evladımız olsun vatana millete hayırlı sağlıklı hep böyle dua ediyorum. artık hamile kadın cocuklu kadın bebek arabası süren kadın altı ay kınası yapan kadın bebek mevlütü okutan kadın görücek tahammülüm kalmadı ! :(

canım benim bak şimdi adet oldun bitti dimi 7 gün sonra başlıyosun 15 gün günde iki kere sabah akşam aç karnına (eğer çalışıyosan akşam yemeğinden önce ve yatarken de yapabilirsin) yapıyosun. 15 günlük kür bitti demi bekliyosun adetini. adetin gelince de gelip geçtikten sonra 7 gün sonra değil de yani aynısı değil de adet olmana 10 gün kala yapıyosun 2. sini. yani ikisi arasında ortalama 1 ay falan oluyor. 15 gün yapıp sonra 10 gün daha yapmıyosun :) daha iyi anlaman için tarihlerle anlatayım kesin emin ol yaptığın şeyden. şimdi 2 gün önce adetin bittiyse 5 gün sonra yani cumartesi günü başla. 15 gün yap bu ayın 27 sinde kürün biticek. sonra adetini bekle büyük ihtimal ocağın başlarında edetin gelicek (inş bebiş olur da gelmez tabi :KK66: ) sonra bekle bidaki adetin de şubat başı gelicek yine dimi heh işte şubattaki adetin gelmeden 10 gün önce yani ocak sonu 10 gün yapıcaksın :KK66: umarım anlatabilmişimdir :D

Allahimm sonunda anladim nasil oldugunu :) Coookk tesekkur ederim cok.
Anlattin hemde super anlattinn.Basliyorum oyleyse 3 4 gun sonra.Cok mutlu oldumm cokk :)

Allahimm sonunda anladim nasil oldugunu :) Coookk tesekkur ederim cok.
Anlattin hemde super anlattinn.Basliyorum oyleyse 3 4 gun sonra.Cok mutlu oldumm cokk :)
bişey değil canım cok iyi anladım ben seni ben de başlamadan önce ne zaman başlıcamızı anlayamadım delircektim saraçoğlunun sitesinde 3-7 gün yazıyo 3-4 dese anlıcam da 3-7 ne alaka videolarını izledim zahideye falan cıktığı orda adet bittikten 2 gün sonra diyo burda soruyorum 7 gün diyolar çıldırcaktım biyandan da zaman geçiyo 4 gün oldu biteli bende ertesi gün başladım hepsinin ortası 5. gün :) ne fazla ne eksik dedim bugün 4. günüm hatta birazdan da yapıp içicem :)

bişey değil canım cok iyi anladım ben seni ben de başlamadan önce ne zaman başlıcamızı anlayamadım delircektim saraçoğlunun sitesinde 3-7 gün yazıyo 3-4 dese anlıcam da 3-7 ne alaka videolarını izledim zahideye falan cıktığı orda adet bittikten 2 gün sonra diyo burda soruyorum 7 gün diyolar çıldırcaktım biyandan da zaman geçiyo 4 gün oldu biteli bende ertesi gün başladım hepsinin ortası 5. gün :) ne fazla ne eksik dedim bugün 4. günüm hatta birazdan da yapıp içicem :)
Canim ya bende kullandim ictim ader oldum tekrar yapiyimmi ki

yap tabi 4 ay uygulancak bu kür 4 kere yani ilki 15 gün işte diğer 3ü adete son 10 kala olucak. saraçoğlu öyle diyo. benim umudum var benim de bu ay olmazsa devam edicem bende
Canim ama 15 gunden fazla kullanmayiniz dio i.saracoglu sitesinde yaziyodu

Canim ama 15 gunden fazla kullanmayiniz dio i.saracoglu sitesinde yaziyodu
canım benim kür süresince o. yani ilki 15 gün iççen daha fazla içme diyo. bidaki ay 10 sonraki 10 sonraki yine 10. kür böyle yani 4 ay sürüyo bikerelik değil. şifa için. ben polikistik overim maalesef cocuk olmuyo bide rahim duvarım kalınmış ama o pko dan mı kaynaklı yoksa o da başka bi sorun mu bilmiyorum sorucam doktoruma gidince. bu soğan kürü rahim duvarı kalınlaşmasına da iyi geliyomuş aynı zamanda ondan içiyorum ben. pkoluyum ama adetim geliyo ama duvar kalın sipermle birleşemiyo. zayıflamam da lazım tabi. allah başka dert vermesin ne diyeyim.

ama doktor yüz de kırk diyormuş. yüzde yüz değil diyo.ne olacak bilmiyoruz :KK43: ya hiç düzelmezse
canım kocana keçiboynuzu küürü yap.haftada en az 3 gün nohut yedir.bide incir yedir hergün.spermleri için sperm artırıyo.kaan hocanın muayene ücreti 250 ama ocaktan sonra 400 olacakmış.ayrıca aylar sonraya gün veriyo adam çok dolu

ama doktor yüz de kırk diyormuş. yüzde yüz değil diyo.ne olacak bilmiyoruz :KK43: ya hiç düzelmezse
canım hiç bir doktor yüzde yüz garantisi vermez.yüzde kırkta azımsanaca bir rakam değil.bu dönemde eşine moral ver destek ver.mutlu ol yanında.suratını asma

incir kürü ve havuç kürü ne zaman başlanıyor arkadaşlar hangi aralar kullanılıyor bilen var mı??
saolasın canım rabbim isteyen herkeze nasip etsin... ben tam olarak olarak nasıl yaptığımı anlatım sana... adetimin 5. günü başladım.. tam 9 adet kuru inciri önce yıkadım soğuk su ile.. daha sonra bıçakla ikiye böldüm.. marketten aldığım hazır su kullandım.. tam 2 buçuk su bardağından biraz fazla suyu kaynattım ve kaynayan suya incirleri attım tam 15 dakika ne eksik ne fazla 15 dakika kaynattım kapağı kapalı ve orta derece ateşte...ılıdıktan sonra sabah aç karnıma kahvaltıdan yarım saat önce içtim onu... ve adetimin 12. gününden itibarende. 2 adet orta boy havucu 3 e 4 e bölerek yine 2 bucuk su bardağı hazır su ile kaynattım oda tam 20 dakika kaynadı.. incir suyu ile havuc suyunu ılıdıktan sonra birbirine karıstırarak yine sabah aç karnına içtim.. havuç suyuda olunca fazla miktar olduğu için bi sabah aç karnına birde akşam aç karnına yemeklerden yarım saat önce içtim... zor bişi değil inanın tadıda güzel zaten.. not olarakta belirteyimki incir 15 dakika havuc 20 dakika kaynayacak.. bazen dalıp gidioruz işe güce kaç dakika kaynadığını unutuoruz bende bu yüzden kaynamaya başladıktan sonra hemen telefon saatini kuruodum.. saat çalınca ocağı kapıodum:)) en güzeli bu bence kaç dakika oldu kaç dakika kaynadı die bakmaktansa bu daha iyi :) ha birde musluk suyu asla kullanma hazır su olması şart.. ben bu tarifi ibrahim saraçoğlunun bzzat kendisinden duydum canım.. ve vakit kaybetme hemen yap.. allah yardımcımız olsun

Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya sekiz-dokuz adet kuru inciri ilave ediniz ve yedi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yedi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir.

C:\DOCUME~1\AYEHNM~1\LOCALS~1\Temp\msohtmlclip1\01\clip_image002.jpg

2x21U+7A

21 gün uygulama+7gün ara+21 gün uygulama
toplam 42 günlük uygulama

şeklindedir. Bu formülün anlamı şudur: İki defa yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi kırkiki gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası varsa, soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

Kür 2: Yumurta çatlatıcı ve hamile kalmayı kolaylaştırıcı

Bir litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına içilir.

2x25U+7A

25 gün uygulama+7 gün ara+25 gün uygulama
toplam 50 günlük uygulama

şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibeş gün uygulanır ve her yirmibeş gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi elli gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası varsa soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

Dikkat: Prolaktin yüksekliği olan kişilere kürümüzün kullanımı önerilmemektedir.

Back
X