doktorlar çok kötü davranıyorlar sanki orada zorla tutuluyorlar kadının kadın halinden daha çok anlaması gerekirken neden bu kadar kötü davranıyorlar anlamıyorum, yaşadığımız psikolojik bir sıkıntı yaratıyor onlar daha çok bozarak olacak şeyide engelliyorlar herşeyi bizden daha iyi biliyorlar herşeyin tedaviyi etkilediğini. Senin karşına çıkanlar afedersin tam terbiyesizmiş ne demek niye böyle geldin yok kilo salak onu araştırsana işte bir insan kilo aldıysa sıkıntısı var demek ki salla başını al maaşını bizim burda muayene olmak için vesikalık fotoyu gönderip altına da şikayeti yazmak yeterli zaten bende senin yaptığını yaptım paralı muayene oldum ilgilenirler diye ama nerde adamın muayene ücretini ödedim girdim odasına bişey çıkmamış sen bir seneyi doldur öyle gel dedi verdiğim paraya mı yanıyım yoksa yaşadığım hayal kırıklığına mı bilemedim çünkü bu doktorları internette de övüyorlardı ilgilenecekler sorunum düzelecek sandım ama nerdeeevalla işin zor o zaman ne diyim canım bende seninkilere benzer şeyler yaşadım ilk adetim gelmeyince devlete gittim ben ne biliyim pko olduğumu haberim yok tabi. salak doktor adetin gelince gene gel dedi. ulan salak gelse zaten burda ne işim var dimi 5 ay adetim gelmemiş. benim de cahilliğime geldi heralde bişey diyemedim.sonra özele gittim (şuanki doktoruma) ondan memnundum ama daha garanti olur mu diye ege üniversitesine gittim ücretli girdim 5 para etmez bin pişman oldum. beni bi dövmediği kaldı doktorun yerden yere vurdu bu ne hal sen bu kiloyla buraya gelmeye utanmadın mı yaşın kaç senin bu kilo ne bu halde hiç bişey olmaz ben şaşkınlıktan konuşamadım bile bana yaptırmam gereken testleri verdiler odadan cıktım kağıdı yırttım bindik arabaya geldik gene özeldeki doktoruma. allah hepsini nasıl biliyosa öyle yapsın uyduruk doktor hepsi kadın doğumculardan soğuttular beni