- 3 Ağustos 2013
- 688
- 1.132
- 408
ne zamandır çocuk denemesi yapıyorsunuz ve yaşın kaç?Cnm benim çok sağol. Zaten Gitmediğim doktor kalmadı tipik polikistikover vakaası diyolar. Geçen gün hastaneye gttim kadındoğum kısırlık bölümüne, çok iyi direk çocuğun olmaya yönelik tedavi ediyorlar. Muayene etti evet belli pco sun. Ama enteresan bitane yumurtan gelişmiş dedi 17 mm bunu kullanalım çatlatma iğnesi vereceğim sonra ilişki öenereceğim dedi. dediğim saatte. Yaptırdım iğneyi sonra ilişki tabi. Bakalım yarın kontrole gidicem, doktor çok heycanlandırmadı beni sanki bi deneyelim bakalım der gibi yazdı iğneyi. Tutma ihtimali yüksek falan gibi iç açıcı şeyler söylemedi yani. Yumurtamın büyümesinide sanki çörek otu bal tarçın karışımına bağlıyor gibiyim. Ondan 1 hafta öncesinde 3 gün sabah akşam içmiştim. Bilmiyorum belkide büyüme zamanı gelmiştir. Sonuçta 3 ayı geçik hasta olmuyorumpco lularda zaten 3 4 ayda bir yumurtlayıp adet oluor
Dua edin bakalım inş tedaviye gerek kalmadan hamileyimdir. Karnımda adet sancısı gibi bir ağrı var.
eğer uzun zaman olduysa ve yaşın da 30 u geçmişse hiç oyalanmadan tüp bebek yaptırmanı öneririm. tüp bebek tedavisindeyim ve genelde pcolu hastalar var. tüp bebek ile bir sürü yumurtan olacağı için bir yumurta toplama ile tedaviyi bitirebilirsin.
zaman kaybetmeyin sadece...