Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hmm bu ayki adetime değil bir sonraki adetime 10 gün kala yapıcam dimi canım![]()
Anladım canım Dr. Muayeneye olmaya gittiğinde mutlaka bilgilendir merak ediyorum canım benim başlayalı 3. Günüm bugün :)evet ben adetim bittikten 2 gün sonra başladım çarşamba günü biticek canım ve şuan adetime 10 gün var
evet ben adetim bittikten 2 gün sonra başladım çarşamba günü biticek canım ve şuan adetime 10 gün var
İnşallah canım bende 2 yıl olacak olmuyor maalesef hastaneye gitmektende sıkıldım kendim evde birseyler yapmaya çalışıyorum artık inşallah bebeğimiz olur bende aynı psikolojideyim benden sonra evlenen herkezin çocuğu oldu çevremde ama benim maalesefsağolun kızlar inşAllah faydalı olur 5 ay olucak denemeye başlayalı.. Çok takmaya başladım düşünmemeye çalışsamda üzülüyorum etraftan sürekli hamilelik haberleri duyunca![]()
sağolun kızlar inşAllah faydalı olur 5 ay olucak denemeye başlayalı.. Çok takmaya başladım düşünmemeye çalışsamda üzülüyorum etraftan sürekli hamilelik haberleri duyunca![]()
Kızlar soğan kürünü uygularken bel incelmesi var mı aranızda benim gibi belimin çok inceltti bugün 4. Günüm daha ama..
Bende yaptı zaten zayıfım tam gitti belBende bel ağrısı dısında bisey yapmadı![]()
Canım regl oldun muKızlar yarın regl gunum![]()
Dr. Muayeneye gittin mi canım ne kadar oldu sen kullanalı soğan kürünü..Evet ya bel ağrısı bende de yaptı
Yine işe yaramadı galiba hiçbirşey hissetmiyorum![]()
Yok canım bu ay içtim sadece on gün içtim şuan adetimi bekliyorumDr. Muayeneye gittin mi canım ne kadar oldu sen kullanalı soğan kürünü..
Anladım canım bende adetim bittikten 2 gün sonra başladım bugün 4. Günüm 15 günü tamamlayacagim diğer ay adetime 10 gün kala yine yapacağım 10 gün Dr. Muayeneye gideceğim bakalım gelişme var mı diye..Yok canım bu ay içtim sadece on gün içtim şuan adetimi bekliyorum
Aksam yemekten 10 dakika önce birde gece yatmadan aç karnına yapılıyor canm..Çalışan bayanlar kürü nasıl yapıyorsunuz?
19 mm iyi bi boyut canım 2 günde bir düzenli ilişkiye gir bugünden başla ne zaman catlayacagi belli olmaz Sperm canlı kalabiliyor ama yumurta catlayinca 24 saat sadece o yüzden 2 günde bir ilişkiye gir bakarsın bu ay olur testere dişli aslan pençesine başla o dengeler hormonlarını cnmKızlar bana da bi yardımcı olun geçen ay bebek düşündüğümüz için dr a gitmiştim menepozun yakın olduğunu söyledi yaşım 28 FSH 9,75 ti
Sonra geçen hafta başka dra gittim bisürü yumurtan var dedi olgunlaşmasını bekleyelim dedi bugün gittim 1 tane 19mm yumurtam varmış bugün 13.günüm bu yumurta ne zaman çatlar. 1 tane olması normal mi Napmalıyım bilen arkadaşlar yardımcı olurmu
Kaç yumurta olmalı kaç mm olmalı
Bende öbür ay soğan kürüne başlıcam inşallah